Резултати след откриването :

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Жоре как го написа това дългото бре, два пъти се изпотих до де го прочета , ама малко ми остава - до утре ще е готово и ще коментирам :wink:
а сега е мой ред да пиша :

На 11.06 в 4.50 часа се избънах и почнах да тъпча колата .
В нема 6.00 часа надувах лодката на Искъра и слушах звънчетата на колегите около мен, но с това си и останах . След като по гребах порядъчно и никакъв хишник не се яви ни на блесна ни на воблер , че даже и на туистер, реших да ловя платика час два и после да си пробвам костура , но с вече пълен живарник .
След няма и два часа пак гонех всичко месоядно , но с напълно празен живарник :cry: . След още час се вързах ва сами брега за едно борче и мъжки гепих десетина костурчета - дълги общо около метър , две червеноперки и 4-5 платички ама по педя големи !
Реших да си ходя , гледам някой влизал в колата ама явно не е имал ключ щото ми строшил ключалките - погледнах дали ми е оставил некой лев за гедорето и слънчевите очила дето ги е взел , ама нямаше пари , а и втория отрязък на винетката го нямаше - сигурно го е взел човека , че после като ми го върне да се радвам , та псувах към 30 минути , после ми стана весело , че колата си е на място пък и гумите заедно с джантите са си там и акумолатор си имах и си запалих към къщи .
На 12.06 още сутринта открих , че съм хванал и още нещо ама по-късно стана ясно , че е по скоро дребна настинка отколкото грип .
Е това беше - к"во друго да напиша - то и това не ми се пишеше ама като давате зор -е това ми беше откриването , а ако някой има дръжки с ключалки за сеат ибиса 1988година да пише , че аз вече нямам
да им ебам майките крадливи - или иначе казано с гедорето да се скъсат от работа , а очилата да му развалят очите :twisted:
още много мога да кълна ( от вътре ми иде ) ама спирам , че то пусто писание стана по-дълго от Гоцовото и ще решат хората , че си ги мерим нещо :lol:

ПП Ако хванете някой дето ви се вре из колата му хвърлете един бой и от мене
айде наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво , браво !!! Добър излет сте направили колеги .
Аз бях пуснал тема , но ще повторя и моето откриване .
10.06 - 13. 06 Студен кладенец. Нямах търпение да открия пустия му сезон и още в 00:01 хвълих дънните с поповите прасета , земните червеи и рибките с надеждата за някой хищник . На сутринта тъкмо преди да се разсъни бях почнал да стягам щеките за риболов на перо и единия звънец така изфърча за малкото ме удари по челото , един добър сом 7 кг . Какво по добро откриване от това ? За жалост от страна на хищника нищо повече и през останалите дни , само 20тина костура на рибка на подвижното перо . На плувка през целия ден излизаха добри каракуди , червеноперки и чаушани . На бял червей с добра захранка от жито и ярма . През деня дънните бяха на царевица но единнствения резултата беше едно шаранче 1.5 кг . Бяхме на с.Островец , разклона е в Кърджали след Общинската болница ( в която събота ми извадиха поредния кърлеж тая година , напомням ви ако случайно ходите да си взимате пинсетите :) ) Общо взето останах довелен от излета и възнамерявам пак да отида .
Чируз , колега тая твойта кола няма ли аларма ?
Ей за тва като ида на риба колата до мен и тва е . Спокойствие трябва да има .
Айде колеги и наслука на всички !
ПС : чакайте утре снимки !
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Резултати след откриването :

Мнение от Павел Иванов »

Жоро Гоцов написа:Много скромно колеги ...нищо не сте написали, а много се заканвахте преди откриването. Е тука в тая тема може да споделиме кой какво е направил :
Ма хвалихме се бре Жоре , хвалихме се :
http://forum.nariba.com/viewtopic1322.html
ама явно ни ти е остало време да прегледаш другите подфоруме :?
Е при нас е по скромно ама ш се стараеме :D
Па я гле и какви дискусии , какви полемики са се завихриле :lol:
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Жоре,

Този репортаж за Fixxer и каката силно ме заинтригува. Дано да се похвали Fixxer и да пусне някоя снимчица както Павката вече ги пусна. Че какво да гледаме само риби за трофей. :D

Аз разбира се за откриване няма да говоря защото знаеш че при мен няма закриване от -40'C до +40'C. Но ако искаш да видиш какво хванах днес може да прегледаш Спининговия риболов.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Жоро Гоцов написа: Сашо Тура дебнеше на Жребеца с още бая мераклий ( след ония прехвалени 2 миналогодишни сома от там...разбирам мерака им ). Вързахме се на Радебергер кой ще има сом за откриването.
Единия мераклия бях аз :D , само не разбрах кой от двамата ще черпи с "Радебергер" и къде ще пиеме биричката? :D :D :D
Изображение
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Cougar написа:Жоре,

Този репортаж за Fixxer и каката силно ме заинтригува. Дано да се похвали Fixxer и да пусне някоя снимчица както Павката вече ги пусна.
за кой репортаж става въпрос за да знам какви снимки да пусна ?
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ма тези бре Саше :wink:
http://forum.nariba.com/viewtopic1322.html
по нагоре също има линк :D
Мани го Жельо ни го кефат него никфи трофей щом са от България , глей ся Канада си е друга работа :lol: :lol: :lol:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Жоро, хайде да го направим утре или вдруги ден, че днес имам гости! Съгласен съм да се съберем на по бира!

Други мераклии? :D
Изображение
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

хай

Мнение от Бат Стан »

А защо не е кълвал едрият сом? Не съм ходил никога на този язовир, но знам, че там се хващат много яки животни. Доколкото съм чувал също, бате Милко, лека му пръст, е улавял там 101 кг сом, имал е едно изправяне на некъв як кован ченгел на Мустад, и т.н. Та ми е интересно дали сте имали други подобни излети, когато сте ловили само такива сомове от по-малък калибър.
Иначе добре сте си прекарали, въпреки че този риболов на мен лично ми се струва малко хамалски, но всеки си има вкусове в крайна сметка и без съмнение изживяването е страхотно.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Със Сашо се разбрахме, утре в 20.00 часа само ми кажи адреса на кръчмата/как да стигна до нея/?
Изображение
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

фиххер написа:
за кой репортаж става въпрос за да знам какви снимки да пусна ?
Ами прочети началото на втория постинг на Жоро (по-дългия) Там точно под яз Ивайловград и датата. :D

Павка, пак си превишаваш правомощията, а те бях сложил при свестните хора. Май пак трябва да те вадя от там. :D

За гаджетата, ако нещо не съм ги одобрил то е заради поговрката за лисицата и гроздето. Аз Българка от тук няма как да я награбя. Не са ми толкова дълги ръцете.
:D
Аватар
little-dragon
новобранец
новобранец

Мнение от little-dragon »

Жоро СОМА тези сомове с кльонкане ли ги хващате, а освен кльонкане на какво идва тази рибка :) Тази събота заминавам за риба :Р
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Въпрос към Жоро Гоцов извън темата!как се казва прословутото ти предаване,по коя кабеларка е,в кой ден и час го водиш!
Аватар
little-dragon
новобранец
новобранец

Мнение от little-dragon »

Еми Жоро по кой канал не разбрахме, но както и да е :) Та ще ми отговориш ли на моя въпрос
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

Центрум Груп :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”