Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
chokoboy
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от chokoboy »

Иво ходи на Калкас в Церера 1 чувал трохи 3 кинта[/quote]
Ей тва е приказка.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Някой ще преведе ли?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

чакай да се подкрепя със снимки че когато документите говорят .....натам го знаете
417688_568592833153062_909049648_n.jpg
а за хляба да кажа и аз. Това с хлебозавода е добре, но има един момент че трохата от там е повече от кората, което води до по голямата и плаваемост, а от там по малък ефект при хранене
аз взимам хляб само един вид минавам го през сито за пинки - 6-7броя вечерта преди риболова.
На реката гледам течението и добавям вода, но при мен е по друго защото ловя повече на фидер и там хляба, който използвам е по-малко за това гледам да е по качествен. Иначе когато ловя на леко аз не мога да храня с хляб- признавам. Единствено ако скобара се активизира от каша тогава е лесно - главата на кепа изстисквам /но не много/ и мятам.[/quote]
Евала добре си ги нарезал!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

topsoft написа:Някой ще преведе ли?
Калкас е квартал на Перник.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pojara28 написа: чакай да се подкрепя със снимки че когато документите говорят .....натам го знаете
Пичага, знаеш много добре, че това е улова на двама човека, ако изобщо е от деня, в който се засякохме.. ;)
Второ, вие бяхте на място, на което пресата на местните "орки" не ви достигаше - както се казва- най-доброто на вира (ето и от мен една снимка от тогава:) -аз бях някъде у средата
Изображение

Трето, аз за първи път бях на вира, а вие си "спите" там :)

Четвърто, ето една снимка и от моя улов, въпреки пресата, и факта, че лових 3 часа:
Изображение

"дребните", които преобладаваха, изобщо не влизаха у живарника и след това за снимка :)

Така че, ако трябва да си ги "мерим", не е нито момента, нито моята идея това :) :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ама тука виждам снимки от зимата бре-виждал съм едната снимка от зимата във форума!
Ясно колегата Jasonsmith ми разясни схемата-разбрах всичко! Колега Jasonsmith помня репортажа ти от зимата и по по горното ти изказване разбрах точно какво искаш да кажеш:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Мнение от dandi1383 »

[quote="DJONI RINGO"] :D :smt038
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Колеги никой ли не ходи са сом по Струма?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

dandi1383 написа:
DJONI RINGO написа: :D :smt038
:twisted:

rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

Днес бях по Благоевградско. Пристигнах към 08:00..и на по-перспективните места вече имаше 5-ма колеги. Настаних се 30-на метра под тях и реших да го давам интелигентно и културно като си къпирам захранката, но уви след като видях как другите мятат гюлета в 50см вода :!: ...усетих как съм станал за смях :? .Както и да е .. ..те хващаха риби а аз не :D ..преправих такъма..изфиних се яко ..сменях дълбочината...не и не. Към 12:00 си казах, че явно днес това място ми е каръшко..и отпраших към Бобошево...там спасих деня с няколко скоби и мренки..до 15:00 (за съжаление ангажименти не ми позволиха да остана до по-късно)
toto_gt
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от toto_gt »

Колеги,никой ли не е ходил за риба по реката около Петрич.А може би никой не иска да говори с
непознати.Надявам се Аз да съм в грешка,защото иначе излиза ,че това не е форум на хора с еднакви интереси,а просто място на което няколко човека си говорят.Не искам да узная местата на които ловите риба с точните им координати просто питам дали някой е хващал нещо в тоя район.
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

е няма справедливост в тоя живот да мястото е същото но деня не е . това бе преди да ме усетят къде съм ги намерил. Преди да стане панаир когато там си правех кефа на мах.И преди да спомена във форума за това място, когато всички още се бореха с бракониерите на бело поле, но нищо от тук нататък ще нося вестник с мен двама свидетели gps координати от мястото точно време и тн. А за деня във който ловихме заедно с колегата той хвана точно две риби ако искаш да се увериш на лични ще ти пусна неговия телефон.
Само да вметна в неделя също хванах около 7-8кг, но дребни нямаше скобар над килограм. Това ме много дразни тази година не можах да ги намеря дядовците като тия от последната снимка, която публикува джони ринго.
А колегата който се учуди за 6-7 хляба нека да пробва с фидера когато всяко хвърляне е кълване, водата е ниска но бърза и да видим дали са много. При положение че използвам в повечето случаи само средата на хляба.
скобара е риба проклета
Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Даже да не кажа че 6-7 хляба са и малко :)

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Пък ако и хвърляш, каша през 3 минути. :D :D
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Kiril Hristov написа:Колеги никой ли не ходи са сом по Струма?

колега на 3 бараж са хващали, но дребни до 3 кила
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”