Селяния не ами селяния /МИКРОТО/

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Селяния не ами селяния /МИКРОТО/

Мнение от krokibg »

Al_Bundi написа:Май не стана ясно какво имам предвид. Аз НЕ отричам правилата , но не съм съгласен , когато отида на излет , арендатора да вижда в мен измамник. И другото е , че има хора за които "кирливите 10 лв." са много пари и на тези хора едва ли им е приятно да чуят , че парите , които са заделили за риболов са кирливи. Иначе съм съгласен с колегата , че щом има едни правила те трябва да се спазват. На който не му харесват може да не ходи.

Бънди,кофти НИК си си сложил и като напишеш две глупави неща и човек се сеща веднага за истинския Бънди :lol: :lol: :lol: Защо не четете внимателно бе,защо си пишете на ангро,колкото да сте в в играта а ??? Не ми трябват рибари,не завися от тях и никога не съм зависел,това го запомни и се върни на зад за да видиш какво съм написал,за това и не го рекламирам.Когато съм зависим от рибарите,ще ги къткам и ще им вървя по гайдата,но 20 години съм на Езерово и още не съм клекнал до рибарите :idea: :idea: :idea:

Харко - Херко,не се прави на отворен да ме питаш къде ми е водоема.В темата десетки пъти се споменава на кои язовир съм,а вземи ела че арменците са загорели,да облажат нещо.Аз ще те позная,наглеците ги познавам от години с един поглед и две приказки като кажат,но после ще те познават всички,защото ще ти хареса и ще седиш на централна гара с лявата ръка на кръста :idea: :idea: :idea:

Да не казвам че ще хванеш първата закуска в ортопедията още на другата сутрин :idea: :idea: :idea:

Колегата,дето ми вика бай Любо...........Още ми е рано да ме байкаш,тези които ви посрещат на портала и ви таксуват не съм аз,така че не ме байкай :lol: :lol: :lol: Що се отнася до това че защитавам колега,явно не четеш и ти както трябва.Не защитавам никои,по точно защитавам колегата дето се оплака и му казвам какво да направи следващия път за да няма за какво да се оплаква.

Викам да приключваме с тази тема защото ще се изпокараме.Когато някои има задник,трябва да си го пази,и арендатор и риболовец,за да няма после хъката-мъката :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
harko77
новобранец
новобранец

Мнение от harko77 »

Харко - Херко,не се прави на отворен да ме питаш къде ми е водоема.В темата десетки пъти се споменава на кои язовир съм,а вземи ела че арменците са загорели,да облажат нещо.Аз ще те позная,наглеците ги познавам от години с един поглед и две приказки като кажат,но после ще те познават всички,защото ще ти хареса и ще седиш на централна гара с лявата ръка на кръста :idea: :idea: :idea:

Да не казвам че ще хванеш първата закуска в ортопедията още на другата сутрин

Прав си бай-бай Любо който е стоял на централна гара в пловдив знае как се маха и къде се държи ръката само не съм сигорен дали ти си бил с ръката на кръста или си ползвал услугите им та язовирчето което си споменал в десетки постове не го знам къде е и къде се намира а ти като минаваш към Пловдив може да ми се обадиш аз веднага ще дойда да видиш че тия неща не стават така лесно с ортопедията
Казвам се Хари телефония ми номер е 0887 62 54 62 да не кажеш че се крия нещо и малко взе да ми писва с тези глупости наслушал съм се на чупячи на кости по форумите
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Нещата взеха да загрубяват :) Който оцелее, нека пише да разберем какво е станало :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Хубав уикенд от мен!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”