Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Керамоти
Колко му е....ей го 100 км....кво му плащаш...бе лошото е че щели да вдигат акциза на газта,ама квото-такова.val0 написа:Веско, един ден трябва да се разходим заедно...![]()
![]()
![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
За догодина може да има и целия форум къде да настаним на смени разбира се там
Само да станат нещата с човека 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesko1
- сериозен играч
Ми то тази година и без туй имам 4 шарански излета...колко му е ,продавам шаранското оборудване и купувам морско....и газ по дорадото,туните и ...октоподите....С.Върбанов написа:За догодина може да има и целия форум къде да настаним на смени разбира се тамСамо да станат нещата с човека

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
бях на керамоти 4 денаVesko1 написа:Колко му е....ей го 100 км....кво му плащаш...бе лошото е че щели да вдигат акциза на газта,ама квото-такова.val0 написа:Веско, един ден трябва да се разходим заедно...![]()
![]()
![]()
кефал и една мурмура.един колега хвана едра ципура
чета че някой хванал паламуд на кеяlubomiros написа:бях на керамоти 4 денаVesko1 написа:Колко му е....ей го 100 км....кво му плащаш...бе лошото е че щели да вдигат акциза на газта,ама квото-такова.val0 написа:Веско, един ден трябва да се разходим заедно...![]()
![]()
![]()
кефал и една мурмура.един колега хвана едра ципура
и аз бях там по това време,ама не разбрах,а и никой не спомена такова нещо
-
- научил се да хвърля
Веско, споко! И аз съм на газ. В неделя смятам да се разходя до...някакъв кей- който се намира преди Фанари. Гледах до на Мапса...ама не знам как ще е. Ще видим...Vesko1 написа:Колко му е....ей го 100 км....кво му плащаш...бе лошото е че щели да вдигат акциза на газта,ама квото-такова.val0 написа:Веско, един ден трябва да се разходим заедно...![]()
![]()
![]()

-
- сериозен играч
Вальо приготви си и един мач и един директен 6-7м. аз хващам само на плувка от кея на замразена цаца от магазина,а за колегата където има въпроси относно паламудите,колега ако си хванеш живи морски рибки и с мача мисля ,че ще кълве много паламуда ,сега ще се опитам да публикувам снимка,колега хванах само два паламуда с мача защото преди това 3 пъти ми скъсаха директния паламуди.Забравих да спомена ,че на кея до ферибота,където уж е забранен риболова гърците хващаха по 7-8 кефала на ден но прилични до 1,5кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Не мога да си представя резултата ако вместо цаца, беше нарязал единия зарган, А за тези паламуди дали няма да е ефективно и чепарето или някоя друга изкуствена примамка. И аз съм хващал на кея когато ходих за първи път там, ма като си тръгнаха гърците които хващаха, след час дойде един полицай и ни помоли и ние да се преместим.niki_volley написа:Вальо приготви си и един мач и един директен 6-7м. аз хващам само на плувка от кея на замразена цаца от магазина,а за колегата където има въпроси относно паламудите,колега ако си хванеш живи морски рибки и с мача мисля ,че ще кълве много паламуда ,сега ще се опитам да публикувам снимка,колега хванах само два паламуда с мача защото преди това 3 пъти ми скъсаха директния паламуди.Забравих да спомена ,че на кея до ферибота,където уж е забранен риболова гърците хващаха по 7-8 кефала на ден но прилични до 1,5кг.
-
- сериозен играч
колега пробва миналата година 4-5 ходения на чепарета но без никакъв резултат,тази година ги забравих и не пробвах,на зарган пробвах,но само някой,друг сафрид и едни малки рибки много кълвяха не им знам името но имали много кости
-
- научил се да хвърля
Вчера ходих на ФАНАРИ. Много приятно место. Три заргана по 55 см. на бял червей. Виждам ги как подминават стръвта, но не взимат. Още не са активни.

-
- сериозен играч
Вальо а някаква друга риба не се ли хваща на Фанари
- rosboz
- ще става разбирач
Миналата година и аз ги гледах как подминават час - два . Дори се удряха в червеите и не вземаха.val0 написа:Вчера ходих на ФАНАРИ. Много приятно место. Три заргана по 55 см. на бял червей. Виждам ги как подминават стръвта, но не взимат. Още не са активни.![]()
![]()
После взех леко да придърпвам и резултата беше в пъти по - резултатен от неподвижния червей.
Също така ги изчаквах малко да налапат по навътре и тогава засичах.( е малко трудно се откачат )
А на Фанари къде е удобно за хвърляне - на път за Керамоти смятам да мина от там.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
-
- сериозен играч
до колкото разбрах на Фанари се хваща от плажа ,но имало и кей
На селските плажове в Фанари има точно 2-3 малки места където да хвърлиш на дъно и да не закачиш. А пристанището е едно от най-плитките които съм виждал в Гърция, там поне няма да закачиш.niki_volley написа:до колкото разбрах на Фанари се хваща от плажа ,но имало и кей
-
- новобранец
Пристанището на Фанари е плитко но пролетта какви кефали даваше няма вадене1.5 нагоре....а заргана и аз чакам да тръгне та да си направим кефа пък може и някое дорадо за закачим :