Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- zxzx
- научил се да хвърля

Re: Зарган 2013
shturetc
Честито за първите ти заргани,аз в четвъртък им се каня на Агалина
опа май трябваше да пиша на север от Синеморец че само на юг.от Бургас взе да става банално 
Честито за първите ти заргани,аз в четвъртък им се каня на Агалина
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач

Благодаря, zxzx !
Желая и на теб много успешни излети (не задължително като бройка,а като КЕФ) !
Утре сабахлянка атакувам Черноморец/Червенка (живот и здраве) с двамина известни в сайта "борци на заргани"
,а в събота(пак живот и здраве) с едно аверче сме наумили да видим какво е времето в Синеморец ма'ала
Споко,за уДжаЗ на потайниците,шЪ дам отчет ,верен до лапина,лапина и половина

Желая и на теб много успешни излети (не задължително като бройка,а като КЕФ) !
Утре сабахлянка атакувам Черноморец/Червенка (живот и здраве) с двамина известни в сайта "борци на заргани"
Споко,за уДжаЗ на потайниците,шЪ дам отчет ,верен до лапина,лапина и половина
- stanimir-ioiooo
- новобранец

Неделния следобед на Дружба, бира, даски и риба
16 заргани и 5 чернокоп4ета
голям кеф
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес на Дружба отбелязахме не първите заргани, а подобаващо нормално количество заргани за сезон 2013 .
От 7,00 сутринта до обяд 50 бр. без писалки в това число и след 15,00 ч. до 18,00 ч. още 15бр.Нямаше време за снимки
)
Кефа беше на макс , пожелавам на всички подобно изживяване и успех
От 7,00 сутринта до обяд 50 бр. без писалки в това число и след 15,00 ч. до 18,00 ч. още 15бр.Нямаше време за снимки
И аз днеска счупих рекорда,прибрах се с 42 броя,като 4-5 писалки върнах,педарките тоже.Снимка от мивка 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
BEAR12
- научил се да хвърля

Колеги и аз поставих рекорд 2бр.на плаваща с 4 скъсани бомбарди,2плаващи и 2 потапящи.Кефа ми беше на макс.За къде става въпрос?На бункера в Несебър,ако иска някой може да ходи да ги търси(в кръга на шегата естествено).Благородно ви завиждам за улова.Евала.Само ако имаше и тук в Несебър такова място където да излиза толкоз риба щеше да е супер.
-
Ваньо
- научил се да хвърля

вчера на север от Бургас
(на Равда)двама човека 13 средни и дребни заргана от6,30 до10 часа интересното беше един чичко който не хвана нищо и от яд накрая ни пита от къде сме и ние му казахме от Бургас и той еми защо не си хващате там 
Колега, шапка ти свалям за улова.,щото все пак това е Варна, тук риба няма, не е като в Бургаско..vankony написа:И аз днеска счупих рекорда,прибрах се с 42 броя,като 4-5 писалки върнах,педарките тоже.Снимка от мивка
-
SANTIMIR
- ще става разбирач

бравоо
колега къде точно ловите там ако не е тайна.Поздрав.nikzar72 написа:Днес на Дружба отбелязахме не първите заргани, а подобаващо нормално количество заргани за сезон 2013 .
От 7,00 сутринта до обяд 50 бр. без писалки в това число и след 15,00 ч. до 18,00 ч. още 15бр.Нямаше време за снимки)
На Дружба под хотел Рубин на яхтеното пристанище .kalinse написа:колега къде точно ловите там ако не е тайна.Поздрав.nikzar72 написа:Днес на Дружба отбелязахме не първите заргани, а подобаващо нормално количество заргани за сезон 2013 .
От 7,00 сутринта до обяд 50 бр. без писалки в това число и след 15,00 ч. до 18,00 ч. още 15бр.Нямаше време за снимки)
И аз това се чудя, къде ги ловят !?? Щото без снимки, работата е малко като вица за оня дето му вързали ръцете и го питали 'а сега покажи колко беше голяма рибата'..kalinse написа:колега къде точно ловите там ако не е тайна.Поздрав.nikzar72 написа:Днес на Дружба отбелязахме не първите заргани, а подобаващо нормално количество заргани за сезон 2013 .
-
nasko_sym
- научил се да хвърля

БРАВО.Пък аз в сряда ще пътувам за Ахтопол.
Иска се обикаляне ,за три години от както съм се запалил постоянно търся нови и нови места,чета и крада,кой къде кога с какво.Търсете рибата ,правете си такъмите качествено,хубавата сопа , макара ,кукички и ще хващате.Днеска имах ден ,иначе по 4-5 риби редовно си правя,където и да отида.Снимки и информация май вече само с бой се даваsimonb написа:И аз това се чудя, къде ги ловят !?? Щото без снимки, работата е малко като вица за оня дето му вързали ръцете и го питали 'а сега покажи колко беше голяма рибата'..kalinse написа:колега къде точно ловите там ако не е тайна.Поздрав.nikzar72 написа:Днес на Дружба отбелязахме не първите заргани, а подобаващо нормално количество заргани за сезон 2013 .
Местата за улов на зарган не са толкова много и не се променят с времето, нито има някаква съществена разлика в дащноста им. Така, че за по-ориентираните е напълно достатъчно колегите да пуснат един два реда къде и как са хванали, но да е достоверно и без преувеличения, защото никога няма да хванете цялата риба в морето. Останалото е слука - чиста проба късмет.
Последно промяна от lefera1 на Вто Сеп 17, 2013 5:26 pm, променено общо 1 път.