Зимен риболов на фидер

Модератор: Paublo_Eskobar

metalex
новобранец
новобранец

Зимен риболов на фидер

Мнение от metalex »

Колеги фидеристи,дайте съвет относно зимния риболов на фидер?Два дни подред опитвам на гребния канал,на реката до него,и нямам никакво сторване дори.А преди три месеца на гребния пуснаха около 5000 шаранчета,които ми удряха като луди на фидера.Сега ..мълчание :roll: . Кво става,къде греша?Пробвах с бели,с тъмни куки,с 14 номер на Гамакацу,с 10 номер на Мустад,нъцки.Пробвах с два бели,с един тънък торен,па нищо.Пробвах със захранка в кошницата,без захранка.Вчера набарах едно петно незамръзнало на канала,викам си ей сега ги разбих рибките,а на всичкото отгоре съм и сам на гьола,всичките риби са мои.Обаче кукиш.Идват още почивни дни,дайте съвет кво да променя,кво да опитам.Благодаря предварително!Захранката ми беше "Промикс специал",захранвах само с кошничката,без предварително да правя петно.
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Аватар
Pr0FisheR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pr0FisheR »

Аз ще ти кажа.... Толкова ли си умен та искаш да ловиш малките шаранчета?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
stanimir197_7
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stanimir197_7 »

Pr0FisheR написа:Аз ще ти кажа.... Толкова ли си умен та искаш да ловиш малките шаранчета?
колега бъди сигурен че рибите се връщат пак
във водата :lol: :lol: :lol:
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Pr0FisheR написа:Аз ще ти кажа.... Толкова ли си умен та искаш да ловиш малките шаранчета?
Паднах от стола от смях :lol: :lol: :lol:
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

Проблема ти не е в подхранката или стравта,рибите са групирани някьде, запомни го добре това последното!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Зимата трябва да ги намериш кьде са, просто ги намери!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тази инфо струва много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Благодарско!
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Батка, според мен, Промикс-а не е най подходящата захранка за това време. Пробвай с нещо по-тъмно и по-малко хранително. И задължително малко бели червеи в захранката.
Успех.

ПП: Кефите максимално в статията на списанието :wink:
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Със сливенския тим човек не може да скучае :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Рибата не е толкова активна този сезон,и сенсас да слагаш във фидера ефекта ще е същия.Говорим за затворени водоеми.Пробвай на реката.А шарана си иска светла захранка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Пробвах и на реката,но явно облавях малък участък.Колегата е прав,че трябва да търся рибата,другия път ще съм по-мобилен и ще обходя повече участъци.Стационарният риболов май зимата не върви.Между другото,на съседния канал имаше доста корморани.Какви изводи да си направя от това?Той имаше повече размразени участъци.Наличието на корморани достатъчен критерий ли е,че там има риба,или значи,че рибата се е изпокрила заради тях.Нямам опит със зимния риболов,затова въпросите ми са тъпи :lol: .
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Зимата рибата в реките се групира в дълбоките вирове и участъци с по-бавно течение и преди бързеите.Опитай там.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”