Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболова около Русе
Някой може ли да ми каже как е на Бъзън или на Басарбово ?
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Скъсал си се от скъсванеkutinchev написа:В неделя сценария се повтори ............Адски се вбесих...

Късмет другия път!
На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
- nvelikov
- новобранец
- Обратна връзка:
atom написа:А на Звънарци как е
Ела и провери !
" Не всичко, което има две бузи е лице..."
Много таранчици и покрай тях излизат много малки шаранчета, най-много по 20 - 30 гр.Ако не се вглеждаш какво вадиш, отиват в живарника. За 5 часа нищо сериозно.nvelikov написа:atom написа:А на Звънарци как е
Ела и провери !
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Някой с някакво инфо за Янтрата? На плувка излиза ли нещо?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Вчера и неска за малко на Янтрата - на фидера общо 4 таранки, и един распер на спининга - 1.350кг. Това е моя рекорд за распер.... 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
На 14.09.2013г. на с. Белцов, с/у скалите, основно на фидер 7 морунажа и 2 каракуди. Труден риболов, жива стръв е невъзможно да се ползва, поради наличието на прекалено много уклей. Стръв сладка царевица, като кълвеше само на малки зърна. Поздрави и наслука с есените кефали и морунажи по р. Янтра.
Една рибка и от мен

105см 7,50кг.
Спинер на СПРО 28гр.Бял купен от Сунимакс.
След снимките и фас паузата на първото замятане имаше пак удар, но се откачи за жалост.

105см 7,50кг.
Спинер на СПРО 28гр.Бял купен от Сунимакс.
След снимките и фас паузата на първото замятане имаше пак удар, но се откачи за жалост.
Браво, много хубава риба 

- dan10
- фен клуб-скобар
На каква стръв взе колега ? БРАВО много добра риба ! 

-
- вече хвърля и на тежко
suravia написа:Една рибка и от мен...

Б...ма....у.Жорка,това на триметровата клечка ли го извади?Колко време се мъчихте взаимно докато стане време за снимка 

Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Някаква прясна информация за Баниска.Утре смятам да направя един риболов там.Интересува ме -Таксата за риболов още ли е 20 лева на човек,шарана плаща ли се допълнително както беше преди,навсякаде ли е разрешено да се лови,перспективни места,как е пътя около язовира,колата може ли да е близо до мен.Благодаря ви предварително.
На 2,7 акция 15-29elbosi написа:Б...ма....у.Жорка,това на триметровата клечка ли го извади?Колко време се мъчихте взаимно докато стане време за снимка
Ебаси филма е било... сигурно влакното ти е 0.25, а аз на Дунава имам един, малко по - голям изкаран до брега, подскочи скъса 0.40 повод на кука 6/0 и замина, като товарния влак. Имам още един случай, където изпръщя основно влакно 0.50, дори неможах да го вдигна на ниво да пребера с макарата влакното, разнасяше ме 5 метра по брега, а мойте сопи са 2.7 300 акция, така че те разбирам какво ти е билоsuravia написа:На 2,7 акция 15-29elbosi написа:Б...ма....у.Жорка,това на триметровата клечка ли го извади?Колко време се мъчихте взаимно докато стане време за снимка