Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
hristo2201 - какво направихте миналата седмица че съм се запътил утре и аз към радибош.
- hristo2201
- новобранец
Две поредни седмици на Радибош - първата само каракуди, а втората доста по-разнообразно: каракуди, бабушки, слънчевки
В момента този район определено дава 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,
няма да отварям нова тема ще пиша в тази в телеграфен стил
в събота бяхме на Лобош от към радибош. Сутринта в 6:00 имаше сериозна липса на места където да се риболовства но ние се настанихме в ляво от асфалтовия път риба като цяло имаше до към 11ч след това много рядко и епизодично. Като цяло риболова беше пъстър 1 от ония големите каракуди излезна само. Като цяло хванахме каракуда, лин, бабушка, бибан, костур, уклей и за мое учудване само 2 слънчевки. Един колега с 2 фидера до нас почисти добре язовира от слънчевките където и да хвърлеше само това му кълвеше.
Снимки няма, повечето риби плуват обратно.
няма да отварям нова тема ще пиша в тази в телеграфен стил
в събота бяхме на Лобош от към радибош. Сутринта в 6:00 имаше сериозна липса на места където да се риболовства но ние се настанихме в ляво от асфалтовия път риба като цяло имаше до към 11ч след това много рядко и епизодично. Като цяло риболова беше пъстър 1 от ония големите каракуди излезна само. Като цяло хванахме каракуда, лин, бабушка, бибан, костур, уклей и за мое учудване само 2 слънчевки. Един колега с 2 фидера до нас почисти добре язовира от слънчевките където и да хвърлеше само това му кълвеше.
Снимки няма, повечето риби плуват обратно.
Какво става с яз.Лобош ,някой има ли някакво инфо от там. Напоследък гледам снимани пълни живарници от там,а като отида само слънчевки има. в понеделник бях на хангарите и такава трагедия не е било от доста време,няколко червеноперки,няколко "костура" малко по голями от рибките за стръв и бол слънчевки. Измрели каракуди в шаварите и много мъка по слънцето. Та се питам дали защото не е валяло скоро дъжд и няма кислород в водата та измира тази риба или просто ей така си е дошъл деня. Нещо се закучи риболова на този язовир 

-
- новобранец
Нещо се закучи риболова на този язовир
[/quote]
Мммдааа, има нещо верно.От 19.00 часа в четвъртък до 10.00 сутринта 3 червеноперки и 2 лина - всичко по педя.С първото хвърляне - риба и .......яката пауза. До сутринта 2-3 бибитки от сигнализатора на дънната,ама през интервал около три часа. След 7.00 часа за около 30 минути се завъртяха някакви риби. Колегата забоде 2та лина аз 2 перки и толкова. Такъв резултат от страната на Радибош си го броим за капо. Умрели каракуди видях само две и то доста разложени вече, но надали е поради липса на кислород.

Мммдааа, има нещо верно.От 19.00 часа в четвъртък до 10.00 сутринта 3 червеноперки и 2 лина - всичко по педя.С първото хвърляне - риба и .......яката пауза. До сутринта 2-3 бибитки от сигнализатора на дънната,ама през интервал около три часа. След 7.00 часа за около 30 минути се завъртяха някакви риби. Колегата забоде 2та лина аз 2 перки и толкова. Такъв резултат от страната на Радибош си го броим за капо. Умрели каракуди видях само две и то доста разложени вече, но надали е поради липса на кислород.
- hristo2201
- новобранец
Колега, не зная как и с каво ловиш, но аз от 4-5 излета това лято на Лобош недоволен не съм се прибирал. За какво става въпрос - каракуди и бабушки от по педя и нагоре и то в най-големите жеги. А ще добавя и прясно инфо от вчера - освен бабушки и какракуди се завъртя и костур. От костура имаше и хубави екземпляри. Това откъм Радибош...vanadium написа:Какво става с яз.Лобош ,някой има ли някакво инфо от там. Напоследък гледам снимани пълни живарници от там,а като отида само слънчевки има. в понеделник бях на хангарите и такава трагедия не е било от доста време,няколко червеноперки,няколко "костура" малко по голями от рибките за стръв и бол слънчевки. Измрели каракуди в шаварите и много мъка по слънцето. Та се питам дали защото не е валяло скоро дъжд и няма кислород в водата та измира тази риба или просто ей така си е дошъл деня. Нещо се закучи риболова на този язовир
вчера от 10 до 2 десетина костурчета по 7 см от към радибш на рибе на торен нищо
-
- новобранец
вчера на Радибош от 06.00 до 19.00 каракуди от 200г до 1000г около 15кг на дъно предимно на пружин и на плувка
къде намери читаво място в 06 00 между кемперите и палатките в събота не ми е много ясно дай светлинаpe6omotornicata написа:вчера на Радибош от 06.00 до 19.00 каракуди от 200г до 1000г около 15кг на дъно предимно на пружин и на плувка
-
- новобранец
по някаква случаиност имаше място, малко по на ляво от дървения навес, много водорасли но и много рибиasen77 написа:къде намери читаво място в 06 00 между кемперите и палатките в събота не ми е много ясно дай светлинаpe6omotornicata написа:вчера на Радибош от 06.00 до 19.00 каракуди от 200г до 1000г около 15кг на дъно предимно на пружин и на плувка
-
- научил се да хвърля
Някой може ли да ми каже на кое място е удачно да се отиде сега на яз. Лобош.
Откъм Радибош знам как да стигна, но тези "Понтони" за които говорите не ги знам и "Хангарите" не ги знам, някой ако може да ми обясни как да стигна... от София съм.
Откъм Радибош знам как да стигна, но тези "Понтони" за които говорите не ги знам и "Хангарите" не ги знам, някой ако може да ми обясни как да стигна... от София съм.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой,някъде скоро ходил ли е по язовира,хващат ми се каракуди....
- Батко Емо
- разбира нещата
Ходят и са там за шарани,ама не пишат 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Те и сега са там,ама още нямат слука.
- Батко Емо
- разбира нещата