Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Вятър, фидер и някоя риба
Re: Вятър, фидер и някоя риба
Колега, аз също съм русенец. Колко след манастира е това местенце?bachoivo написа:Добър вечер от мен! Да пусна и аз първа тема в този раздел
Днес по обяд си викам: ще се ходи за риба. Натоварих цирка в белия лебед (ладата) минах през магазина за 200 бял и кутийка торен (манджа имах от мин. седмица) и газ към рибите. От р. Дунав се отказах по простата причина, че вятъра щеше да ме издуха барабар с колата
Палнах цигара и дадох газ на ладока посока р. Лом, местата след манастира (колегите от Русе, знаят за какво иде реч).
Към 12:30 вече вадех багажа от колата. Вятъра си подухваше, ама беше мнооогооо по-добре в сравнение с Голямата река. Към един фидера вече зае бойна позиция.
Ей го работното място:
Та значи от 13:00 до 18:00 три ей такива хубавици:
Такъма: основно 0,20, асиметричен с 40гр кошничка, повод 0,14, кука 12.....два краконджула хванах на торен и 2 бели на куката, а третия на царевичка с 2 бели... Манджата: половин пакет Неси река, 1 пакет бисквита, малко царевица и малко бял в кофатаКато за начинаещ фидерист като мен - аз съм си доволен
![]()
Лека вечер от мен!
P.S. Рибите си плуват обратно - бяха издути с хайвер....смятам, че е редно да им се позволи да се размножат на спокойствие
P.P.S. Извинявам се, че нямам повече снимки, но не бях заредил апарата

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Вятър, фидер и някоя риба
Тази тема е от преди 2 години 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- anton jambol
- фен клуб-скобар