Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Някой да има инфо от яз. Веринско ,яз. Искър, Лобош
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Някой да има инфо от яз. Веринско ,яз. Искър, Лобош
Надявам се на информация от близките 1-2 седмици от тези три места.
Благодаря!
Благодаря!
Re: Някой да има инфо от яз. Веринско ,яз. Искър, Лобош
01.09.2013 - яз. Искър, Шипоченски залив (откъм Ихтиман). Дребни платика, каракуда и костур.
-
- научил се да хвърля
Нивото на водата как е ?
Последния път като бях точно като беше дъждовно водата стигаше до шосето откъм филмовата къща.
Последния път като бях точно като беше дъждовно водата стигаше до шосето откъм филмовата къща.
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Аз бях вчера сутринта на Искъра... Много вятър и труден риболов. Няколко дребни червеноперки и каракудки извадих + 3-4 костурчета. На 50м от мен един човек постоянно засичаше на фидерите, но го видях само 3-4 пъти да изкарва някакви риби от порядъка на 20см.
Наслука ако ще ходиш и пиши резултата

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Веринско много риба на плувка в дълбокото. Каракуда и бабушки на царевица.
Трябва фин такъм, рибите са пасивни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Откъм стената ли си бил?chirusa_bg написа:На Веринско много риба на плувка в дълбокото. Каракуда и бабушки на царевица.
А дъно не си ли хвърлял и дали знаеш как стоят нещата с толупите( толстолоб), някой да вадил нещо на тапа?
И таксата дали си е същата
-
- научил се да хвърля
Ок нямаш грижи.icho_87 написа:Аз бях вчера сутринта на Искъра... Много вятър и труден риболов. Няколко дребни червеноперки и каракудки извадих + 3-4 костурчета. На 50м от мен един човек постоянно засичаше на фидерите, но го видях само 3-4 пъти да изкарва някакви риби от порядъка на 20см.
-
- научил се да хвърля
Аз бях на 17.09 на Лобош откъм с. Радибош. Мястото беше асфалтовия път като се спускате в ляво от беседката.
Бях там 6:30 до 16ч. кълвеше до към 15ч когато се появи лек вятър, уловената риба беше 5 кг: червеноперка, уклей и каракуда. Каракудите бяха 6-7 бр. само на дъно и една на плувка по дребна, на дъното бяха едри и кълвяха само на бял и една на царевица която беше най-едрата към 400-500 гр.
Бях там 6:30 до 16ч. кълвеше до към 15ч когато се появи лек вятър, уловената риба беше 5 кг: червеноперка, уклей и каракуда. Каракудите бяха 6-7 бр. само на дъно и една на плувка по дребна, на дъното бяха едри и кълвяха само на бял и една на царевица която беше най-едрата към 400-500 гр.