Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Йо, преходниците!

Аз съм на спа в србско...ама си клъцнах зверски крака :( ...снимки и разказ утре kато се прибера.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:Йо, преходниците!

Аз съм на спа в србско...ама си клъцнах зверски крака...........
images.jpg
:roll:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Близко си до истината, Тайгър, но ето за какво точно иде реч...и такааа...

Пътувахме из Сърбия сред пасторална идилия и надвиснали облаци:
Изображение
Изображение
Изображение

Най-накрая пристигнаме до крайната цел, а именно - хотел "Соко Терме" в Соко баня.
Ем сок, ем баня - ибреееееееее курорте! :mrgreen:
Изображение
Изображение

Интериор:
Изображение
Изображение
Изображение

Екстериор и изглед:
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение

Хайде де, кой да се сети да си вземе въдичка:
Изображение

Басейни /денем/ - температура на водата - 39 градуса.
Скачането в басейна е...РАЗРЕШЕНО! :D ...както и играта с топка!
Изображение

Външния басейн:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

И пак облаци:
Изображение

Преходник от външния към единият вътрешен:
Изображение
Изображение
Изображение

Вътрешен 1:
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вътрешен - 2:
Изображение
Изображение
Изображение

И малко нощни снимки:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Всичко щеше да е ок, ако преминавайки покрай това нещо...:
Изображение

...не си бях срязал крака:
Изображение

Управителят на хотела ме закара до местния здравен център, откъдето ме препратиха до хирургия на 30 км., но пък хотелиерът се сети, че наблизо имало някакъв зъболекар, който за 20 евро /платени от хотела/, ми заши раната.

Ако действието се беше развило в USA, мисля, че най-малкото нямаше да ми искат пари за стаята и щяха да ми се мазнят.....докато тук само ми се мазниха, на другия ден ми отрязаха главата от кръста със сметката и с облекчение ме гледаха как си заминавам.

Хубаво, ама пък аз след проведена със сръбски адвокат консултация, установих, че мога да им скъкна минимум 1000 евро обезщетение, та сега съм пред дилема какво да правя - дали да се занимавам или да му туря пепел.........вие какво ще кажете, а? :roll:
Последно промяна от GODzillata на Нед Сеп 15, 2013 6:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ето как оня зубар (зъболекар) ме е зашил:
Изображение

Сигурно и на ветеринар щяха да ме заведат, ако го нямаше оня зубар! :evil:

А инак в Сърбия ме кефи - няма евросъюз, няма регламенти, няма големи вериги хранителни магазини, а има млекарница - с всякакви млека, които си миришат на мляко и са маслени; има кобасарница - с всякакви меса, висящи от ченгели и на рафтове, а до тях цвърчи скарата и ти само сочиш к'во да ти метнат на нея; има пекарница - с прясно изпечени различни хлябове и хлебчета....ммммммм....като ония от едно време по селските хлебарници.......времето в Сърбия е спряло и са 30 години назад, но всички е едно такова бавно, идилично, спокойно, но същевременно и живо, и натурално......
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Кирооооо,
Много кръв, бре :shock: !

Иначе зъболекарят те е зашил добре, то тези които имат специалност хирургия или поне разбират, си режат и шият много добре.
Изпитал съм го на собствените си челюсти :D !

И къде го уцели това стъкло, да го ева :mrgreen: !
Въпреки, че навсякъде има стъкла,
Сега се сетих, как преди две-три години в Слънчев бряг, една "девойка" посегна да отвори стъклената врата на душ-кабината и въпросната врата излезе от пантите и се сгромоляса на пода, разчупвайки се на хиляди остри парчета стъкло. Ако имаше човек в другата част на банята щеше да е посечен повече и от теб. До края на деня видях как изнасяха още две такива врати, явно е било масово !
Така че, пак ти се е разминало, ще ти остане малък белег /за спомен/,
Пък може и някоя кинта да вземеш - за претърпяни болки и страдания,
Ама нямам и идея какъв е механизъма на подобни претенции,
Може би ако си направил застраховка преди пътуването ........ ????

Иначе, спа-хотела е мнооооого готин,
Температурата от 39 С ми е любима, много басейни, много направено !
А какви екстри носи цветната гривна на ръката на дъщеря ти ?
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: А какви екстри носи цветната гривна на ръката на дъщеря ти ?
Всеки гост на хотела има такава гривна.
Тя те различава от външните посетители, които трябват да си плащат отделно за всичко, което искат да ползват.
lusienn

Мнение от lusienn »

Здравейте.Кире-абе,вържи си един червен конец на ръката,и не го сваляй да пресечеш каръка.Питаш ни тука,за правата си-ама и аз не знам,не съм се интересувал.Добре са те шили-така шият и в Пирогов-след седмица,щи ги свалят конците.Тая година,мой приятел от риболовците се преби с колелото в парка,и го водих да му шият ухото в пирогов-падна на едно скокче,и си скъса ухото.Там е хрущял и се държи на кожичка.Тука по принцип кой много пише-сигурно клетви му метат,та се контузваме.Но на кой какво му е писано.Ако не пишеме,няма и какво да се чете.Днеска минах до Витоша,и слагам на бързо малко че нямам достъп до компа-висят ми на главата.Изображение Изображение Ходих на туризъм,проверка на гъбите-няма в момента,затова набрах шипки за чайИзображение .
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

МмммммммммммммДам ! Днеска преди първият учебен ден детенце даде зор да го водим на японски ресторант . Е заведохме го . Там папкахме разни такива работи :

Изображение

Изображение

След като се "напакахме" , отскокнахме до моята майка която беше извадила от фризера едно агнешко бутче от агънце дет го купувахме пролетта , съответно го беше пекнала , та се наядохме :D
След посещението в японският ресторант най-накрая детенце разбра какво му хротувах за историята преди това . Иде реч че му разправях защо японците са давали толкоз зор да завладеят Китай много пъти . Ами много просто . Китайците готвят понякога даже и що годе , вкусно и в пъти , много пъти по-евтино , та за тва :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

GODzillata написа:
...установих, че мога да им скъкна минимум 1000 евро обезщетение, та сега съм пред дилема какво да правя - дали да се занимавам или да му туря пепел.........вие какво ще кажете, а? :roll:
Ааа Кире, трудно се дава такъв съвет. Тук законите са уж европейски, но за да докажеш събитието на произшествието си иска куп документи : Медицински протоколи, Протоколи от мястото на събитието, Експертизи и т.н. А адвокатите ни следят дали са издадени от компетентен орган, за да ги оборят в съда. Както спомена обаче там е друг свят. ГПК-то им какво допуска ... не знаем. И без сигурен, доверен човек, който ще се явява вместо теб в тамошните съдилища ...
Ми собственика на хотела ако плати на твоя адвокат да ти затрие делото ? Ние няма как да знаем дали ще се приложи максимата - каквото не става с пари, става с много пари.
Уф, че песимистично мнение изказах. А не го мислех точно така.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Два дена прекарах ей тука: http://romantika-bg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма друго такова място за почитателите на добрата кухня, обслужването и природата... Изключая любителите на лукса и спа процедурите.
Та, много добра кухня, особено сърнешкото печено е изключително.... Оценката която мога да дам за обслужването и целия персонал е 6 плюс.. Условията в къщите и бунгалата са напълно приемливи, е не са като в петзвезден хотел, но кВо му трябва на човек, който е решил да се потопи в природата на Б-я?
А, природата.., е забележителна. При първа възможност, пак ще се върна там. Риби не можах да уловя на Доспат, сигурно щото не си носех пайжинясалата плувкарска пръчка :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:

Сигурно и на ветеринар щяха да ме заведат, ако го нямаше оня зубар! :evil:
Горе долу та е закърпил,ма вземи си мини на нашенски доктор да не забере раната.За съдене и прочие не се надявай,след тебе стъклото е изчезнало - виж ако беше някой европеец от небананова държава щеше да е друго.Със сърбите на глава не можеш да излезеш - от личен опит го знам.Ша вземат да изкарат,че нарочно си се резнал да търсиш отбивка от цената.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Teo 62 написа:...За съдене и прочие не се надявай,след тебе стъклото е изчезнало - виж ако беше някой европеец от небананова държава щеше да е друго.Със сърбите на глава не можеш да излезеш - от личен опит го знам.Ша вземат да изкарат,че нарочно си се резнал да търсиш отбивка от цената.
Ахъм, стъклото изчезна яко дим веднага, ама пък ме има записан в медицинския журнал, имам снимки, свидетели и т.н. :roll:
Може да пробвам с медиация /другата дума е "рекет" :lol: / - или плащаш - или съд и кофти фийдбек. :mrgreen:
danikl

Мнение от danikl »

Дано се оправиш по-скоро че да пускаш само весели истории.Сърбите да гледат нас до къде се докарахме с този Е.С.и да се замислят дали им трябва :?: :idea: Още веднаж-жив и здрав :smt023
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:

Ахъм, стъклото изчезна яко дим веднага, ама пък ме има записан в медицинския журнал, имам снимки, свидетели и т.н. :roll:
Може да пробвам с медиация ..............
Sta trazis ovde bugarska ........ туй да знаеш ша е резултата.Журнала отдавна е без твоя автограф - бе знаеш как е - бития бит ..........натам Митефф ша го модерира.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

@danikl, благодаря за пожеланията! :drinkers:

@Тайгър, ся отивам при моето жипичка да ми дава направление за хирург, та вече да се види как съм закърпен и к'во шЪ стаа отсЪга натам!

Тия в хотела имат късмет, че аз се клъцнах, а не някое от децата, че тогава и глухият щеше да ни чуе! :twisted: :axe:
Заключено

Обратно към “Разни”