Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
serta76
новобранец
новобранец

Re: Кърджалийски регион

Мнение от serta76 »

простия турчин не в холандия ами и в на майка си в гъза да иде пак си оставо прост
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

serta76 написа:простия турчин не в холандия ами и в на майка си в гъза да иде пак си оставо прост

:lol: :lol: :lol:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

сега се връщам от Кърдж.,Поморийския остана още седмица
а шараните не са хванати на мрежа,на въдици на бонджук :lol: ,инфото е от човек дето е бил там,скъсал им един над 15 кг. хем с лодката влезли да го вадят,но мястото няма да спомена :wink: ,не че ще хукна за шарани :lol: ,но по малко народ,повече риба ще си остане :wink: ,но и го понаучиха и тръгнаха полека с лодките
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:сега се връщам от Кърдж.,Поморийския остана още седмица
а шараните не са хванати на мрежа,на въдици на бонджук :lol: ,инфото е от човек дето е бил там,скъсал им един над 15 кг. хем с лодката влезли да го вадят,но мястото няма да спомена :wink: ,не че ще хукна за шарани :lol: ,но по малко народ,повече риба ще си остане :wink: ,но и го понаучиха и тръгнаха полека с лодките
Мястото по снимката се вижда....и за всички става ясно къде е точно.Така че и да не кажеш все тая,който познава язовира ще го намери.А относно бонджука...чак пък 42 шарана не ми се вярва .
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Аз па вчера, ходих на Студения.Каракудани по 600-700гр.Такива за първи път вадя. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А навалица има ли?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Мнение от Орхан Кадиров »

Колеги, без обиди. Първо не вярвам в този форум, на който му се се падне късмета да му удря лудо да не се възползва от случая да си вземе цялата риба. Е в един друг форум, където ходят на платено и жените са им примадони, сиреч не готвят във вкъщи, може. Не го познавам това момче но го поздравявам. Защо? Първо, защото е редовно на язовира. Второ не гледа да удобно мястото, да има сянка, да е равно, а пробва постоянно. Между другото той е направил и друг удар. Това е станало в началото на август на нулата отсреща до кошарите. А кажете ми, колко куражлии има да отидат там, без сянка при кърлежите. Второ на кой ще му дойде на акъла, че щом голямата риба е няма на нулата, значи търси по спокойно място малко по-надолу в района на с.Сухово. В заключение ще Ви припомня една максима, която не съм я открил аз. Който ходи редовно на риба, експериментира с местата, мисли разумно все някога ще го споходи късмета. С лакардии във форумите и пред рибарските магазини и под полата на жената не става.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:А навалица има ли?
Вик, ако питаш мен- да, навалица става.Аз бях там в 06,45ч, тъкмо съмваше.10мин след мен дойдоха едни четирима аборигени от Хасково, дето до обед ми надуха главата.Абе как може един мъж да говори толкоз бре.То, това е типично за жена.Започнаха да мятат единия отляво на мен, другия отдясно.Аз вадя те гледат, много ми беше гот.
Майната му е навътре с правилната захранка, една кука под хранилката, и гробна тишина.
На ЛС ще ти кажа с какво храних
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Няма нужда Тонка, за известно време съм замръзил всякакъв вид излизания :? .
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Орхан Кадиров написа:Колеги, без обиди. Първо не вярвам в този форум, на който му се се падне късмета да му удря лудо да не се възползва от случая да си вземе цялата риба. Е в един друг форум, където ходят на платено и жените са им примадони, сиреч не готвят във вкъщи, може. Не го познавам това момче но го поздравявам. Защо? Първо, защото е редовно на язовира. Второ не гледа да удобно мястото, да има сянка, да е равно, а пробва постоянно. Между другото той е направил и друг удар. Това е станало в началото на август на нулата отсреща до кошарите. А кажете ми, колко куражлии има да отидат там, без сянка при кърлежите. Второ на кой ще му дойде на акъла, че щом голямата риба е няма на нулата, значи търси по спокойно място малко по-надолу в района на с.Сухово. В заключение ще Ви припомня една максима, която не съм я открил аз. Който ходи редовно на риба, експериментира с местата, мисли разумно все някога ще го споходи късмета. С лакардии във форумите и пред рибарските магазини и под полата на жената не става.
Бе не го знам ни къв е, ни къде ходи, ни как лови, но с тези килограми де си ги е прибрал :evil: директно си е за акт и яка :axe: :!: :idea: А за вярването, гледай клиповете де се пускат, там рибоците директно си отплуват, няма как да скокнеш да ги гониш после, като овце.
Па и като "....не го познавам това момче....", как така знаеш къде, кога и как ходи да лови/па и с какво/ :twisted:
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Кърджали е малък град. Ако не го познавам лично не означава, че нямаме общи приятели. По същия начин като не го познаваш, нямаш право да го обиждаш.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:evil: Не обиждам никого, а искам спазване на законите ако това е обида.... :roll:
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:lol: :lol: :lol: Да му мислЪт женените, я съм си ерген второ издание, а за излет.... :smt017
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Орхан Кадиров написа:Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
Орхане, казвай за кого говориш.Намирам за неуместни подобни подмятания.Всички които пишем с имената си, не сме обидили никой на етническа основа.Това, дали се имам/или не аз/ за сериозен рибар, не е твоя работа.Дали ходя за каракуда, също.Всеки има право да изразява мнението си,дали се харесва на някой, или не,си е негова работа.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”