Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Петър Недев »

Орхан Кадиров написа:Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
Мислех си да си замълча,но не мога да се стърпя. Колега(който се мисли за сериозен рибар), Незнам кой е рибар и кой е псевдорибар.Незнам кой за колко хилки има такъм и т.н. Ние тук не сме дошли да си мерим пишките,и да се доказваме пред който и било. Познавам лично повечето от редовно пишещите в темата и съм имал,имам и ще имам много нязабравими излети и събирания с тях. Никой няма за цел да пълни живарници(сигурен съм че всеки един от нас го може) . Даже и да се капотираме го правим с финес. Кой е под чехъл и кой не е ,не мисля че е твоя работа. Не те познавам,но вече ме дразниш.
Когато няма риба.......не кълве!
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Колеги ходете на риболов , а не стойте пред компа.
Това води до нервни кризи и дразги помежду.Най-добрата терапия е поне един излет на седмица, независимо колко време.Важното е да си сред природата, кой уловил уловил, кой капо капо.
Релакса е най-важен ! :wink:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:
Орхан Кадиров написа:Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
Мислех си да си замълча,но не мога да се стърпя. Колега(който се мисли за сериозен рибар), Незнам кой е рибар и кой е псевдорибар.Незнам кой за колко хилки има такъм и т.н. Ние тук не сме дошли да си мерим пишките,и да се доказваме пред който и било. Познавам лично повечето от редовно пишещите в темата и съм имал,имам и ще имам много нязабравими излети и събирания с тях. Никой няма за цел да пълни живарници(сигурен съм че всеки един от нас го може) . Даже и да се капотираме го правим с финес. Кой е под чехъл и кой не е ,не мисля че е твоя работа. Не те познавам,но вече ме дразниш.
Пете, заеби бе.Не съм го пратил където трябва, само защото е приятел на Весето
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:? Я к`во имах да кажем, си го казах, от тук на татък всичкото е преливане от пусто в празно. :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Сега се връщам от Доспат,цяла седмица почивка в бунгало,гарнирана с 3 пъстърви от брега и 20 - на костура :D ,от лодка нищооо,квото се е хващало е обрано,то нямаше и лодки де :wink: ,но нещо се затъжих за наште си язовири и Понед. хуквам към Студения :D
а относно прословутите шарани на Кърдж. са излизали в ръкава под Дъждовница,но вече едва ли е останал някой,кой е хванат,кой си е чупил перките от там,че няма кой да ги остави,още преди седмица тръгнаха лодките,една влачи още две с багаж :lol: кво да говорим,но и не е чак толко приятно мястото за риболов,че трябва задължително кирка и лопата за оня хендек,а който му е по сладка ракията задължително и въже да се връзва :lol: че да се търкулне,ще иде на кълбета до захранката :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Мнение от Орхан Кадиров »

Между другото бях на риба, някъде по яз.Кърджали. За три дена хванахме три шарана - 2-ки и два 10 и 11.5кг. Утре пътувам и сигурно във вторник Весо ще ви ги качи да им се наслаждавате. Това имах предвид редовния риболов. А се ядосах защото няколко от коментиращите си позволиха да слагат епитети като "прост турчин" и "мангали дето били на власт". Петър Недев къде беше тогава и защо след тези коментари не ги постави на място. Аз си стоя твърдо на мястото и най важното ходя на риба и по важното ги хващам шарковците. Когато говорих за каракудаджии и мъже под чехъл имах предвид познати хора и най вече да ги подтикна да ходят на няколко дневни излети. А тези които коментират не ги познавам, а ако някой се е припознал като такъв, това си е негов проблем. А между другото за успокоение на аудиторията ИАРА - та ни направиха две проверки по време на излета, веднъж през деня и веднъж през нощта. Да са живи и здрави и все така да си гледат работата.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Орхан Кадиров написа:Между другото бях на риба, някъде по яз.Кърджали. За три дена хванахме три шарана - 2-ки и два 10 и 11.5кг. Утре пътувам и сигурно във вторник Весо ще ви ги качи да им се наслаждавате. Това имах предвид редовния риболов. А се ядосах защото няколко от коментиращите си позволиха да слагат епитети като "прост турчин" и "мангали дето били на власт". Петър Недев къде беше тогава и защо след тези коментари не ги постави на място. Аз си стоя твърдо на мястото и най важното ходя на риба и по важното ги хващам шарковците. Когато говорих за каракудаджии и мъже под чехъл имах предвид познати хора и най вече да ги подтикна да ходят на няколко дневни излети. А тези които коментират не ги познавам, а ако някой се е припознал като такъв, това си е негов проблем. А между другото за успокоение на аудиторията ИАРА - та ни направиха две проверки по време на излета, веднъж през деня и веднъж през нощта. Да са живи и здрави и все така да си гледат работата.
Как ще подтикнеш някого да ходи за риба, ако дори не чете форума.Или искаш така по мисловен път да му кажеш.Въпроса не е в желанието за няколкодневни излети, а с разполагаемото време за това.Щом можеш да ги хващаш-евалла.Ние сме аджамии хора, не можем да сме като теб.Айде със здраве.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Днес на Кърдж. само такива амджурки :roll: ,първо хептен малки,после малко по големи :D хващам, пускам....омръзна ми :twisted: голяма не дойде,но карай,пак имаше по 1 педя аванси :lol:
Изображение
Изображение
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Защо не съм коментирал, си е моя работа. Не съм сметнал за необходимо да се занимавам. Не си мисли че ние като не снимаме и не показваме всичко което бодем на куката , не хващаме риби. Ето ти 3 риби които хванах сам миналата седмица за петък събота и неделя. Малките не съм ги снимал. Общото тегло на 3-те е 38,4кг. Наслаждавай се

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4105_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9407_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

П.п. : Никога не съм определял човека по етническата му принадлежност. Във всяко стадо си има мърша.
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Рибите, които показваш са толстолоб. На див водоем може да се хванат по два бракониерски начина - на тройка и на мрежа. Ако не са хванати по този престъпен начин са от микроязовир. Хвалиш се с репортажи с улов на малка риба а сега ги показваш, колкото да ми опонираш. Убеден съм, че май си присъствал при грибосване на микроязовири и се снимаш с готово уловена риба. Няма място в яз. Кърджали в радиус от 1 километър, където не съм правил излети с нощувки. На краставичар краставици недей да продаваш. Имай късмета някой път да се засечем на яз. Кърджали и тогава, първо ще разбереш какъв човек съм, и второ ще научиш някои тънкости за риболова на шаран. Между другото е аз не съм се родил научен. Имам късмета обаче да са ме учили и сега се уча в движение от наистина големи майстори. При последния излет примерно научих такава тънкост за която дори и да си платиш пак е малко.
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Орхан Кадиров написа:Рибите, които показваш са толстолоб. На див водоем може да се хванат по два бракониерски начина - на тройка и на мрежа. Ако не са хванати по този престъпен начин са от микроязовир. Хвалиш се с репортажи с улов на малка риба а сега ги показваш, колкото да ми опонираш. Убеден съм, че май си присъствал при грибосване на микроязовири и се снимаш с готово уловена риба. Няма място в яз. Кърджали в радиус от 1 километър, където не съм правил излети с нощувки. На краставичар краставици недей да продаваш. Имай късмета някой път да се засечем на яз. Кърджали и тогава, първо ще разбереш какъв човек съм, и второ ще научиш някои тънкости за риболова на шаран. Между другото е аз не съм се родил научен. Имам късмета обаче да са ме учили и сега се уча в движение от наистина големи майстори. При последния излет примерно научих такава тънкост за която дори и да си платиш пак е малко.
Не ти опонирам ,а ти показвам че не си нищо повече от мен или от повечето тук. Рибите са хванати на..няма значение от радиуса,но е над 150км от тук. А че знаеш само тези 2 начина за рибовов на толостолоп е доста красноречив за теб.

П.П. : Нямам нищо против да се засечем на брега на който и да е язовир. Отворен съм, за всякави съвети и действащи методи, но никой не може да ми казва че съм хванал риба по престъпен начин. Аз,и не само аз, а всичките ми приятели от този форум пускаме 90% от улова си. Толостолопите които хванах бяха поне 10,и всички бяха хванати за устата. Взех само 3 ,като от тях само 1(най големия) влезе в къщи. Ти можеш ли да кажеш същото за шараните ???
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

ето ги снимките....

Изображение
Изображение

....Казах 5 шарана делено на 3-ма души ,Вие си ги смятайте.За последно съм се радвал на улов на каракуди някъде преди 15 години. С Весо многократно сме показвали пускане на риба, всякаква, включително и шаран. Когато те споходи късмета и хванеш шаран на диво, дори и по малък, тогава ще имаш право да коментираш. До тогава не ходи на 150 км. и да ми показваш на снимките доказано мъртви толстолоби, хванати по незнаен начин, а ходи на яз. Кърджали, защото ти давам прясна и достоверна информация: Излиза шаран на целия язовир. Дори са хванали хубави шарковци на Старо място под с. Пенево до вилите. Хайде наслука. А това откъде знам как се хваща толстолоб - това го знаят и децата. Ако имаш информация някой да е хванал толстолоб на въдица кажи, че и аз да науча нещо ново.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Орхан Кадиров написа:ето ги снимките....

Изображение
Изображение

....Казах 5 шарана делено на 3-ма души ,Вие си ги смятайте.За последно съм се радвал на улов на каракуди някъде преди 15 години. С Весо многократно сме показвали пускане на риба, всякаква, включително и шаран. Когато те споходи късмета и хванеш шаран на диво, дори и по малък, тогава ще имаш право да коментираш. До тогава не ходи на 150 км. и да ми показваш на снимките доказано мъртви толстолоби, хванати по незнаен начин, а ходи на яз. Кърджали, защото ти давам прясна и достоверна информация: Излиза шаран на целия язовир. Дори са хванали хубави шарковци на Старо място под с. Пенево до вилите. Хайде наслука. А това откъде знам как се хваща толстолоб - това го знаят и децата. Ако имаш информация някой да е хванал толстолоб на въдица кажи, че и аз да науча нещо ново.
Пичове,ходете хващайте риба.Споровете не носят ползи на никого.Айде на слука на всички кърджалийци.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

До колко схващам, работата не е в това кой, какво, как, къде. Въпроса мисля опира в обиди и заяждане от някои с име, националност, обичаи :smt017 , а аз бая отдавна живея в този град и не деля хората по такъв показател, па и не бива :smt018 . Кога човека е свестен ....- все си е човек, а и някои от аверите ми са с подобни имена и си се разбираме твърде добре. Та дайте баре тук, ние си кърджалийците да не се джавкаме за тъпотии, а да си обменяме полезна информация и бъзиците да са в границите на нормалното и в кръга на майтапа.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Орхане, толуп се фаща и с въдица.Толупите на Петре, се хванати на пружина с качамак.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”