Пловдив Турнир по риболов Любителски

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Пловдив Турнир по риболов Любителски

Мнение от ExTaZzY »

Исках само да намекна на колегата че добре се е заел с това начинание но не е обмислил факта че както той сам каза е ходил "САМ" Което само по себе си трябва да му подсказва,че няма да има същия успех като с 20 други човека които ще изсипят 30-40 кила храна в рамките на 2 мин което ще е EPIC FAILL защото тая риба там е въртяна с мрежи няколко пъти седмично но поради наличие на дълбочини по 15-20 метра до кулата успява все още да се измъкне другото което е единствените равностойни места подходящи за състезание са стената и брега покрай кулата обаче както казах там е прилична дълбочина за гмуркане фауната от изхвърлени гуми и неща който са били части от строежи подпомагат развитието на водоема но не са благоприятни за риболов.

Не искам да те критикувам и упреквам нито засягам но това че си направил за 5-6 риболова 2-3 сносни не значи,че ще ги разтъртите там.... ако беше пуснал и тема за гласуване с възможни 2-3,4,5 водема различни да се гласува определи някой от тях май щеше да е по-добре не мислиш ли ?

А водоема го знам от преди 10 години може и повече всяка година е все по обран и с последното ходене му ударих Х-а защото местните му ебаха майката с извинение а мен ми е кофти защото настина беше добър.

Все пак успех на всички и дано найстина стане добър риболов и Приятен пикник !
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

alankulu1987 написа:
butnik написа:Купете си повече семки,успех!
Ице, не мисля,че е редно да се цапа така работата на човек,който се е заел да организира подобно мероприятие.
Купи и медали е направил пича, организира си той състезанието. Не мисля,че е редно да се клепа по този начин.
Когато и ти прави на Микрото състезанието имаше хора, които наливаха,че там рибата е бракониерска и,че няма да
пълнят гушата на Петьо Селския и не ти стана много приятно от факта,че плюят в темата.

Таксата за това състезание е нищожна и е хубаво,че колегите ще се съберат,ще се видят и ще се позабавляват.
Язовирчето е красиво и има и доста изненади в него.Миналата година, мой комшия изтърва сом над 15 кила,който удари на местна червеноперка. Аз бях на нощен риболов и станах свидетел на амури и шарани по над 5-6 кила, които се лепкаха отгоре на свечеряване. Има си хубави животинки вътре,но са доста хитри. И щуки има доста добри ;)
Аланкоулу,никой не оспорва инициативата за провеждането на турнир,напротив похвално е.МЯСТОТО не е подходящо.Не ми разпрявай какви риби Е ИМАЛО,в момента е обран бостан.И отново ще се повторя-това все пак е състезание ,а на тях не се хващат трофейни риби/изключвам Агов дол и други от тоя род водоеми/.Водоема от две години свободен и СЕЛЯНДУРИТЕ не спят.Каквото е имало остатък от арендаторите е мрежено денонощно.Дълбочини от 15-16м няма :lol: ,ловил съм из целия водоем и единствено около кулата има 5-7м при сегашното ниво.
За да стане нещо трябва да има риба,това ми е забележката.Нищо лично към никой.
Аланкоулу,ако се запишеш ще доведа Малкия да лови и ще разбереш разликата между турнир и свободен риболов и как и какво трябва да се лови за да "избиеш".
Успех на всички записали се.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

Колеги прочетох вашите мнения и мога да кажа само едно тунира е ЛЮБИТЕЛСКИ може да дойде който си иска събираме се да се запознаем да хапнем да пийнем и ако можем да излъжем някоя рибка ще е супер относно това че съм ходил сам на водоема мога да кажа че да ходил съм сам без приятели но винаги на водоема е имало хора които ловят така че никога язовира не остава празен не е кой знае какво но като за първо състезание мисля че е добър старт ако се приеме добре от хората с радост ще направя още състезание на предложени от вас водоеми.
Аз и моите приятели решихме че този водоем е идеален за целта за това сме го предпочели.

успех на всички колеги , мненията ви ме радват виждам че се интересувате полужителни или отрицателни няма значение човек се учи цял живот могат само да ми помогнат вашите отзиви благодаря
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Ние пропускаме :-( колата не ми е готова а с другата ни идва много дебело :-(
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

mb4life написа:успех на всички колеги , мненията ви ме радват виждам че се интересувате полужителни или отрицателни няма значение човек се учи цял живот могат само да ми помогнат вашите отзиви благодаря

Ето това вече е приказка виждам че най-накрая разбра за какво ти говоря и не се заяждам нито критикувам !

Успех на всички и очакваме един хубав репортаж и за двата манша.
Изображение
Без риболов няма любов !
esetra
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от esetra »

Николай Данков-Плувка :)
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

Колега,окончателен списък с броя на участниците за утре? :)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

1.Димитър Гроздев
2.Никола Панайотов
3.Георги Атанасов
4.Георги Симеонов
5.Николай Михайлов
6.Апо
7.Ахмед Исмайл
8.Сернан Ферат
9.Аднан Дормуш
10.Димитър Телийски
11.Кънчо Кръстев
12.Христо Димитров
13.Николай Данков

Това е официалния списък момчета ако се включат още хора ще ги запишеме на място утре 7 часа съм тама така че ще ви чакам хубава вечер на всички и успех утре :)
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

Въпреки ветровитото време състезанието в с.Белащица завърши както в сяко едно състезание имаше и победители и победени, надявам се учасниците да са устанали доволни и да останат с добри спомени от това състезание.
Ловяха се бабушки костури и уклей. Времето не позволи по добри резултати но въпреки това добрите учасници излязаха на предни позиции, всички колеги уловиха риби някой повече други по малко , а ето го и класирането в челната тройка.

1-ви Фето 4,465 кг
2-ти Георги ЖОКЕРА 3,834 кг
2-ти Серкан Ферат 2,598кг

Димитър Гроздев-най-голяма риба (кефал-Клен) 349 гр :drinkers: Снимки ще има до края на деня .

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА НАПРЕД ЩЕ ИМА ОЩЕ ТАКИВА НАДПРЕВАРИ.
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

Мисля си прекарахме добре :) Вьпреки бурния на моменти вятьр,който определено попречи на всички да имат по-добри резултати.И все пак някои се приспособиха кьм лошото време,и в сьчетание с майсторльк победиха останалите-честито им!И до нови срещи :)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Ето че все пак е имало риба и то в това лошо време, напук всички, които твърдят обратното :) Дет се вика " На крива ракета, космоса и крив " :lol:

П.С. Чакаме снимки ;)
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

мисля че тази фотосесия е красноречива

http://panaiotdalgarov.snimka.bg/hobby/ ... 1.31543412" onclick="window.open(this.href);return false;
благодарим на Панайот Дългаров за хубавите снимки :)
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

От тези снимки ,които видях не разбрах само кое е било любителското и аматьорското в този турнир.Поне от това което видях ако някой любител беше дошъл с въдица за 50-100лв щеше да се чувства като идиот.Хубаво е и тези неща да се уточняват.Ако ще се лови с платформи , щеки и храни за 300лв невиждам нищо аматьотрско и любителско в това.Иначе браво за състезанието. Много късно видях темата ,но по въпроса за количеството риба в язовира щях да дам пример с Копринка и състезанието организирано от На риба. Някой спомня ли си какво се ловеше тогава?Какви количества бяхо уловени? И ако някой си спомня нека да каже първото място с какъв улов беше спечелено.А на мен лично ми се иска да видя едно наистина любителско състезание в което да премерят сили и хора с по-скромни умения и със значително по-скромно оборудване.Защото ако някой ми каже какви са разликите между това състезание и републиканското на гребната ще му бъда благодарен.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

ами колега темата беше актива повече от 2 седмици и знаеш ли кое е най смешното че нямаше ниту един човек от Пловдив а състезанието беше в тук.Се пак като не дойдат любители , да дойде който иска :) състезанието не е кръг от някакви първенства или турнири свободно който желае можеше да го посети ама като гледам нямаше желащи от региона. Ама без значение беше си добре :drinkers:
Аватар
atanasov72
новобранец
новобранец

Мнение от atanasov72 »

Колега това че имам щека и платформа поне мен не ме прави професионалист.Получи се въпреки силния вятър и честито на победителите :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”