Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Вятър, фидер и някоя риба
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вятър, фидер и някоя риба
Добър вечер от мен! Да пусна и аз първа тема в този раздел 
Днес по обяд си викам: ще се ходи за риба. Натоварих цирка в белия лебед (ладата
) минах през магазина за 200 бял и кутийка торен (манджа имах от мин. седмица) и газ към рибите. От р. Дунав се отказах по простата причина, че вятъра щеше да ме издуха барабар с колата
Палнах цигара и дадох газ на ладока посока р. Лом, местата след манастира (колегите от Русе, знаят за какво иде реч).
Към 12:30 вече вадех багажа от колата. Вятъра си подухваше, ама беше мнооогооо по-добре в сравнение с Голямата река. Към един фидера вече зае бойна позиция.
Ей го работното място:

Та значи от 13:00 до 18:00 три ей такива хубавици:

Такъма: основно 0,20, асиметричен с 40гр кошничка, повод 0,14, кука 12.....два краконджула хванах на торен и 2 бели на куката, а третия на царевичка с 2 бели... Манджата: половин пакет Неси река, 1 пакет бисквита, малко царевица и малко бял в кофата
Като за начинаещ фидерист като мен - аз съм си доволен
Лека вечер от мен!
P.S. Рибите си плуват обратно - бяха издути с хайвер....смятам, че е редно да им се позволи да се размножат на спокойствие
P.P.S. Извинявам се, че нямам повече снимки, но не бях заредил апарата

Днес по обяд си викам: ще се ходи за риба. Натоварих цирка в белия лебед (ладата

Към 12:30 вече вадех багажа от колата. Вятъра си подухваше, ама беше мнооогооо по-добре в сравнение с Голямата река. Към един фидера вече зае бойна позиция.
Ей го работното място:

Такъма: основно 0,20, асиметричен с 40гр кошничка, повод 0,14, кука 12.....два краконджула хванах на торен и 2 бели на куката, а третия на царевичка с 2 бели... Манджата: половин пакет Неси река, 1 пакет бисквита, малко царевица и малко бял в кофата

Лека вечер от мен!
P.S. Рибите си плуват обратно - бяха издути с хайвер....смятам, че е редно да им се позволи да се размножат на спокойствие

Последно промяна от bachoivo на Съб Апр 09, 2011 9:37 pm, променено общо 2 пъти.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- nenko123321
- фен клуб-скобар
Re: Вятър, фидер и някоя риба
отличен риболов
Адмирации !!!bachoivo написа:... Рибите си плуват обратно - бяха издути с хайвер....смятам, че е редно да им се позволи да се размножат на спокойствие...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Телескоп написа:Адмирации !!!bachoivo написа:... Рибите си плуват обратно - бяха издути с хайвер....смятам, че е редно да им се позволи да се размножат на спокойствие...Постъпка достойна за подръжание !
Евала за което

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е идеята е като отида догодина пак да хванаDavid Kamenov написа:Браво поне си им позволил да се размножат.

хубава е тази идея ,колега.... но де всички да мислеха така 

Браво, който пусне той ще хване. 

- antivik
- кандидат преподавател
Брано за добрия излет, другия път(след забраната) по-вече да хванеш и за мезе да има. На слука и на здраве
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- pacho109
- сериозен играч
Колега ,какъв е този асиметричен монтаж-сподели 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Градски, в една от темите за фидера го имаше, че и снимки бяха пуснати. Превеше се ня`къв изкълчен клуп на кой`т се надява кошницата и още няколко за куките, ама как беше точно не помняpacho109 написа:Колега ,какъв е този асиметричен монтаж-сподели

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, общо взето асиметричния е нещо такова:pacho109 написа:Колега ,какъв е този асиметричен монтаж-сподели

При мен върши работа, при други колеги не, всичко зависи от реката, от течението, от това дали я познаваш реката и т.н. Абе всеки си ползва това, което му е уловисто

Можеш да се поровиш в този подфорум: http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=115 има много изписано по темата....search-а върши много добра работа

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Браво ,абе ти не се спираш бе човек ,това лома дунаваbachoivo написа:Добър вечер от мен! Да пусна и аз първа тема в този раздел
Днес по обяд си викам: ще се ходи за риба. Натоварих цирка в белия лебед (ладата) минах през магазина за 200 бял и кутийка торен (манджа имах от мин. седмица) и газ към рибите. От р. Дунав се отказах по простата причина, че вятъра щеше да ме издуха барабар с колата
Палнах цигара и дадох газ на ладока посока р. Лом, местата след манастира (колегите от Русе, знаят за какво иде реч).
Ей го работното място:
Такъма: основно 0,20, асиметричен с 40гр кошничка, повод 0,14, кука 12.....два краконджула хванах на торен и 2 бели на куката, а третия на царевичка с 2 бели... Манджата: половин пакет Неси река, 1 пакет бисквита, малко царевица и малко бял в кофатаКато за начинаещ фидерист като мен - аз съм си доволен
![]()
Лека вечер от мен!

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
K.KOLEV79 написа: Браво ,абе ти не се спираш бе човек ,това лома дунава![]()
![]()
![]()
![]()