Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Да похваля и ИАРА Ямбол
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да похваля и ИАРА Ямбол
Днес бях за риба на "съоръжението"- Ямболлий знаят за къде иде реч, и не щеш ли освен наглите педали парашутисти които разгоних още сутринта, се появи с цялото си нахалство насред града един образ неземен със серкме,че и водеше с него и зетя да му покажел как се хвърля,пък той водеше и внучето.Пълна идилия.
Обаждане до ИАРА от моя страна,само че фамилията чуха защото говорех малко приповдигнато и набързо скатаха серкмето и си тръгнаха покрай брега на реката на "разходка".
Да ама не,защото ИАРА в лицето на нейния регионален шеф Ясен +Стоян- барбито инспектор, се появиха немедленно и по мое описание и директно сочене с пръст(малко некултурно) и ги заковаха.
Браво юнаци провалихте нагледния урок за зетя.
Последваха съответните писания и те така.
Обаждане до ИАРА от моя страна,само че фамилията чуха защото говорех малко приповдигнато и набързо скатаха серкмето и си тръгнаха покрай брега на реката на "разходка".
Да ама не,защото ИАРА в лицето на нейния регионален шеф Ясен +Стоян- барбито инспектор, се появиха немедленно и по мое описание и директно сочене с пръст(малко некултурно) и ги заковаха.
Браво юнаци провалихте нагледния урок за зетя.
Последваха съответните писания и те така.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Re: Да похваля и ИАРА Ямбол
Браво и на теб Колега, че си се обадил и си се намесил.
Евала за постъпката !
Евала за постъпката !
Чак не мога да повярвам че са дошли
, аз съм му звънял на Ясен ама йок

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
tachev написа:Чак не мога да повярвам че са дошли, аз съм му звънял на Ясен ама йок
На мен няма как да ми "счупи хатъра" все пак съм председател на риболовното сдружение в града.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Че то и такова ли имало, не знаехboki speca написа:tachev написа:Чак не мога да повярвам че са дошли, аз съм му звънял на Ясен ама йок
На мен няма как да ми "счупи хатъра" все пак съм председател на риболовното сдружение в града.

Туй риболова не е за мен 

-
- ще става разбирач
Браво да се чуе нещо хубаво и за нашата река,а на съоражението почти винаги когато съм ходел по рано съм виждал парашутисти или тройкаджии добре ,че тая година мряната не се хвърля по водопада нагоре че пак щеше да стане сеч.
Поздравления!
Поздравления!
+1tachev написа:Чак не мога да повярвам че са дошли, аз съм му звънял на Ясен ама йок

В тоз гьол,риба няма!