Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
простия турчин не в холандия ами и в на майка си в гъза да иде пак си оставо прост
serta76 написа:простия турчин не в холандия ами и в на майка си в гъза да иде пак си оставо прост

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Don4o_62
- учете се от него
сега се връщам от Кърдж.,Поморийския остана още седмица
а шараните не са хванати на мрежа,на въдици на бонджук
,инфото е от човек дето е бил там,скъсал им един над 15 кг. хем с лодката влезли да го вадят,но мястото няма да спомена
,не че ще хукна за шарани
,но по малко народ,повече риба ще си остане
,но и го понаучиха и тръгнаха полека с лодките
а шараните не са хванати на мрежа,на въдици на бонджук

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Мястото по снимката се вижда....и за всички става ясно къде е точно.Така че и да не кажеш все тая,който познава язовира ще го намери.А относно бонджука...чак пък 42 шарана не ми се вярва .Don4o_62 написа:сега се връщам от Кърдж.,Поморийския остана още седмица
а шараните не са хванати на мрежа,на въдици на бонджук,инфото е от човек дето е бил там,скъсал им един над 15 кг. хем с лодката влезли да го вадят,но мястото няма да спомена
,не че ще хукна за шарани
,но по малко народ,повече риба ще си остане
,но и го понаучиха и тръгнаха полека с лодките

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз па вчера, ходих на Студения.Каракудани по 600-700гр.Такива за първи път вадя. 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- новобранец
Колеги, без обиди. Първо не вярвам в този форум, на който му се се падне късмета да му удря лудо да не се възползва от случая да си вземе цялата риба. Е в един друг форум, където ходят на платено и жените са им примадони, сиреч не готвят във вкъщи, може. Не го познавам това момче но го поздравявам. Защо? Първо, защото е редовно на язовира. Второ не гледа да удобно мястото, да има сянка, да е равно, а пробва постоянно. Между другото той е направил и друг удар. Това е станало в началото на август на нулата отсреща до кошарите. А кажете ми, колко куражлии има да отидат там, без сянка при кърлежите. Второ на кой ще му дойде на акъла, че щом голямата риба е няма на нулата, значи търси по спокойно място малко по-надолу в района на с.Сухово. В заключение ще Ви припомня една максима, която не съм я открил аз. Който ходи редовно на риба, експериментира с местата, мисли разумно все някога ще го споходи късмета. С лакардии във форумите и пред рибарските магазини и под полата на жената не става.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Вик, ако питаш мен- да, навалица става.Аз бях там в 06,45ч, тъкмо съмваше.10мин след мен дойдоха едни четирима аборигени от Хасково, дето до обед ми надуха главата.Абе как може един мъж да говори толкоз бре.То, това е типично за жена.Започнаха да мятат единия отляво на мен, другия отдясно.Аз вадя те гледат, много ми беше гот.antivik написа:А навалица има ли?
Майната му е навътре с правилната захранка, една кука под хранилката, и гробна тишина.
На ЛС ще ти кажа с какво храних
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Няма нужда Тонка, за известно време съм замръзил всякакъв вид излизания
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- antivik
- кандидат преподавател
Бе не го знам ни къв е, ни къде ходи, ни как лови, но с тези килограми де си ги е прибралОрхан Кадиров написа:Колеги, без обиди. Първо не вярвам в този форум, на който му се се падне късмета да му удря лудо да не се възползва от случая да си вземе цялата риба. Е в един друг форум, където ходят на платено и жените са им примадони, сиреч не готвят във вкъщи, може. Не го познавам това момче но го поздравявам. Защо? Първо, защото е редовно на язовира. Второ не гледа да удобно мястото, да има сянка, да е равно, а пробва постоянно. Между другото той е направил и друг удар. Това е станало в началото на август на нулата отсреща до кошарите. А кажете ми, колко куражлии има да отидат там, без сянка при кърлежите. Второ на кой ще му дойде на акъла, че щом голямата риба е няма на нулата, значи търси по спокойно място малко по-надолу в района на с.Сухово. В заключение ще Ви припомня една максима, която не съм я открил аз. Който ходи редовно на риба, експериментира с местата, мисли разумно все някога ще го споходи късмета. С лакардии във форумите и пред рибарските магазини и под полата на жената не става.

Па и като "....не го познавам това момче....", как така знаеш къде, кога и как ходи да лови/па и с какво/

-
- новобранец
Кърджали е малък град. Ако не го познавам лично не означава, че нямаме общи приятели. По същия начин като не го познаваш, нямаш право да го обиждаш.
- antivik
- кандидат преподавател

-
- новобранец
Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
- antivik
- кандидат преподавател

- Антон Тонев
- сериозен играч
Орхане, казвай за кого говориш.Намирам за неуместни подобни подмятания.Всички които пишем с имената си, не сме обидили никой на етническа основа.Това, дали се имам/или не аз/ за сериозен рибар, не е твоя работа.Дали ходя за каракуда, също.Всеки има право да изразява мнението си,дали се харесва на някой, или не,си е негова работа.Орхан Кадиров написа:Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев