сваляне на момиче

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

hahahaha
новобранец
новобранец

сваляне на момиче

Мнение от hahahaha »

рибар съм и аз ама не знам други форуми и затова ще питам тук пускам темата в този раздел защото пак става дума за ЛОВЕНЕ та значи
с майка ми и брат ми ходихме този месец от 12-ти до 18-ти август на почивка във велинград първоначално не мислех че ще ми хареса и така и стана обаче на втория ден от почивката на 13-ти забелязах на градския басейн едно момиче много красиво и много ми хареса и от тогава започнах да я наблюдавам но не знаех как да отида и какво да ѝ кажа а и тя постоянно беше с майка си баща си и брат си който е по-малък от мен та мина 13-ти мина 14-ти мина 15-ти мина 16-ти и се чудех как да я заговоря кога и какво да и кажа и накрая на 17-ти накарах брат ми да я попита как се казва за годините от къде е защото беше за малко сама в басейна и отиде пита я научих името фамилията годините от къде е и дори фейсбука ѝ както и да е и накрая го накарах да я пита дали би излязла с мен или дали иска да се запознаем тя му казала че не иска да се запознава с никого и наистина през всички дни дето я гледах постоянно говореше само с баща си и брат си от мъжкия пол иначе само с момичета и то почти и с тях не та излезнах на 17-ти на разходка и ходих до клептуза защото квартирата ни беше почти на центъра и ходих пеша до клептуза и се върнах и като се връщах минах покрай входа на басейна и не знам как така случайност ли беше или съдба я видях отново с техните беше пак ама пак ми изтекоха лигите по нея и накрая се прибрах хапнах и си легнах да стана за последния ден 18-ти с нови сили за плажа но тя не дойде на плажа до обяд и тогава към 13:30 и аз си тръгнах събрахме си с нашите багажа и си тръгнах та никога няма да забравя 20 часа и 9 минути времето когато я видях за последно не знам заради това ли или нещо ми стана от вечерта в която я видях за последно не съм ял нищо не ми се яде просто а преди по на час два хапвах а сега ден и половина не съм ял защо така не знам някой ако има обяснение да казва моля и също ако някой знае какво да и пиша по фейсбука нека ми каже много моля впрочем малко сме далеч един от друг аз от пловдив тя от силистра както и годините мислех че е на моите но се оказа че тя е на 16 а аз на 14 ама знам ли аз съм в началото на януари 99 така че може и да не са две години а малко повече от една или една и половина някой ако има нещо да каже и да помогне нека го каже чакам дано не ми изтрият темата преди да съм получил помощ благодаря предварително на всеки който се отзове :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: сваляне на момиче

Мнение от IVKOPIVKO »

Ами като за начало първо не бързай. Не пресилвай нещата, не прекалявай с похвалите и ласкавите епитети. Не използвай за контакт никой друг освен самия себе си. Разбери какво учи, какви са и интересите, каква музика харесва и се постарай да намериш обща тема за разговор. Не забравяй, че пътя към сърцето на едно момиче минава първо през приятелството. Припомни и колко хубаво е било на почивката и как ти е било приятно когато я виждаш (без да я превъзнасяш твърде нависоко). И най-важното, ако не се получи от първия път не бързай да се отчайваш, изчакай малко и опитай отново.
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

В часовете по български да влизаш по-често.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Явно си набрал доста материал за това време, та като за начало си удари една мазна злобарка малко да те отпусне :rolleyes: и тогава ще решиш на спокойствие ........ кога да удариш следващата :smt082
djkoliob
новобранец
новобранец

Мнение от djkoliob »

Тя е от Силистра, ти от Пловдив, тя те е хвърлила от каруцата, ти си се хванал на коня за ....
да ти го кажа направо - нищо не става.
Има една стара колкото света приказка "Едни очи, които не се виждат се забравят", т.е. нямаш шанс
Помоли я да те блокира във ФБ та да нямаш допир до нея, и както каза по горе колегата, бий си няколко злобарки и ще ти мине, та хем и характера ще оформиш малко :D
Аватар
naB4o
новобранец
новобранец

Мнение от naB4o »

Сбъркал си форума, тази тема е за teenproblem :D
:)
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

Бе то, за тая работа написана рецепта няма, ама като гледам, май наистина ти се е насъбрало доста!?
С толкова дълго изречение, без нито един препинателен знак, а и на 14 години .... още не можеш да определиш, дали ти се е доеВало, или просто ти се е допикало :lol:
Но няма да се даваш, тепърва ще почнеш да правиш разликата между двете :D
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Първо евалата за най-голямото изречение,което бях чел! Ако ти изпадне я изпраскай веднъж и и бий шута ,после може тя да те потърси......
Аватар
jamc
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от jamc »

Абе добре си похапваш ако питаш мен. Един куп точки, главни букви и т.н са изядени :D
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

ivo_stoev написа:Първо евалата за най-голямото изречение,което бях чел! Ако ти изпадне я изпраскай веднъж и и бий шута ,после може тя да те потърси......
''Хубави" съвети към 14 годишно момче.Искренно пожелавам на даващите такива съвети да имат 16 годишна дъщеря.Спрях вече да се чудя дали в България живеят само простаци, и защо сме на това дередже.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Много е хубаво да си млад и влюбен!!
Този влак си го изпуснал, ще я помниш цял живот, но изкуството на живота се учи така. Следващия път да знаеш- вършиш си работата сам, не е страшно, в най-лошия случай ще те отреже.И не е толкова важно какво ще и говориш, а КАК- интонация, език на тялото и т.н. :!: Жените харесват чаровните нахалници :wink:
Но това се учи цял живот, а когато го изучиш се жениш, после тръгваш за риба .... :mrgreen:
Последно промяна от naskobo на Пон Авг 19, 2013 1:03 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Трябвало е да постъпиш като във вица.... :lol:

Отива един мъж в една кръчма и вижда една мацка.
По едно време мацката отива до тоалетната,а мъжа през това време се обажда на агента си и казва:
-Абе, тук има едно момиче.Какво да и кажа?Как да я заговоря?
-Не знам,измисли нещо.
Връща се момичето от тоалетната и момчето казва:
-Сра а,сра!

Я и дай фейса, та да я видим тая красавица. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

GODzillata написа: ..........Я и дай фейса, та да я видим тая красавица. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ейййй, нищо свято няма ....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

недей да даваш фейса, че знаеш ли какви дърти коцкари има тук - и те могат виртуално да си ударят една и работата ще стане........ :smt082
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Свалянето е проста работа - ляв прав и десен ъперкът - действат безотказно :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”