Относно едно състезание

Модератор: Paublo_Eskobar

adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Относно едно състезание

Мнение от adidasf50 »

Здравейте колеги.На 29.09.2013 година ще има състезание по риболов на шаран на един язовир над гоце делчев.В патък 13.09.2013година са зарибили водоема с 1250кг шарани между 1-2 килограма.Миналата година пак пуснаха 3 тона шарани но доста от тях се изловиха сега лятото.От 13.09.2013 година риболова на язовира е забранен и изключение е само 29-ти в който ще се проведе състезанието.Мисля да ловя шараните на мач,но незнам каква стръв и захранка да използвам,Днес си купих изкуствен вердевас на BERKLEY,защото в гоце делчев не доставят жив.За захранка колебая се между много захранки.Едната е СЕНСАС ШАРАН ФИНЕ МОТУРЕ 10 лева пакета,и към нея да добавя царевичка и бял.Мисля и да стрелям пелети за шарани с аромат фишмил.Другата захранка която мисля е МВДЕ КАРП ягода..Но си мисля че ягодата няма да има голям ефект тъй като доста застуди.Е не предполагам водата да е изстинала толкова бързо но мисля и клоня към ситния шаран на сенсас.Вие какво мислите как да процедирам,какви такъми да направя,куки,влакна,захранки и стръв да си взема.И според вас ще има ли ефект изкуствения вердевас ?.Моля ви помогнете ми .Миналата година не можах да отида поради лични проблеми ,но тази мисля да отида,миналата година са се ловяли шаранчета по 1,5 килограма. :) моля ви помогнете :)
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Относно едно състезание

Мнение от adidasf50 »

Ей 120 преглеждания и никой не може да ми помогне ?
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А че как искаш помощ, кога никой не знае що за стока е и какво представлява водоема....на какво е навикнал и научен шарана, има ли течения , няма ли, дълбочини и т.н.
То като онова адресиране на писмо, де е станало нарицателно, "До село за дядо". :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Вики, не внимаваш!
Водоема е онзи дето дядо го изкопа с гаската, а чичо го зари с багера. Или не беше точно така, забравил съм, ама ето едно писмо да ни припомни. :lol:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 44#p955144" onclick="window.open(this.href);return false;
Понеже татко ти ти дава 60лв за захранка предлагам 5 пакета "СЕНСАС ШАРАН ФИНЕ МОТУРЕ 10 лева пакета" и ти остават 10лв. С тях може да си купиш един пакет "пелети за шарани с аромат фишмил" за 9лв и ти остава едно левче, което е най-важно и с него може да си купиш семки да си люпиш, докато тече състезанието. Най-добрите за състезания са "Вуйчо Ваньо"
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ей Брате Чирузе, че то това писание от библейско време бре.... :rolleyes: . То аз вече не помня през отпуската, преди горе-долу месец, к`ви и къде точно съм ги вършил...убаво че снимките и клиповете седят, то ти ма връщаш преди цяла година :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

на състезание изкуственият верде вас е забранен .
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”