Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

къца - кълве написа:5лв за 1бр. и за старите и новите при поръчка на 4бр. доставката е безплатна.В момента нямам от новите надявам се до края на седмицата да имам.
Направо си поръчвам 6 броя (3 от големите и 3 от малките). :D Чакам да станат и да си ги получа.
Изображение
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

ОпПаАааа :evil:
За поръчки си има опция ЛС :idea: :idea: :idea:
В темата няма проблем да се разискват наличности , преимущества , недостатъци и пр. на примамките , ама покупко продажби , по-добре НЕ , щот модератора бил много лош , съм чувал :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Съболезнования Павле! :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Павел Иванов написа:ОпПаАааа :evil:
За поръчки си има опция ЛС :idea: :idea: :idea:
В темата няма проблем да се разискват наличности , преимущества , недостатъци и пр. на примамките , ама покупко продажби , по-добре НЕ , щот модератора бил много лош , съм чувал :twisted:
Малко се поувлякох. :oops: Разбира се,че си прав.Грешката е моя,извинявам се за което!
Изображение
Изображение
Аватар
rangel_bac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rangel_bac »

Изпробвах и аз новите Къца Кълве. Доста интензивна собствена игра - освен ляво-дясно имат и поклащане около оста си, което при положение че опашката му е леко накривена надолу води до доста силни вибрации. Върхът на пръчката си вибрира доста отчетливо. За съжаление, няма риби, но се надявам и това да стане, като ида на подходящо за целта място.
Поздрави и наслука на всички!
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:
hiper tunkvan написа: И мен ме вълнува този въпрос
5лв за 1бр. и за старите и новите при поръчка на 4бр. доставката е безплатна.В момента нямам от новите надявам се до края на седмицата да имам.
Къца, в събота бях в един магазин в Белоградчик. Болшинството от воблери, които се продаваха там, бяха твои. Продавачката най учтиво ми обясни, че са много уловисти и ги произвежда местен колега т.е. от Видин??
Всички модели се продаваха по 4 лв., даже и новите...

Това не е укор, а просто констатация. Предполагам жената в то умрял регион ги продава от 2-3 години...
Желая ти успех в бизнеса с воблерите, защото съм убеден, че и в Б-я маже да се произвеждат читави воблери, че и на ниска цена, които ловят не по зле от вносните....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Изпробвах и аз новите Къца Кълве. Доста интензивна собствена игра - освен ляво-дясно имат и поклащане около оста си, което при положение че опашката му е леко накривена надолу води до доста силни вибрации. Върхът на пръчката си вибрира доста отчетливо. За съжаление, няма риби, но се надявам и това да стане, като ида на подходящо за целта място.
Не бих могъл да опиша с думи по - добре от теб движението.Кажи нещо за дълбочината на газене.
Поздрави !
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Това не е укор, а просто констатация. Предполагам жената в то умрял регион ги продава от 2-3 години...
Желая ти успех в бизнеса с воблерите, защото съм убеден, че и в Б-я маже да се произвеждат читави воблери, че и на ниска цена, които ловят не по зле от вносните....
Иска ми се да се видим,но за сега има пречка която много скоро ще отпадне.Твоя телефон е в указателя ми и като ми се отвори път към Асково ще се обадя.
Поздрави !
Аватар
hiper tunkvan
новобранец
новобранец

Мнение от hiper tunkvan »

rangel_bac написа:Изпробвах и аз новите Къца Кълве. Доста интензивна собствена игра - освен ляво-дясно имат и поклащане около оста си, което при положение че опашката му е леко накривена надолу води до доста силни вибрации. Върхът на пръчката си вибрира доста отчетливо. За съжаление, няма риби, но се надявам и това да стане, като ида на подходящо за целта място.
Добра машинка се оказа :rolleyes:
Бих добавил, че и лесно мина през закачки когато облавям брега. Мисля че гази на оклоло метър и нещо. Имат такава игра че ме дъжат в напрежение. :) За сега няма успех, но нямам и на друго. Добрите места все са заети от плувкари гледам да не им възпалявам погледа.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Твоя телефон е в указателя ми и като ми се отвори път към Асково ще се обадя.
Поздрави !
Убо, ама се обади по навреме, щото съм от Аскоу, ама май че през повечето време ме няма там.... :lol:
Поздрави..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Убо, ама се обади по навреме, щото съм от Аскоу, ама май че през повечето време ме няма там.... :lol:
Поздрави..
Разбира се и това ще стане през първата половина на 2014 г.
Поздрави !
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Добрите места все са заети от плувкари гледам да не им възпалявам погледа.
Възпалявай !!! Няма лошо. :D
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Абе Къца, какво ще кажеш - кръстих новите воблери "Къца Денсър" ? :D
Добре са! Пробвах ги на Марица миналата седмица, но риба няма.
Даже и видео + снимки съм направил, но не съм ги обработил :D
Малка забележка - не си оцветил страничните перки :mrgreen:
Искам да те питам, дали структурата на воблера е монолитна, т.е. телта вътре цяла ли е ? :roll:
Със средно дебел брейд и Салма на 2,7 метра ги мятам на около 35 метра ;) , а с №2,5 Сънлайн закономерно фъркат.
Имат кастинг, но предвид големината им трябваше да са малко по-тежки.
Газят! Обаче до колко не успях да установя ! Навсякъде бичиха по дъното. Сигурно 1-1,5 метра някъде е дълбочината на газене, това на база ниското ниво на реката.
Лесно се водят и имат изразена игра ;) Всички са плуващи :)
В адското течение ги провеждах лесно и усещах как се блъскат в камъните. Не успях да скъсам, колкото и да бях настоятелен :D
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Здравейте !
Време е някой да хване риба ! Последния път хванах една бяла риба с големия воблер.Тя беше малко по-голяма от воблера и замина обратно в Дунава.Хванах я в 7,30 вечерта и беше тъмно.Телта е на две части.Тази на лопатката и коремната е една.Опашната е закачена на щифт на два сантиметра при големия и на 1,5 см.при малкия.Големия воблер е 10 см. а не 9 както бях обявил.Малкия си е 7 см.Не искам да ги правя по-тежки.Сега се реят добре във водата и са по-успешни от тежките варианти.Чакам уловени риби! :D
Поздрави !
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

На 24.10.2013 г. ходих на р. Тимок с. Балей 3-4 км. от гр. Брегово.Там имаше четирима рибари.Единия ловеше на волер и го попитах кава риба има в реката.Той каза,че има щука и кефал ,но не кълве,а разговаряше с "къца - кълве" :lol: :D :D .Реката беше плитка и не беше подходяща за големите воблери затова сложих една жълта жабка със зелен гръб.На второто хвърляне хванах едно кефалче 200-300 гр. и жабите тръгнаха. :D Ако някой има път към Брегово може да пита в кръчмата на с. Балей за мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”