Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Екстра му е играта
Това ли е крайният модел, който ще правиш и занапред или е само прототип?

- къца - кълве
- сериозен играч
Това е крайния модел на девет сантиметровия.Направил съм един със светло син гръб бял корем и твоето име на корема.Остана само той.Искаш ли го или да го джиткам?Девет сантиметровия е 12гр. а 7см. е 8гр.
Това е крайния модел на девет сантиметровия.Направил съм един със светло син гръб бял корем и твоето име на корема.Остана само той.Искаш ли го или да го джиткам?Девет сантиметровия е 12гр. а 7см. е 8гр.
Супер ! Естествено, че го искам
, нали по-горе ти писах, но преди това сложи една снимка да го видим.
Ще ти пиша и Л.С. за подробностите

Ще ти пиша и Л.С. за подробностите

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МммммммммммДам . Заприходих си от новите Къци воблери да ги пробвам през настъпващият щукарски сезон . Обещавам да дам наистина обективна оценка от моят си поглед . Демек ако ми харесат как се държат като примамка , ще ги похваля , ако не , няма да пропусна да се направя на критик 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Пак ни качи на черешата.Просто не мога да си го представя-има един вирбел,после един воблер дето се мендзахерца отзад и хоп без напрежение вирбела се счупи.После воблера сигурно тръгна да плава ,един сом около 15+ го налапа както си плаваше пък момчето така и така беше скочило да спасява воблера взе ,че хвана сома за опашката.Всичко е истина само дето нямахме фото..............някой да не си помисли ,че го габаркаме.............къца - кълве написа:Най вероятно се е счупил защото дълго време е използван с блесна.Съвета ми е да ги сменяте по-често.Monev67 написа:Вирбела се счупи.........да ги е.а и некадърницитекъца - кълве написа:дори взех този с които хвана щуката
Така стана и с воблера с който хванах бялата риба,но тогава нямах камера.Искам да кажа,че момчето хвърли няколко пъти воблера и вирбела се счупи.Така воблера заплава към морето.Посъветвах го да се изкъпе и да си вземе воблера.Той се оказа добър плувец и за няколко минути си върна воблера пък аз намерих добър приятел.Онези момчета също обещаха да пишат,но до сега не са го направили.http://www.youtube.com/watch?v=-JklV22p ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Направил съм надписа на воблера.Не се гордея с краснописа,но е от сърце.Ако решиш да поръчаш воблера ще те моля да не се подиграваш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-тез дето ги правят.Време е да започнеш да правиш и вирбели,защото виждаш ли какво се получава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- къца - кълве
- сериозен играч
МммммммммммДам . Заприходих си от новите Къци воблери да ги пробвам през настъпващият щукарски сезон . Обещавам да дам наистина обективна оценка от моят си поглед . Демек ако ми харесат как се държат като примамка , ще ги похваля , ако не , няма да пропусна да се направя на критик 
Харесвам похвалите и се радвам на обективните оценки.Без значение дали са положителни.
Няма да се занимавам с колегата който се съмнява в моята честност.Ако иска момчето което влезе за воблера да му отговори.

Харесвам похвалите и се радвам на обективните оценки.Без значение дали са положителни.
Няма да се занимавам с колегата който се съмнява в моята честност.Ако иска момчето което влезе за воблера да му отговори.
Ето ги и новите воблери които получих от Къца. Тези дни предстоят проби и после ще напиша резултата 

Честито,да хванеш най-голямата...
Аз нямах време тези дни да ходя,но като ида ще кажа какъв е бил резултата!
Успех!
Аз нямах време тези дни да ходя,но като ида ще кажа какъв е бил резултата!
Успех!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря !Вуйчо-Ваньо написа:Много добре изглеждат.Браво на майстора!

Бахти очищата - браус!
Къца, нагласил съм ти фофлерите за Тунджа през почивните дни...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Нали исках злобни жълти или червени оченца, та Къцата са е постарал добреМунчо написа:Бахти очищата - браус!Къца, нагласил съм ти фофлерите за Тунджа през почивните дни...

Да се похвалиш с резултати от Тунджа - обезателно (барем 2-3 снимки)

Здравейте,днес имах малко време и отидох да похвърлям на дунава!Минах и си купих плетено влакно,една блесна и тръгнах!Сложих на монофила новия воблер от Къцата и сега умирам от яд,че не си навих първо плетеняка,защото ми остана по-голямия на дъното!Както и да е.Навих си плетения и продължих с новозакупената блесна и:
http://youtu.be/cN7A7LlEotY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/2aXa56ArMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
Но за съжаление нямаше по голямо
За сега това е,желая ви приятен уикенд на всички и успешни излети,на мен приятно бране на грозде,но няма как,рибата пие винце
http://youtu.be/cN7A7LlEotY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtu.be/2aXa56ArMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
Но за съжаление нямаше по голямо

За сега това е,желая ви приятен уикенд на всички и успешни излети,на мен приятно бране на грозде,но няма как,рибата пие винце

[/quote]Monev67 написа:
Пак ни качи на черешата.Просто не мога да си го представя-има един вирбел,после един воблер дето се мендзахерца отзад и хоп без напрежение вирбела се счупи.После воблера сигурно тръгна да плава ,един сом около 15+ го налапа както си плаваше пък момчето така и така беше скочило да спасява воблера взе ,че хвана сома за опашката.Всичко е истина само дето нямахме фото..............някой да не си помисли ,че го габаркаме.............
Ееее,аман от толкова Петко неверници,този воблер не се е просто счупил,извади му се телчето от въртящата част на карабинката при замятането!Добре,че беше човека до мен,та видя воблера и ми каза-ето го,скачай и го взимай!Така и направих,съблякох дрехите и влязох във водата,но на днешния си излет го оставих на дъното на дунав,как е станало ще разбереш от горния пост.А пък и аз съм риболовец а не рибар.Ако не знаеш разликата между тях казвай.