Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от naskobo »

jasonsmith написа:
.....Иво, фани звънни!
Събрахме се !
Боли ме ръката и гръбнака от гадното боло :mrgreen: , заради тия скобита зарязах платичоците, затъжил съм се за мачов и/или фидер риболов. Ще се опитам да закрия язовира и се концентрирам върху реките.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Почна се кръжока :) Пожара го следя -скрита лимонка е :)))))
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Имам още една питанка - миналият път ми се разказа играта да мелям трохи с пасатора, за сито - апсурТ, дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???

п.п. Ще звъннем бре...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

topsoft написа:... дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???
Търси се връзка в хлебопекарна или в хлебозавод, но докато се намоткаме, ще мине сезона на голямото хлебене. За зимата ще трябва и грънчарница за глина :mrgreen:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Еми колега,отиваш в някоя хлебарница и си поръчваш трохи, направо готови и си ги взимаш. Не знам точно в коя да идеш, но много рибари правят тоя номер, место да минават през сито и така нататък.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Я кажете сега, по Белополското разбрах добри плескачи за излизали над моста, дай те повече инфо ?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ебаси майката-тука за 3 месеца всичко стана скобарджии:)))))
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

topsoft написа:Имам още една питанка - миналият път ми се разказа играта да мелям трохи с пасатора, за сито - апсурТ, дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???
Иво, взимаш леба на реката, слагаш го у главата на кепо, и го киснеш за 5 секунди. След това го мешаш със захранка и си готов (кога си кълве и си на правилното място, си кълве и без захранка). :drinkers:
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:Ебаси майката-тука за 3 месеца всичко стана скобарджии:)))))
маи маи ..... пълно беше прожинари .. спинингисти .... сомаджиии :D :D :D мухари ..... ... само 2,3,4 ма скобаджии пишеха ..... :D :D :finga: ... а за плескачите на бело поле и аз знам ... уж на кус кус кълвали
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

[quote="topsoft"]Имам още една питанка - миналият път ми се разказа играта да мелям трохи с пасатора, за сито - апсурТ, дайте някъв ефективен начин за правене на трохи или да ги метнем некъде срещу заплащане???

Бате и аз превъртам със ситото щото е мн. ситно сега ще вземам най-едрото възможно.
Аватар
ivos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivos »

а бе със сито не си е работа ръката ме заболява от три хляба, а пък и колко време се губи не е истина. Пробвал съм и разкиснат хляб смесен със захранка, пробвал съм и с пасатора но не става за големи количества. Занапред ще търся от хлебопекарна само трябва да намеря познат.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Аз ги стривам през ситото от предната вечер и изсипвам в плик. Иначе на реката да гледаш как играе скобара, а ти да триеш е мъка. Пробвах се с кухненския робот, но е по-лошо - жената мрънка и цъка, стават ситни и времето е същото.
Понеже свикнах да ми се мрънка съм решил да нападна хлебопекарната. Една от стандартните рецепти за хляб, но ще добавя памук, но това за стръв. Пък ако е добре ще пиша.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

ivos написа:а бе със сито не си е работа ръката ме заболява от три хляба, а пък и колко време се губи не е истина. Пробвал съм и разкиснат хляб смесен със захранка, пробвал съм и с пасатора но не става за големи количества. Занапред ще търся от хлебопекарна само трябва да намеря познат.
Иво ходи на Калкас в Церера 1 чувал трохи 3 кинта
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

jasonsmith написа:
pojara28 написа: а jasonsmith и той уроци е вземал\може да ебило зимата но пак се брои/
Искаш да кажеш: че дойдох и преподадох зимата??
Иво, фани звънни!
чакай да се подкрепя със снимки че когато документите говорят .....натам го знаете
417688_568592833153062_909049648_n.jpg
417688_568592833153062_909049648_n.jpg (182.61 KiB) Преглеждано 544 пъти
а за хляба да кажа и аз. Това с хлебозавода е добре, но има един момент че трохата от там е повече от кората, което води до по голямата и плаваемост, а от там по малък ефект при хранене
аз взимам хляб само един вид минавам го през сито за пинки - 6-7броя вечерта преди риболова.
На реката гледам течението и добавям вода, но при мен е по друго защото ловя повече на фидер и там хляба, който използвам е по-малко за това гледам да е по качествен. Иначе когато ловя на леко аз не мога да храня с хляб- признавам. Единствено ако скобара се активизира от каша тогава е лесно - главата на кепа изстисквам /но не много/ и мятам.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

pojara28 написа:аз взимам хляб само един вид минавам го през сито за пинки - 6-7броя вечерта преди риболова.
.....ловя повече на фидер и там хляба, който използвам е по-малко за това гледам да е по качествен. ..

Tова не го разбрах, 6-7 хляба, настъргани на сито за червеи, само за фидера :?: :shock: Ще отровиме реката, бе хора :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”