Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Селяния не ами селяния /МИКРОТО/
- krokibg
- учете се от него
Re: Селяния не ами селяния /МИКРОТО/
Al_Bundi написа:Май не стана ясно какво имам предвид. Аз НЕ отричам правилата , но не съм съгласен , когато отида на излет , арендатора да вижда в мен измамник. И другото е , че има хора за които "кирливите 10 лв." са много пари и на тези хора едва ли им е приятно да чуят , че парите , които са заделили за риболов са кирливи. Иначе съм съгласен с колегата , че щом има едни правила те трябва да се спазват. На който не му харесват може да не ходи.
Бънди,кофти НИК си си сложил и като напишеш две глупави неща и човек се сеща веднага за истинския Бънди

Харко - Херко,не се прави на отворен да ме питаш къде ми е водоема.В темата десетки пъти се споменава на кои язовир съм,а вземи ела че арменците са загорели,да облажат нещо.Аз ще те позная,наглеците ги познавам от години с един поглед и две приказки като кажат,но после ще те познават всички,защото ще ти хареса и ще седиш на централна гара с лявата ръка на кръста

Да не казвам че ще хванеш първата закуска в ортопедията още на другата сутрин

Колегата,дето ми вика бай Любо...........Още ми е рано да ме байкаш,тези които ви посрещат на портала и ви таксуват не съм аз,така че не ме байкай

Викам да приключваме с тази тема защото ще се изпокараме.Когато някои има задник,трябва да си го пази,и арендатор и риболовец,за да няма после хъката-мъката

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Харко - Херко,не се прави на отворен да ме питаш къде ми е водоема.В темата десетки пъти се споменава на кои язовир съм,а вземи ела че арменците са загорели,да облажат нещо.Аз ще те позная,наглеците ги познавам от години с един поглед и две приказки като кажат,но после ще те познават всички,защото ще ти хареса и ще седиш на централна гара с лявата ръка на кръста
Прав си бай-бай Любо който е стоял на централна гара в пловдив знае как се маха и къде се държи ръката само не съм сигорен дали ти си бил с ръката на кръста или си ползвал услугите им та язовирчето което си споменал в десетки постове не го знам къде е и къде се намира а ти като минаваш към Пловдив може да ми се обадиш аз веднага ще дойда да видиш че тия неща не стават така лесно с ортопедията
Казвам се Хари телефония ми номер е 0887 62 54 62 да не кажеш че се крия нещо и малко взе да ми писва с тези глупости наслушал съм се на чупячи на кости по форумите

Прав си бай-бай Любо който е стоял на централна гара в пловдив знае как се маха и къде се държи ръката само не съм сигорен дали ти си бил с ръката на кръста или си ползвал услугите им та язовирчето което си споменал в десетки постове не го знам къде е и къде се намира а ти като минаваш към Пловдив може да ми се обадиш аз веднага ще дойда да видиш че тия неща не стават така лесно с ортопедията
Казвам се Хари телефония ми номер е 0887 62 54 62 да не кажеш че се крия нещо и малко взе да ми писва с тези глупости наслушал съм се на чупячи на кости по форумите
-
- разбира нещата
Нещата взеха да загрубяват
Който оцелее, нека пише да разберем какво е станало 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Хубав уикенд от мен!