Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
rotovaq
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от rotovaq »

Humfy пак си се справил много добре :D !
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Ръкава на реката, който трябва да се прегази за да се стигне до острова на Бобошево вече не съществува, преграден е.Хубавото е, че може да се стигне до острова без да се гази, лошото е, че всеки може да го направи- дано след края на работата го отпушат пак. В локвите има доста кленчета, мренки и скобарчета-каквото можах, пренесох в реката с кепа. Препоръчвам близкия месец да не ходите там- фадроми, багери, джабала- правят пътя успореден на реката, риболова е тегав.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
toto_gt
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от toto_gt »

Колеги предстой ми пътуване до Петрич .Някой има ли идея какъв е риболова на Струма там.Дали
ще може да се направи смислен риболов на скобор в околностите. Примерно около Дрангово или
Рибник.Ако може и да споделите и кой риболов ще е най-удачен за там ,щото не ми се влачи цялата сергия.Предварително благодаря и НАСЛУКА на всички колеги.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

ето какво е направил тези дни едино нагло щекарче :D :D :D и много добър мой приятел с който редовно всеки риболов е световен шампионат :D риболова е бил на щека :o ,реката е била подкачила и леко сура,ловил е на 9 метра при дълбочина 80-90 сантиметра,само на специализирано хлебче,хранил е с подхранка и трохи в нея(любимото му изпълнение,докато при мен е максимата тон троха-100
кила :D :D :D !риболова е бил по Благоевградско-рибите ужасно активни и откачки също е имало!като цяло каза че рибата се е влияла от ритмичността на хранене постоянно-има храна има риби!доста изфинен такъм!Абе кюстендилската школа си е шести номер!
Прикачени файлове
1186086_667292249955493_1242290178_n.jpg
1186086_667292249955493_1242290178_n.jpg (55.01 KiB) Преглеждано 846 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:...Абе кюстендилската школа си е шести номер!

Признавам, може само записки да си водим :rolleyes: Само не ме карайте щека да купувам :mrgreen:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

Събота на Търновлаг пълна греда скобари не хванах, а никой покрай мен не беше хванал, а даже имаше колеги, които цял ден една риба не бяха хванали. В неделя сутринта пробвах на Копиловци за един час и половина една хубава мрена, преместих се на Невестино след моста лових до обяд две мрени, един уклей и две кленчета, а като гледам по благоевградско си се лови скобара, аз ли нещо грешас риболова или просто на тези места го няма :?: . Другият път ще пробва от Бело поле надолу.
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

ivos написа:Събота на Търновлаг пълна греда скобари не хванах, а никой покрай мен не беше хванал, а даже имаше колеги, които цял ден една риба не бяха хванали. В неделя сутринта пробвах на Копиловци за един час и половина една хубава мрена, преместих се на Невестино след моста лових до обяд две мрени, един уклей и две кленчета, а като гледам по благоевградско си се лови скобара, аз ли нещо грешас риболова или просто на тези места го няма :?: . Другият път ще пробва от Бело поле надолу.
Колега при невестино на щека ли лови?
Изображение

The Best
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

на боло 6 метрово, но според мен и на щека щеше да е същото
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

аз на фидер хванах 2 морунажа 1 скобар 1 каракуда и 5,6 мрени . слабо .
Изображение

The Best
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

ivos написа:Събота на Търновлаг пълна греда скобари не хванах, а никой покрай мен не беше хванал, а даже имаше колеги, които цял ден една риба не бяха хванали. В неделя сутринта пробвах на Копиловци за един час и половина една хубава мрена, преместих се на Невестино след моста лових до обяд две мрени, един уклей и две кленчета, а като гледам по благоевградско си се лови скобара, аз ли нещо грешас риболова или просто на тези места го няма :?: . Другият път ще пробва от Бело поле надолу.
Май с теб си говорихме днес сутринта.. азцял ден обикалях - копиловци, търновлаг, невестино, пастух и накрая си финиширах на моето място - 50 на уклея, няколко едри мрени, и само дребни скобита и кленчета.
Ivos ще ти пусна оферта за другата седмица, да се отловим на скубита!

Р.С уклеите ми приличат на мелези между уклеи и пръскач! За първи път да не ми харесат, ужасно много кости и гаден вкус.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Да се отловите ми звучи по 80-90 скобара? :))))) поне на мен така ми се иска :)))))
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:Да се отловите ми звучи по 80-90 скобара? :))))) поне на мен така ми се иска :)))))
на мен откачените риби ме нахъсват повече понякога ... права си състезание с тях :D :D
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

jasonsmith написа:....... ще ти пусна оферта за другата седмица, да се отловим на скубита!
Земи ме и мене бе...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

topsoft написа:
jasonsmith написа:....... ще ти пусна оферта за другата седмица, да се отловим на скубита!
Земи ме и мене бе...
колега недей така нали се разбираме за тая събота и неделя да обменим опит
а jasonsmith и той уроци е вземал\може да ебило зимата но пак се брои/
а като гледам за събота не коментирам
но за неделя можех едно вечерно училище да направя
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа: а jasonsmith и той уроци е вземал\може да ебило зимата но пак се брои/
Искаш да кажеш: че дойдох и преподадох зимата??
Иво, фани звънни!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”