Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

сваляне на момиче
Модератор: dantho.mihov
Re: сваляне на момиче
Ай стига де, момчета... Корем-дъска направих от смях с тая тема...
Къде са тия емотиконки, не ги намирам, уф...
...
Сериозно за историята на момчето в тази тема - мисля, че всичко това е красиво.
На тяхната възраст имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, и
всичко щеше да е ОК поне за известно време, ако възрастните не бяха започнали да повтарят
че няма начин, че сме далече и така нататък - и нашите, и техните във хор, като в древногръцка трагедия...
Значи, сега имат доста повече възможности да контактуват.
Нека я търси, нека пише, нека бъде себе си. Да не се прави на друг, да не си приписва качества и неща, които няма - например коли, мускули, разни други работи...
И сърцето му само ще разбере дали нещата потръгват.
Понякога в живота се случва като в приказките - много ми се иска винаги да е така.
...
Пожелавам на това прекрасно 14-годишно момче най-страхотната младост,
най-голямата любов и най-съдържателния живот на света!

...
Сериозно за историята на момчето в тази тема - мисля, че всичко това е красиво.
На тяхната възраст имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, и
всичко щеше да е ОК поне за известно време, ако възрастните не бяха започнали да повтарят
че няма начин, че сме далече и така нататък - и нашите, и техните във хор, като в древногръцка трагедия...
Значи, сега имат доста повече възможности да контактуват.
Нека я търси, нека пише, нека бъде себе си. Да не се прави на друг, да не си приписва качества и неща, които няма - например коли, мускули, разни други работи...
И сърцето му само ще разбере дали нещата потръгват.
Понякога в живота се случва като в приказките - много ми се иска винаги да е така.
...
Пожелавам на това прекрасно 14-годишно момче най-страхотната младост,
най-голямата любов и най-съдържателния живот на света!

- Румбата
- разбира нещата
Такаааа , да се изкажа и аз ! Първо евала на момъка за куража да изтипоса този въпрос тука ! Или ни има за много близки или е много отчаян /може и двете/ и затова ще помагаме ! Да го вземат присърце колегите от Силистра и региона ,пък ако се получи , заслужилият получава танц с майката на момата! Много е мило това дето прочетох в началото /няма нищо ,че правописа.../ и сигурно се е случвало на всеки от нас и то много пъти ! Затова да помогнем с каквото можем ! Аз си спомням такова изживяване ,само дето моята се казваше Катрин и бе от Берлин ! И нямаше надежда /макар че, тя последна умира/ пък неговата си е нашенка ,значи има надежда за Надежда ! И сега с тези напреднали технологии и комуникации шанса се увеличава на над 25% !
Към младежа - бъди себе си ,не се увличай и леко баце ! Леко по леко и като се заприказвате и ще си покаже - ще го бъде ли или не ! Имам един девиз и възпитавам сина си с него " Търпението е основния добродетел на рибаря " ,прочети девиза пак и си направи извода ! Знам ,че ти се бърза и то много ,ама нещата не са толкова бързи колкото ни се иска ! Дерзай !
Към младежа - бъди себе си ,не се увличай и леко баце ! Леко по леко и като се заприказвате и ще си покаже - ще го бъде ли или не ! Имам един девиз и възпитавам сина си с него " Търпението е основния добродетел на рибаря " ,прочети девиза пак и си направи извода ! Знам ,че ти се бърза и то много ,ама нещата не са толкова бързи колкото ни се иска ! Дерзай !

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Aз си мислех, че с някоя жена, а ти пък с човек...!New fish написа:...имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще се сети той , ама време искаkrokibg написа:А вече може да е свалил някоя с десен прав
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Момъка е наясно, че щом има мастор рибари тука, може да се намери и БГ Казановата сред рибарското войнство, така че според мен правилно се е сетил да излупа темата тук у форума.rumbata написа:..........Или ни има за много близки или е много отчаян /може и двете/ и затова ще помагаме !

По-голям шаран от рибаря няма...
Ами като съм жена, вариантите ми са само с човек, естествено!GODzillata написа:Aз си мислех, че с някоя жена, а ти пък с човек...!New fish написа:...имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, ...![]()

...
Интересно ми е какво се случва с любимата - дали момчето вече я е заговорило, дали са си разменили снимки, координати...

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Пич един акъл от мене-не си струва за два пръста препикано месо да се абиш толковаhahahaha написа:. Иначе аз ще продължа да пробвам пък каквото стане.![]()

-
- ще става разбирач