Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

какво продават
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
какво продават
вижте го тоя каква въдичка продава http://prodavalnik.com/prodavam-elektro ... -i30485721" onclick="window.open(this.href);return false;

- anton jambol
- фен клуб-скобар
Re: какво продават
колега в този сайт постоянно излизат такива обяви няма оправия трепането им е малкоmishkata_mp написа:вижте го тоя каква въдичка продава http://prodavalnik.com/prodavam-elektro ... -i30485721" onclick="window.open(this.href);return false;

Хвани и пусни не бъди алчен
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/qIpjrwRHLmw?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/qIpjrwRHLmw?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
няма ли затвор вече за тези гадове бе,то бива бива ама пак чак толкова!!!Това на нищо не прилича.
- Vid
- кандидат преподавател
Отвратително е клипчето, дори ги вадят вече умрели те риби.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател
Инкриминиране и пандиз за всякакви такива екземпляри
и контрол и наказания /яки глоби/ на търговците, де трябва да следят какво и на кого продават, че на мен като дете, едно време за 1 кука за 2 ст. да си купя, ми искаха в магазина да показвам билет, а сега куцо и сакато, къде му падне търгува с такъми
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Ами, хайде да се направи електронна петиция за забрана на продажбата и притежанието на такива неща и готово. Като се подпишат няколко стотин хиляди човека ще стане факт забраната. А до това време- не пазарувайте в магазини, в които продават парашути и тн. А на обявата в нета му пуснете телефона в някой сайт за запознанства. 

-
- новобранец
Подадох сигнал за този в продавалник и на ИАРА Хасково защото този е от там.Да видим дали ще има отговор.
-
- новобранец
Ето още един хубавец че и бартери прай. http://prodavalnik.com/elektro-vditsa-barter-i30521719" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А бе хора това дето го пишете тук ми прилича единствено и само на реклама,кво се правите всички на луди.
Кой не знае откъде да си купи електрошок за риба че да трябва да се дискутира за ен-ти път тая тема.
Да трябва да се забрани и прочие, ама да ми се дават линкове откъде и за колко да си купя уреда си е чиста реклама,щото тоя форум го четат не само примерните момчета.
Двама с по 41 и 60 и няколко си мнения и годзилата и той там че ако някой не знае как се прави го е и онагледил даже.
Кой не знае откъде да си купи електрошок за риба че да трябва да се дискутира за ен-ти път тая тема.
Да трябва да се забрани и прочие, ама да ми се дават линкове откъде и за колко да си купя уреда си е чиста реклама,щото тоя форум го четат не само примерните момчета.
Двама с по 41 и 60 и няколко си мнения и годзилата и той там че ако някой не знае как се прави го е и онагледил даже.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
По принцип си прав, Боки!
Но това е анти-тема, така или иначе.......дай да се забрани продажбата на оръжие, защото някой стреля по хора, дай да забраним и колите, защото стават катастрофи и т.н., та мисълта ми е, че продажбата на такава джаджа НЕ Е незаконна, а употребата и в някои случаи е незаконна.....това е една от хилядните подобни теми...ъъъ...без смисъл!
...и (х)именно зат'ва съм пуснал оня клип, за да е пълна пародията!

Но това е анти-тема, така или иначе.......дай да се забрани продажбата на оръжие, защото някой стреля по хора, дай да забраним и колите, защото стават катастрофи и т.н., та мисълта ми е, че продажбата на такава джаджа НЕ Е незаконна, а употребата и в някои случаи е незаконна.....това е една от хилядните подобни теми...ъъъ...без смисъл!

...и (х)именно зат'ва съм пуснал оня клип, за да е пълна пародията!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- вече хвърля и на тежко
boki speca написа:А бе хора това дето го пишете тук ми прилича единствено и само на реклама,кво се правите всички на луди.
Колега,аз нямам много свободно време за да седя на компа и да си пиша разни мнения. Пуснал съм темата, защото съм възмутен от това което правят една голяма част от *рибарите*. Няма да се учудя ако и ти си един от тях щом се дразниш от такава тема. Благодаря за спама

Това е КАПИТАЛИЗЪМ....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми като нямаш много време да седиш на компа седи си на е...ния гъз а не да ми ровиш из продавалника пак щото нямаш време и да ми постваш линкове за това какво се продава там,mishkata_mp написа:boki speca написа:А бе хора това дето го пишете тук ми прилича единствено и само на реклама,кво се правите всички на луди.
Колега,аз нямам много свободно време за да седя на компа и да си пиша разни мнения. Пуснал съм темата, защото съм възмутен от това което правят една голяма част от *рибарите*. Няма да се учудя ако и ти си един от тях щом се дразниш от такава тема. Благодаря за спама
пък дали съм от тях да беше попрочел някой от постовете ми,ама забравих че нямаш време.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!