Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Резултати след откриването :
Модератор: bobopeli
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Жоре как го написа това дългото бре, два пъти се изпотих до де го прочета , ама малко ми остава - до утре ще е готово и ще коментирам
а сега е мой ред да пиша :
На 11.06 в 4.50 часа се избънах и почнах да тъпча колата .
В нема 6.00 часа надувах лодката на Искъра и слушах звънчетата на колегите около мен, но с това си и останах . След като по гребах порядъчно и никакъв хишник не се яви ни на блесна ни на воблер , че даже и на туистер, реших да ловя платика час два и после да си пробвам костура , но с вече пълен живарник .
След няма и два часа пак гонех всичко месоядно , но с напълно празен живарник
. След още час се вързах ва сами брега за едно борче и мъжки гепих десетина костурчета - дълги общо около метър , две червеноперки и 4-5 платички ама по педя големи !
Реших да си ходя , гледам някой влизал в колата ама явно не е имал ключ щото ми строшил ключалките - погледнах дали ми е оставил некой лев за гедорето и слънчевите очила дето ги е взел , ама нямаше пари , а и втория отрязък на винетката го нямаше - сигурно го е взел човека , че после като ми го върне да се радвам , та псувах към 30 минути , после ми стана весело , че колата си е на място пък и гумите заедно с джантите са си там и акумолатор си имах и си запалих към къщи .
На 12.06 още сутринта открих , че съм хванал и още нещо ама по-късно стана ясно , че е по скоро дребна настинка отколкото грип .
Е това беше - к"во друго да напиша - то и това не ми се пишеше ама като давате зор -е това ми беше откриването , а ако някой има дръжки с ключалки за сеат ибиса 1988година да пише , че аз вече нямам
да им ебам майките крадливи - или иначе казано с гедорето да се скъсат от работа , а очилата да му развалят очите
още много мога да кълна ( от вътре ми иде ) ама спирам , че то пусто писание стана по-дълго от Гоцовото и ще решат хората , че си ги мерим нещо
ПП Ако хванете някой дето ви се вре из колата му хвърлете един бой и от мене
айде наслука

а сега е мой ред да пиша :
На 11.06 в 4.50 часа се избънах и почнах да тъпча колата .
В нема 6.00 часа надувах лодката на Искъра и слушах звънчетата на колегите около мен, но с това си и останах . След като по гребах порядъчно и никакъв хишник не се яви ни на блесна ни на воблер , че даже и на туистер, реших да ловя платика час два и после да си пробвам костура , но с вече пълен живарник .
След няма и два часа пак гонех всичко месоядно , но с напълно празен живарник

Реших да си ходя , гледам някой влизал в колата ама явно не е имал ключ щото ми строшил ключалките - погледнах дали ми е оставил некой лев за гедорето и слънчевите очила дето ги е взел , ама нямаше пари , а и втория отрязък на винетката го нямаше - сигурно го е взел човека , че после като ми го върне да се радвам , та псувах към 30 минути , после ми стана весело , че колата си е на място пък и гумите заедно с джантите са си там и акумолатор си имах и си запалих към къщи .
На 12.06 още сутринта открих , че съм хванал и още нещо ама по-късно стана ясно , че е по скоро дребна настинка отколкото грип .
Е това беше - к"во друго да напиша - то и това не ми се пишеше ама като давате зор -е това ми беше откриването , а ако някой има дръжки с ключалки за сеат ибиса 1988година да пише , че аз вече нямам
да им ебам майките крадливи - или иначе казано с гедорето да се скъсат от работа , а очилата да му развалят очите

още много мога да кълна ( от вътре ми иде ) ама спирам , че то пусто писание стана по-дълго от Гоцовото и ще решат хората , че си ги мерим нещо

ПП Ако хванете някой дето ви се вре из колата му хвърлете един бой и от мене
айде наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Local
- учете се от него
Браво , браво !!! Добър излет сте направили колеги .
Аз бях пуснал тема , но ще повторя и моето откриване .
10.06 - 13. 06 Студен кладенец. Нямах търпение да открия пустия му сезон и още в 00:01 хвълих дънните с поповите прасета , земните червеи и рибките с надеждата за някой хищник . На сутринта тъкмо преди да се разсъни бях почнал да стягам щеките за риболов на перо и единия звънец така изфърча за малкото ме удари по челото , един добър сом 7 кг . Какво по добро откриване от това ? За жалост от страна на хищника нищо повече и през останалите дни , само 20тина костура на рибка на подвижното перо . На плувка през целия ден излизаха добри каракуди , червеноперки и чаушани . На бял червей с добра захранка от жито и ярма . През деня дънните бяха на царевица но единнствения резултата беше едно шаранче 1.5 кг . Бяхме на с.Островец , разклона е в Кърджали след Общинската болница ( в която събота ми извадиха поредния кърлеж тая година , напомням ви ако случайно ходите да си взимате пинсетите
) Общо взето останах довелен от излета и възнамерявам пак да отида .
Чируз , колега тая твойта кола няма ли аларма ?
Ей за тва като ида на риба колата до мен и тва е . Спокойствие трябва да има .
Айде колеги и наслука на всички !
ПС : чакайте утре снимки !
Аз бях пуснал тема , но ще повторя и моето откриване .
10.06 - 13. 06 Студен кладенец. Нямах търпение да открия пустия му сезон и още в 00:01 хвълих дънните с поповите прасета , земните червеи и рибките с надеждата за някой хищник . На сутринта тъкмо преди да се разсъни бях почнал да стягам щеките за риболов на перо и единия звънец така изфърча за малкото ме удари по челото , един добър сом 7 кг . Какво по добро откриване от това ? За жалост от страна на хищника нищо повече и през останалите дни , само 20тина костура на рибка на подвижното перо . На плувка през целия ден излизаха добри каракуди , червеноперки и чаушани . На бял червей с добра захранка от жито и ярма . През деня дънните бяха на царевица но единнствения резултата беше едно шаранче 1.5 кг . Бяхме на с.Островец , разклона е в Кърджали след Общинската болница ( в която събота ми извадиха поредния кърлеж тая година , напомням ви ако случайно ходите да си взимате пинсетите

Чируз , колега тая твойта кола няма ли аларма ?
Ей за тва като ида на риба колата до мен и тва е . Спокойствие трябва да има .
Айде колеги и наслука на всички !
ПС : чакайте утре снимки !
Клавиатура риба не лови!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Резултати след откриването :
Ма хвалихме се бре Жоре , хвалихме се :Жоро Гоцов написа:Много скромно колеги ...нищо не сте написали, а много се заканвахте преди откриването. Е тука в тая тема може да споделиме кой какво е направил :
http://forum.nariba.com/viewtopic1322.html
ама явно ни ти е остало време да прегледаш другите подфоруме

Е при нас е по скромно ама ш се стараеме

Па я гле и какви дискусии , какви полемики са се завихриле

- Cougar
- ще става разбирач
Жоре,
Този репортаж за Fixxer и каката силно ме заинтригува. Дано да се похвали Fixxer и да пусне някоя снимчица както Павката вече ги пусна. Че какво да гледаме само риби за трофей.
Аз разбира се за откриване няма да говоря защото знаеш че при мен няма закриване от -40'C до +40'C. Но ако искаш да видиш какво хванах днес може да прегледаш Спининговия риболов.
Този репортаж за Fixxer и каката силно ме заинтригува. Дано да се похвали Fixxer и да пусне някоя снимчица както Павката вече ги пусна. Че какво да гледаме само риби за трофей.

Аз разбира се за откриване няма да говоря защото знаеш че при мен няма закриване от -40'C до +40'C. Но ако искаш да видиш какво хванах днес може да прегледаш Спининговия риболов.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Единия мераклия бях азЖоро Гоцов написа: Сашо Тура дебнеше на Жребеца с още бая мераклий ( след ония прехвалени 2 миналогодишни сома от там...разбирам мерака им ). Вързахме се на Радебергер кой ще има сом за откриването.

за кой репортаж става въпрос за да знам какви снимки да пусна ?Cougar написа:Жоре,
Този репортаж за Fixxer и каката силно ме заинтригува. Дано да се похвали Fixxer и да пусне някоя снимчица както Павката вече ги пусна.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ма тези бре Саше
по нагоре също има линк
Мани го Жельо ни го кефат него никфи трофей щом са от България , глей ся Канада си е друга работа

по нагоре също има линк

Мани го Жельо ни го кефат него никфи трофей щом са от България , глей ся Канада си е друга работа

хай
А защо не е кълвал едрият сом? Не съм ходил никога на този язовир, но знам, че там се хващат много яки животни. Доколкото съм чувал също, бате Милко, лека му пръст, е улавял там 101 кг сом, имал е едно изправяне на некъв як кован ченгел на Мустад, и т.н. Та ми е интересно дали сте имали други подобни излети, когато сте ловили само такива сомове от по-малък калибър.
Иначе добре сте си прекарали, въпреки че този риболов на мен лично ми се струва малко хамалски, но всеки си има вкусове в крайна сметка и без съмнение изживяването е страхотно.
Иначе добре сте си прекарали, въпреки че този риболов на мен лично ми се струва малко хамалски, но всеки си има вкусове в крайна сметка и без съмнение изживяването е страхотно.
- Cougar
- ще става разбирач
Ами прочети началото на втория постинг на Жоро (по-дългия) Там точно под яз Ивайловград и датата.фиххер написа:
за кой репортаж става въпрос за да знам какви снимки да пусна ?

Павка, пак си превишаваш правомощията, а те бях сложил при свестните хора. Май пак трябва да те вадя от там.

За гаджетата, ако нещо не съм ги одобрил то е заради поговрката за лисицата и гроздето. Аз Българка от тук няма как да я награбя. Не са ми толкова дълги ръцете.

- little-dragon
- новобранец
- little-dragon
- новобранец