Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Продуктите на Мило
Модератор: sapuna
Продуктите на Мило
Здравейте колеги.Интересува ме мнението на колегите използували продуктите на Мило Италия.Какво е мнението ви за качеството на продукцията,захранките,въдици, макари и т.н.Благодаря на колегите които ще споделят мнението си.
-
- научил се да хвърля
Re: Продуктите на Мило
Качество на много високо ниво и цените в момента са много добри.
-
- ще става разбирач
По традиция много добро качество на пръти, дори отлично за някои модели. За макарите им не мога да съдя - не съм ползвал такива.
Христо - наслука на всички
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Плувките са добри, захранките и платформите също.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Макарите много приличат на Рьоби,няма да се учудя ако им ги правят там;)
Аз лично съм пазарувал от тях следните неща за, които се сещам: Повод 0,10 и 0,12, плувки за болонезе, вирбели за кутии за стръв заедно с едно малко сито за почистване на бял червей и мисля, че всичко това е с качество над цената си. Захранка Мило Барбо за мен няма аналог, най-добрата за речен риболов, която съм срещал аз. Захранката за бабушка и червеноперка не ми хареса, но може и нещо аз да не я направих като хората ползвал съм я веднъж. Друго май не съм ползвал, но това е, защото в София нещо ги няма.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм с платформа Мило....не е мръднала! Много са добри в тая област!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Той знае отговора

Като се замисля май нямам нещо на Мило ,което да го нямам с изключение на макари.При тях нещата са малко за запълване ,както и Колмик от няколко години пуснаха и макари.Между тях има добри попадения,но силата им е във всичко останало.
Щека,мачове,болонези,фидери,ваглери,плувки,куки,влакна,аксесоари ги използвам с години без забележка.Опитал съм всичките им захранки,лепила,бои,добавки и поставям оценка отличен.Качество ,което си заслужава парите.Единственият проблем е ,че дистрибутора им за България много мудно действа с вноса.
Последно промяна от butnik на Чет Сеп 19, 2013 2:06 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
butnik написа:
Той знае отговора
хахахахахха....смяяятай, Елкеее!
Това да не е новия екип на Бистришките тигри?!?!?!?
С тази снимка темата умря
С тази снимка темата умря

Последно промяна от miro253 на Чет Сеп 19, 2013 2:08 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Поиграваме си тенис като минава през Пловдив,а и за риба го водя като е по-свободен.miro253 написа:Това да не е новия екип на Бистришките тигри?!?!?!?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Уж син човек пък с червена тениска 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Абе друго си е да има кой да ти бърка захранката.butnik написа:Поиграваме си тенис като минава през Пловдив,а и за риба го водя като е по-свободен.miro253 написа:Това да не е новия екип на Бистришките тигри?!?!?!?

Butnik благодаря за отговора и снимката.Щом и ББ е с марката Мило и аз тръгвам натам.В сайта има обявени изхвърлящи сили в LBS,това как се обръща в грамове по 2.2 ли?