Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Събрахме се !jasonsmith написа:
.....Иво, фани звънни!
Боли ме ръката и гръбнака от гадното боло

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Почна се кръжока
Пожара го следя -скрита лимонка е
))))

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Имам още една питанка - миналият път ми се разказа играта да мелям трохи с пасатора, за сито - апсурТ, дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???
п.п. Ще звъннем бре...
п.п. Ще звъннем бре...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Търси се връзка в хлебопекарна или в хлебозавод, но докато се намоткаме, ще мине сезона на голямото хлебене. За зимата ще трябва и грънчарница за глинаtopsoft написа:... дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???

-
- разбира нещата
Еми колега,отиваш в някоя хлебарница и си поръчваш трохи, направо готови и си ги взимаш. Не знам точно в коя да идеш, но много рибари правят тоя номер, место да минават през сито и така нататък.
-
- разбира нещата
Я кажете сега, по Белополското разбрах добри плескачи за излизали над моста, дай те повече инфо ?
-
- фен клуб-скобар
Ебаси майката-тука за 3 месеца всичко стана скобарджии:)))))
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Иво, взимаш леба на реката, слагаш го у главата на кепо, и го киснеш за 5 секунди. След това го мешаш със захранка и си готов (кога си кълве и си на правилното място, си кълве и без захранка).topsoft написа:Имам още една питанка - миналият път ми се разказа играта да мелям трохи с пасатора, за сито - апсурТ, дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???

- prodigy666
- разбира нещата
маи маи ..... пълно беше прожинари .. спинингисти .... сомаджиииDJONI RINGO написа:Ебаси майката-тука за 3 месеца всичко стана скобарджии:)))))

[quote="topsoft"]Имам още една питанка - миналият път ми се разказа играта да мелям трохи с пасатора, за сито - апсурТ, дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???
Бате и аз превъртам със ситото щото е мн. ситно сега ще вземам най-едрото възможно.
Бате и аз превъртам със ситото щото е мн. ситно сега ще вземам най-едрото възможно.
- ivos
- научил се да хвърля
а бе със сито не си е работа ръката ме заболява от три хляба, а пък и колко време се губи не е истина. Пробвал съм и разкиснат хляб смесен със захранка, пробвал съм и с пасатора но не става за големи количества. Занапред ще търся от хлебопекарна само трябва да намеря познат.
Аз ги стривам през ситото от предната вечер и изсипвам в плик. Иначе на реката да гледаш как играе скобара, а ти да триеш е мъка. Пробвах се с кухненския робот, но е по-лошо - жената мрънка и цъка, стават ситни и времето е същото.
Понеже свикнах да ми се мрънка съм решил да нападна хлебопекарната. Една от стандартните рецепти за хляб, но ще добавя памук, но това за стръв. Пък ако е добре ще пиша.
Понеже свикнах да ми се мрънка съм решил да нападна хлебопекарната. Една от стандартните рецепти за хляб, но ще добавя памук, но това за стръв. Пък ако е добре ще пиша.
-
- научил се да хвърля
Иво ходи на Калкас в Церера 1 чувал трохи 3 кинтаivos написа:а бе със сито не си е работа ръката ме заболява от три хляба, а пък и колко време се губи не е истина. Пробвал съм и разкиснат хляб смесен със захранка, пробвал съм и с пасатора но не става за големи количества. Занапред ще търся от хлебопекарна само трябва да намеря познат.
чакай да се подкрепя със снимки че когато документите говорят .....натам го знаете а за хляба да кажа и аз. Това с хлебозавода е добре, но има един момент че трохата от там е повече от кората, което води до по голямата и плаваемост, а от там по малък ефект при храненеjasonsmith написа:Искаш да кажеш: че дойдох и преподадох зимата??pojara28 написа: а jasonsmith и той уроци е вземал\може да ебило зимата но пак се брои/
Иво, фани звънни!
аз взимам хляб само един вид минавам го през сито за пинки - 6-7броя вечерта преди риболова.
На реката гледам течението и добавям вода, но при мен е по друго защото ловя повече на фидер и там хляба, който използвам е по-малко за това гледам да е по качествен. Иначе когато ловя на леко аз не мога да храня с хляб- признавам. Единствено ако скобара се активизира от каша тогава е лесно - главата на кепа изстисквам /но не много/ и мятам.
скобара е риба проклета

pojara28 написа:аз взимам хляб само един вид минавам го през сито за пинки - 6-7броя вечерта преди риболова.
.....ловя повече на фидер и там хляба, който използвам е по-малко за това гледам да е по качествен. ..
Tова не го разбрах, 6-7 хляба, настъргани на сито за червеи, само за фидера