Край на невървежа - Успешен Излет 27Дек2007

Модератор: sapuna

Аватар
101
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Край на невървежа - Успешен Излет 27Дек2007

Мнение от 101 »

Честита Коледа на всички и наслука!
След дълъги и неуспешни риболовни излети най-накрая попадение - 2900кг!
Реших да споделя успеха и да покажа няколко снимки, които може да видите на линка по-долу:

http://svining.com/stoino/Shtuka_27Dec2007/

Денят наистина беше много-добър, а водоема беше пълен с какви ли не птици.
lucile
новобранец
новобранец

Мнение от lucile »

браво!!!! страхотна е! на кой точно водоем я хвана тая щука?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Браво колега,ако кажеш къде и как хвана тази красавица ,картинката ще е пълна.Добър успех за сезона.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Браво за улова, а това на язовира до Петърч ли е?

Ето малко помощ от мен:
Изображение

Изображение

Изображение
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
BAT TODOR RIBARA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BAT TODOR RIBARA »

евала :lol: :twisted:
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

...

Мнение от kocet0 »

Браво колега ! Все големи да ги вадиш ;) От снимките разбирам , че си я хванал на тапа и на жива рибка , ако е така - поправи ме ;) Ти можеш да поправиш само това :
101 написа:След дълги и неуспешни риболовни излети най-накрая попадение - 2900кг!
Все пак още няма такива чудовища :lol: :lol: :lol:
Наслука !
SPINING FOREVER ;)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Край на невървежа - Успешен Излет 27Дек2007

Мнение от sapuna »

101 написа:... най-накрая попадение - 2900кг!
:lol: :lol: :lol: Понамали малко де!
Иначе БРАВО!!! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
ivatevbt
новобранец
новобранец

Мнение от ivatevbt »

sapuna1971 написа:
101 написа:... най-накрая попадение - 2900кг!
:lol: :lol: :lol: Понамали малко де!
Иначе БРАВО!!! :wink:
пазете природата,почиствайте след излет!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: ...

Мнение от Paublo_Eskobar »

kocet0 написа:Браво колега ! Все големи да ги вадиш ;) От снимките разбирам , че си я хванал на тапа и на жива рибка , ако е така - поправи ме ;) Ти можеш да поправиш само това :
101 написа:След дълги и неуспешни риболовни излети най-накрая попадение - 2900кг!
Все пак още няма такива чудовища :lol: :lol: :lol:
Наслука !
Той човека е сложил и снимка върху кантара може и наистина да е прав за килограмите на рибата.Само да не е сложил няколко картофа заедно с щуката :lol: :lol: :lol:

МОДЕРИРАНО!!!Размера на снимката е прекалено голям!barutchiata
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Браво и от мен, и аз имах същото добиче, но беше октомври месец сега остава само спомена.

за килограмите 2,900кг ги има но не и 2900кг(2,9т.) :)
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
101
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от 101 »

Asini и Pablo_Eskobar, благодаря за помощта, за това че качихте тук снимките, макар че съм IT още не съм се научил. Картофи и темподобни зеленчуци не сам слагал на кантара, но наистина няма как да го докажа :) Понеже нямам кантар, напът за вкъщи минах през пазара да я премеря и както подозирах се оказа личен рекорд.

А на въпросите за водоема и метода - хванах я на тапа на жив слънчак, а на водоема името незнам. Намира се до Пазарджик по пътя за Септември до една автоморга има отколонение в дясно, пътя после става черен. Там има едни блата отделени с дига от Марица. Повечето са замръзнали вече, но най-голямото и дълбокото още не е. За целия ден имах само още един удар, който пропуснах.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Браво колега,
Тази последната снимка, дето щуката гледа със злобен поглед - направо ме разби :D :!: :D
Нека някой я качи и нея, или само главата :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

e ..и

Мнение от spiner »

е и,
накефихте ли се ??
Срамота!!!...
......толкова много писане за един улов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Еииииий,гголяма завист :lol: Човека си хванал риба и веднага го нападнахте.а бе, приятел,що не им теглиш по една,и да върват на майната си.Стига са се заяждали със хората които ходят и хващат бе,некадърници недни :twisted: Стига сте завиждали на хората.Ако със нещо можете да докажете че хората са хванали рибата по-друг а не по начина по който са описалби,просото си завретке по една въдица някъде и майната Ви.То не се спряхте бе.Ега ти и колегиалността.Модераторите,да си вършат работата.Оставяте ,разни некадърници да квалифицират хора които непозновот,като бракониери и тям подобни.Ако трпъгне обаче човека да се защитава,тези дето не са си показали носа навън и да са отишли на риба,през най -големите студове,всички във един глас се хвърляте да се гаврите със тях.Аз,със риск да ми ударят бббббббббббббббббаннн,да Ви Го начукам в некадърниците и завистници такива.Маината Ви.Ако някой от форума,иска да попита нещо и мога да му бъда полезен,нека ми пише на лични.Повече немога да търпя разни мекерета да се гаврят със всеки,който е хванал някяква риба и я е снимал.Майната Ви ЗАВИСТНИЦИ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ДА ВИ ГО НАЧУКАМ.

Откокто съм във този сайт,съм се опитвал да бъда коректен и да уважавам всички.Вече ми писна да чета простотий и заяждания от разни скрити мекерета,които се логват със разни никове и имат по две мнения,защото използуват никовете /многото които имат/за да се заяждат със хоратга от съита.Ако някой /недаи си боже е хванал нещо/ веднага започват да го квалифицират със бракониер,мръфкар и т.н.За какви се мислите бе,жаби сухоземни.Дето държите въдиците за върховете бе...направо съм бясен.Майната Ви завистливи копелета.Ако някой има нещо против това което казвам и пиша,нека ме обори :roll: :roll: :roll: :roll: Има те ъуважение на колегите си,за да бъдете уважавани !!!!! Модератори, трябва да се научите да отсявате плявата от просото,във противен случай майната ВИ и на вас.

0във този сайт,има много кадърни и можещи колеги,но децата и завистниците са два пъти повече.Може и да ме баннат,но търпението ми се изчерпа и ако някой от модерите прецени че не съм прав,има зелена светлина да ме спре и т.н.От днес,само ще чета постовете на мекеретата,и нито ще пиша,нито ще коментираМ.ПРОСТО,НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ БОРИМ И РАЗПРАВЯМЕ СЪС РАЗНИ НЕЗНАЙНИ НЕКАДЪРНИ И МНОГО БОСИ ЛАПЕТА.Има колеги от форума,които тепърва навлизат във материято - РИБОЛОВ !!!!!!!!!!!!!! Първо наберете малко знания,и тогава се опитвайте да си давате мнението !!!!! Живи и здрави.Хайде да видим,кой ъкакво има да каже след този пост.Аз,ставамв само читател,и само от уважение към собственника на сайта и майюсторите във риболова,няма поваче да всявам дрязги,но ако някой му е приятно да го убиждат разни некадърници и новаци,е.............нека си мълчи и да търпи. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Любе,не така бе братле!
Не знам как усмисляш темата,но аз никъде не виждам завист или заяждане.Просто има малко майтап!
Не ни зарязвай така изведнъж!Повярвай ми-мноооооооооого отдавна ЧАКАМ появяването ти.Не забягвай отново! :wink: На някои хора,ще НИ липсваш!
Като модератор на раздела,не ми прилича да пиша подобни редове,но все пак това мисля!
По темата-101,супер браток!Очаквам следващата ти тема в "успешен"! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”