Язовир Лобош (Пчелина)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Язовир Лобош (Пчелина)

Мнение от acioice »

hristo2201 - какво направихте миналата седмица че съм се запътил утре и аз към радибош.
Аватар
hristo2201
новобранец
новобранец

Мнение от hristo2201 »

Две поредни седмици на Радибош - първата само каракуди, а втората доста по-разнообразно: каракуди, бабушки, слънчевки :) В момента този район определено дава :rock:
Рибо-love!
Нито е рак, нито риба, но кълве - що е то?
Отг. охлюв :D
Изображение
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

Здравейте,
няма да отварям нова тема ще пиша в тази в телеграфен стил
в събота бяхме на Лобош от към радибош. Сутринта в 6:00 имаше сериозна липса на места където да се риболовства но ние се настанихме в ляво от асфалтовия път риба като цяло имаше до към 11ч след това много рядко и епизодично. Като цяло риболова беше пъстър 1 от ония големите каракуди излезна само. Като цяло хванахме каракуда, лин, бабушка, бибан, костур, уклей и за мое учудване само 2 слънчевки. Един колега с 2 фидера до нас почисти добре язовира от слънчевките където и да хвърлеше само това му кълвеше.
Снимки няма, повечето риби плуват обратно.
vanadium
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vanadium »

Какво става с яз.Лобош ,някой има ли някакво инфо от там. Напоследък гледам снимани пълни живарници от там,а като отида само слънчевки има. в понеделник бях на хангарите и такава трагедия не е било от доста време,няколко червеноперки,няколко "костура" малко по голями от рибките за стръв и бол слънчевки. Измрели каракуди в шаварите и много мъка по слънцето. Та се питам дали защото не е валяло скоро дъжд и няма кислород в водата та измира тази риба или просто ей така си е дошъл деня. Нещо се закучи риболова на този язовир :)
svetlio7878
новобранец
новобранец

Мнение от svetlio7878 »

Нещо се закучи риболова на този язовир :)[/quote]
Мммдааа, има нещо верно.От 19.00 часа в четвъртък до 10.00 сутринта 3 червеноперки и 2 лина - всичко по педя.С първото хвърляне - риба и .......яката пауза. До сутринта 2-3 бибитки от сигнализатора на дънната,ама през интервал около три часа. След 7.00 часа за около 30 минути се завъртяха някакви риби. Колегата забоде 2та лина аз 2 перки и толкова. Такъв резултат от страната на Радибош си го броим за капо. Умрели каракуди видях само две и то доста разложени вече, но надали е поради липса на кислород.
Аватар
hristo2201
новобранец
новобранец

Мнение от hristo2201 »

vanadium написа:Какво става с яз.Лобош ,някой има ли някакво инфо от там. Напоследък гледам снимани пълни живарници от там,а като отида само слънчевки има. в понеделник бях на хангарите и такава трагедия не е било от доста време,няколко червеноперки,няколко "костура" малко по голями от рибките за стръв и бол слънчевки. Измрели каракуди в шаварите и много мъка по слънцето. Та се питам дали защото не е валяло скоро дъжд и няма кислород в водата та измира тази риба или просто ей така си е дошъл деня. Нещо се закучи риболова на този язовир :)
Колега, не зная как и с каво ловиш, но аз от 4-5 излета това лято на Лобош недоволен не съм се прибирал. За какво става въпрос - каракуди и бабушки от по педя и нагоре и то в най-големите жеги. А ще добавя и прясно инфо от вчера - освен бабушки и какракуди се завъртя и костур. От костура имаше и хубави екземпляри. Това откъм Радибош...
Рибо-love!
Нито е рак, нито риба, но кълве - що е то?
Отг. охлюв :D
Изображение
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

вчера от 10 до 2 десетина костурчета по 7 см от към радибш на рибе на торен нищо
pe6omotornicata
новобранец
новобранец

Мнение от pe6omotornicata »

вчера на Радибош от 06.00 до 19.00 каракуди от 200г до 1000г около 15кг на дъно предимно на пружин и на плувка
asen77
новобранец
новобранец

Мнение от asen77 »

pe6omotornicata написа:вчера на Радибош от 06.00 до 19.00 каракуди от 200г до 1000г около 15кг на дъно предимно на пружин и на плувка
къде намери читаво място в 06 00 между кемперите и палатките в събота не ми е много ясно дай светлина
pe6omotornicata
новобранец
новобранец

Мнение от pe6omotornicata »

asen77 написа:
pe6omotornicata написа:вчера на Радибош от 06.00 до 19.00 каракуди от 200г до 1000г около 15кг на дъно предимно на пружин и на плувка
къде намери читаво място в 06 00 между кемперите и палатките в събота не ми е много ясно дай светлина
по някаква случаиност имаше място, малко по на ляво от дървения навес, много водорасли но и много риби
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

Някой може ли да ми каже на кое място е удачно да се отиде сега на яз. Лобош.
Откъм Радибош знам как да стигна, но тези "Понтони" за които говорите не ги знам и "Хангарите" не ги знам, някой ако може да ми обясни как да стигна... от София съм.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Някой,някъде скоро ходил ли е по язовира,хващат ми се каракуди....
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Ходят и са там за шарани,ама не пишат :lol:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка: