Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Риби и емоции на спининга.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Georgi.Nikolov
- новобранец
Re: Риби и емоции на спининга.
Браво майстори
- ynovi
- научил се да хвърля
Мдааа... гадна картинка, но то подобна е действителността по всички реки, не само по Марица. Уелкъм то Булгаристан!
А самата река на снимките изглежда много яка иначе.
А самата река на снимките изглежда много яка иначе.

Уфф, като погледна снимките и пак ми се отщява всичко.....
Реката е супер Иво, но е много зле положението откъм едри риби..... Поне в участъците, в които ходя/ходим.
На излет имам от 0 до макс 3 риби за пред обектива - това на Лайт, Медиум или Хеви, като на Хевито се закачат риби за Лайт и Медиум
Риба над кило нямам май, че 2-ри месец вече
Сигурно съм адския карък
Бате Vid, работата и на Тракиец е зле наистина....
Ганьо-риболовеца прави каквото си иска
, а после се пита :
" - Абе шо няма риба ???" - и се чеше по главата и размишлява, ако успее да си напъне мозъчните клетки

Реката е супер Иво, но е много зле положението откъм едри риби..... Поне в участъците, в които ходя/ходим.
На излет имам от 0 до макс 3 риби за пред обектива - това на Лайт, Медиум или Хеви, като на Хевито се закачат риби за Лайт и Медиум

Риба над кило нямам май, че 2-ри месец вече

Бате Vid, работата и на Тракиец е зле наистина....

Ганьо-риболовеца прави каквото си иска

" - Абе шо няма риба ???" - и се чеше по главата и размишлява, ако успее да си напъне мозъчните клетки

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ужасно е! Разбирам те как си се чувствал - безпомощен пред всичко, което се случва. Такава ни е държавата, такива са ни авторитетите! Офф не ми се коментира повече...
- Georgi.Nikolov
- новобранец
Сега по язовирите е сметище .... на всяка крачка настъпваш пластмасово шише ..... и във водата боклуци и найлони . Все едно се намираш в някакво изостанало гето на сред хубавата природа около тебе .
Колко позната картинка....(назад в темата ги има снимките)Georgi.Nikolov написа:Сега по язовирите е сметище .... на всяка крачка настъпваш пластмасово шише ..... и във водата боклуци и найлони . Все едно се намираш в някакво изостанало гето на сред хубавата природа около тебе .
Миналата година на Тракиец положението бе такова точно по това време на годината :

Колкото е красив....толкова е и грозен пейзажа.... :

С тая разлика, че тая година го допълва и аромат на леш от мидените полета останали на сухо,
лешасалите бели риби, раци и жабунясалата вода край брега

- Vid
- кандидат преподавател
В допълнение към по горното мога да допълня че пъплят рояци оси по брега, та от оси не може да се седи...
Предполагам заради вмирисаните миди останали на сухо.
Предполагам заради вмирисаните миди останали на сухо.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Georgi.Nikolov
- новобранец
Никъде другаде това замърсяване го няма по язовирите и реките освен в България ..... наистина се носи ухание на смрад .
-
- новобранец
И къде по-точно си ходил та го констатира?Georgi.Nikolov написа:Никъде другаде това замърсяване го няма по язовирите и реките освен в България ..... наистина се носи ухание на смрад .
- Georgi.Nikolov
- новобранец
Просто знам .
Неделя сутринта рано, рано (на 07.06) в 5 часа с fn1p отпрашихме за Марица. Предстоеше ми 3-ти манш с Хеви спининга. След съботния бракониерски Сом бях си наточил здраво тройките
Доста перспективни сомски места обиколихме и все пак имахме слука на Сом, но с оглед размера му все пак бе нещо на воблерите, което е по-добре от нищо
За целия излет само Салмото "хвана". По-късно обсъдихме с fn1p, че Салмото макар и да не тракалка, си "хваща" почти винаги по някой Сом/Сомче, което ме навежда на мисълта да си заприходя поне още няколко разцветки от този размер
Ей го и сефтака-бебешор на Хеви спининга :

fn1p се справи чудесно със снимачната апаратура, за което искам да го поздравя

Малък гладник

Пуснахме, както каза fn1p "телеграма" :

За съжаление явно не е пристигнала навреме и ще проверим следващия път
Имаше и от тия гадове - пак заровен в пясъка, но с 30 либри въже не ми се налага да влизам във водата да копам

Равносметката : 3 риболовни дена с Тежкия спининг - 2 сутрешни излета и 1 вечерен, 2 риби на примамките и едно бракониерско чудовище.

Доста перспективни сомски места обиколихме и все пак имахме слука на Сом, но с оглед размера му все пак бе нещо на воблерите, което е по-добре от нищо

Ей го и сефтака-бебешор на Хеви спининга :

fn1p се справи чудесно със снимачната апаратура, за което искам да го поздравя

Малък гладник

Пуснахме, както каза fn1p "телеграма" :

За съжаление явно не е пристигнала навреме и ще проверим следващия път

Имаше и от тия гадове - пак заровен в пясъка, но с 30 либри въже не ми се налага да влизам във водата да копам

Равносметката : 3 риболовни дена с Тежкия спининг - 2 сутрешни излета и 1 вечерен, 2 риби на примамките и едно бракониерско чудовище.

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Счупи каръка най-после!!!
Дано следващия път хванеш някои по-качествен сом.
В което съм убеден разбира се.
Късмет.
Дано следващия път хванеш някои по-качествен сом.
В което съм убеден разбира се.
Късмет.
Той е със 2 месеца закъснение,кои знае какво ни чака 1кг сом,после 3-5кг
и този месец 10кг+ 

- Vid
- кандидат преподавател
Колега, темата си е негова и бих казал много истинска и образователна. Тук виждам две от най позитивните страни на всеки спинингуващ риболовец - релийза и непоносимостта към бракониерите и замърсяването на водоемите НИ. И, той си решава кога и какъв репортаж да пусне. Кога ти публикуваш толко, колкото неговите репортажи, тогава го критикувай. А, ако искай я чети тА тема, ако искаш недей...........Fishh написа:Той е със 2 месеца закъснение,кои знае какво ни чака 1кг сом,после 3-5кги този месец 10кг+
Познавам Гендо лично и много се кефя на редките ни съвместни риболови....
А, замислял ли си се, че може би колегата умишлено публикува тук неща от преди 2-ва месеца в този ОТВОРЕН форум, който го четат и браковците???
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Аз не го критикувам колега и на мен ми се иска на един път да изпише какво е направил до моментa,както всички които четат темата и на мене ми е интересна и се радвам,че споделя доста неща съм научил от него.