Лек за махмурлък

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

преди пиене един "Анти похмелин"-руско изобретение и работи пефектно на сутринта още един ако ти е некомфортно обаче требе много пиене че от хапчето почваш да пиеш като смок т.е. хваща те и след 30мин. си го изпикал и требе наливане наново.
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Празници са , а българина , знаете че умее да се весели , е , накрая понякога "светената вода" идва множко ...
При такива случаи , поне аз взимам мерки предварително , гълтам едно аспиринче преди "веселбата" , гледам да не меся много питиетата , "тръскам задник" на дансинга , и ако след всичко това като си лягам тавана иска да ме натисне , ставам , два пръста в гърлото и ... сещате се ! Признавам и зелевата чорба , също и чистият въздух , друго е като главата вземе "вятър" , но не забравяйте , че "ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА" !!!
Весели празници !!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За Двата Пръста е най ефективно, веднага преди лягане :wink:
Тръскането по дансинга също .

На ефективното за мен е: Упсарин ако боли глава и много вода
Уловката е пиете яко вода и лягате като се завивате яко в много топла стая, изпотявате всичко за час два :wink:

Друг трик е Исостар-а , едни такива като Ред Була са кутийките, но не е газирано и нямат кофеини, таини и т.н. Само глюкоза и някакви хидратиращи съставки. Пикае се много но при употреба на повече бройки ставате недостижими на полето на алкохола и танците. Сутрин няма главобол и тежестта минава за 2-3 часа максимум.

Много рядко смесвам алкохолите :idea:
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

наи добрият лек е да се напиеш отново а иначе на мен лично много ми помага аиреянчето и зелевата чорбица
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Време е за тест ще пробвам със сто от същото, че най ми харесва като вариант пък и нямам работа с колата.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

bkd написа:КЪДЕ СА МИ ПАРИЧКИТЕ В ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИЧКИ ТЕ
:lol: :lol: :lol: :lol: няма по добьр лек от клина,дето избива предишния....мое мнение де-лошото е,че се завьрта една такава машина,дето трудно после се спира :lol: обаче знам сьс сигурност какво не се прави-НЕ СЕ ПИЕ КАФЕ :idea: или перефразирано,както казва един мноо вещ мой приятел "по добре 5 водки,отколкото 2 бири" :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Тия предварителни подготовки нещо не ме кефят. Сядам ям, пия, веселя се и на другия ден му мисля. То само една мисъл ти минава през главата де и тя е: "бахти що са напих така зверски снощи" На този въпрос досега не съм успявал да си отговоря. И затова продължавам да се напивам за да открия отговора ;)
Иначе според мен махмурлука винаги си е зависил от качеството на питието (говоря за твърдия алкохол). Случвало се е от много малко водка на другия ден да съм труп и от адски много ракия да стана рано рано без да ми няма нищо. Смесването е почти сигурен признак за глава камбана на другия ден. Ама аз лично в повечето случаи не се гевезя. Пия това което ми се допие. Може 1 час да изкарам ама да ми е било кеф поне.
Истинския лек за махмурлука си остава един хубав, здрав и необезпокояван сън. Ако въпреки съня още имате проблеми се налага да прибегнете към ССССС. Ставане, Сране, Спирин, Секс, Спане
Ергените сменят 4-то С с Ч
Успех ви желая на 01.01.08
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Еееееей,здравейте бе пияници,малко ва изтарвах от поглед и почнахте лек да търсите срещу махмурлук :roll: :roll: Това е така щот не питате бать си Нидялка :wink: Най добрия лек е да не пиетеее :wink: :wink: майтапя се де,значи най добрия лек си е от черно коте гомното :D :D :D изпитана марка,или варено овче око с доматен сос,и един съвет-пийте докат са насерете па за утре хич не му мислете,то ако имаше лек за тая работа и баба ми щеше да се налива.
Ха наздравичка на всички па утре ще му мислим.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Един дядка от блока ми каза, че някога на село препил се оправял, като му запалят на огън конски фъшкий и после отива отгоре и вдишва.
И се оправял се едно нее пил.

...ххххххх... не- аз се отказвам да го пробвам- само информативно го давам...
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Лек за махмурлък

Мнение от svetlio86 »

Значи аз като се напия,какво прая!!!Аз у дома си имам на съхранение няколко блистера медицински въглен,та като се прибера като ударя 2 на сутринта нищо ми няма,а другия трик който съм чувал от стари хора,но не съм изпробвал е чай от конски фашкии :) :) :arrow: :drinkers: Наздраве и от мен и честита нова година :butthead:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”