Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лек за махмурлък
Модератор: dantho.mihov
- fish slavi
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
Същото
Клин клин избива,бе - едно питие от същото,или ако сте ги месили,едно питие от най-силното от вечерта.Никакви безалкохолни и чорби-те само влошават нещата.Помага ,ако замезите с препечен черен хляб и парче сирене.Тез неща обират токсините в шкембото много бързо,помагат и за възстановяване на водно-солевия баланс в кръвта /именно от нарушаването му се получава най-гадното усещане на махмурлука/.Не твърдя,че туй е универсалното средство,но си признавам,че аз го използвам и при мене работи с 88-90% успеваемост.
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Както би казал брат ми: "Два пъти спане и два пъти сране и си нов човек!" Не че не е вярно, но е малко бавен метод (поне според мен! Моят метод е - ставаш сутринта и вкарваш 7 до 12 бързи бири! Има три варианта: 1. Или на третата ти минава; 2. Или на седмата ти минава; 3. Или пак се напиваш и не ти пука. При мен обикновено е втория вариант, но това си е до човек! Хайде наздраве! 

Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
-
- кандидат преподавател
- Моряка
- кандидат преподавател
Аз лично -едно и също питие с еднакво или двойно количество минерална вода,но едновременно с алкохола.Много танци,и гледам да седна до някоя хубава кака с големи очи.На другия ден вадя от фризера едно шкембенце и съм 100%.
Пожелавам на всички тук много емоции,смях,любов и кой каквото си пожелае.
И Дедо Ви Коледа да Ви донесе по един нос още от къщи да надушвате каде е рибата

Пожелавам на всички тук много емоции,смях,любов и кой каквото си пожелае.

И Дедо Ви Коледа да Ви донесе по един нос още от къщи да надушвате каде е рибата

- chacho
- вече хвърля и на тежко
Koлеги има магическо лекарство казвасе АНТИ ПУХМЕЛИН имаго в аптеките то е разработка на КГБ преди време сега се продава свободно ползвайте и пийте на воля!Пиете едно преди пиене и погълвате огромни количества а на сутринта сте свежи и готови за подвизи успех!!!!!
Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това съм го пробвал поне при мен не деиства.chacho написа:Koлеги има магическо лекарство казвасе АНТИ ПУХМЕЛИН имаго в аптеките то е разработка на КГБ преди време сега се продава свободно ползвайте и пийте на воля!Пиете едно преди пиене и погълвате огромни количества а на сутринта сте свежи и готови за подвизи успех!!!!!
Преди лягане,независимо от това какво показва часовника гълташ 2 ПАРАЦЕТАМОЛА и пикираш! При мен върши работа,в смисъл,че няма главоболие и гадене,а при положение,че си направил поне 8 часа сън трябва да си кукуряк.А гадния дъх обаче си остава!
И най вече само хубави питиета!
Ха наздраве и ако пробваш,кажи какъв е резултата!
И най вече само хубави питиета!
Ха наздраве и ако пробваш,кажи какъв е резултата!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
преди пиене един "Анти похмелин"-руско изобретение и работи пефектно на сутринта още един ако ти е некомфортно обаче требе много пиене че от хапчето почваш да пиеш като смок т.е. хваща те и след 30мин. си го изпикал и требе наливане наново.
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126