Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Kiril Hristov »

калин кацаров написа:
Kiril Hristov написа:Колеги никой ли не ходи са сом по Струма?

колега на 3 бараж са хващали, но дребни до 3 кила
Мерси колега и аз чух същото за Бело поле.А къде е трети бараж
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Kiril Hristov написа:
калин кацаров написа:
Kiril Hristov написа:Колеги никой ли не ходи са сом по Струма?

колега на 3 бараж са хващали, но дребни до 3 кила
Мерси колега и аз чух същото за Бело поле.А къде е трети бараж
Трети бараж е след Благоевград веднага , посока Кулата , където са изкуствените езера и картинг пистата, има засадени множество млади тополи на реката, преди години там вреше от риба, сега вира е плитък и освен уклей и дребни рибки друго май не се лови, но един местен мяташе за сом, той ми каза за тези сомчета. На Бело поле и аз мисля да ги пробвам тези дни, и едра каракуда ,ако има и някой шаран, кефал, че после като застудее от ноември почвам скобара. По Кресненското дефиле не се ли лови сом ?
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Момчета лани хванах три сомчета на третия бараш за 3 дена най големия беше 4,500 а другите по три. По баражите има сом но ТРОЙКАЩИТЕ като така извесни ПЕНЩУРО И БАТАТА изкараха почти всички едри сомове. За това ако ги видите звънете директно на Иара. :twisted: :twisted: :axe:
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

ПЕНДЖУРО, ПЕНДЖУРО!!! Той от както е хванал въдица си бракониерства май... А от Батата сигурно и тъкъми си купуваш... :) :) :) (в смисъл има магазин за риболовни принадлежности)
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

И пенджуро и батата расипаха бистрака и баражите с тея дънни тройки.Самоче колко и да се звани на горските- тея са приятели с куките и с горските ама все пак.Щом браконерстват толкова много си кой да има пази гърба за жалост ама то сичко се връща.Така имаше един благоевградчанин каде тепаше сърни и дигна букета преди две години.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

bokser написа:ПЕНДЖУРО, ПЕНДЖУРО!!! Той от както е хванал въдица си бракониерства май... А от Батата сигурно и тъкъми си купуваш... :) :) :) (в смисъл има магазин за риболовни принадлежности)

ХАХА от тоя боклук никога няма да купя дори и куки. :evil: :evil: :twisted: А че са приятели с горските не е вярно гаранция ви давам звънете смело. Лично съм вищал как ловят по 2 3 шарана няма и за час и то не шарани по 1 2кг. :twisted:
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Сетих се къде е.Тази година не съм ходил много по Струма само по река Искър. На Бело поле и шаран ли има?
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

http://www.bigfish.bg/news/novini/Vizht ... truma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги има светлина в тунела! Вижте взеха се повече и повече да обръщат внимание на проблема с Агромах.Дано спрат да расипват любимата на повечето риболовци река и да може да се лови и през седмицата, а не само уикенда когато реката е бистра.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

metoo написа:
bokser написа:ПЕНДЖУРО, ПЕНДЖУРО!!! Той от както е хванал въдица си бракониерства май... А от Батата сигурно и тъкъми си купуваш... :) :) :) (в смисъл има магазин за риболовни принадлежности)

ХАХА от тоя боклук никога няма да купя дори и куки. :evil: :evil: :twisted: А че са приятели с горските не е вярно гаранция ви давам звънете смело. Лично съм вищал как ловят по 2 3 шарана няма и за час и то не шарани по 1 2кг. :twisted:
а сега се подвизават по язовира ... и тоя коно ли коф е 1 ден у кафето с усмивка носеше явно на шефа шаранче към 3-4 кила у черен чувал ..
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Па за тия да не говоря, тая година не се знае колко стотици скобари намерих мъртви от тия боклуци.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ебати капутите са тея двамата така като ви слушам.......и при нас има Пешо Шубата,Русев Корморано,Гоше Главата :)))))
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Ходих на невестино под прага на проверка и е станало дълбоко над 130 см. но има една напас която се върти в гьола една голяма видра около 90см. и ми се струва, че там няма да може да се лови докато не се унищожи тази твар!!!!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Колкото и да е гадна тази твар,на първо място е жива и изпитваща болка,за това не поставяйте личните си емоции пред живота и това което природата е създала.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
ciganeto
новобранец
новобранец

Мнение от ciganeto »

="fishingman" но има една напас която се върти в гьола една голяма видра около 90см.
Тази напаст е там поне от 3-4 години и не е една.
Не пречи много на риболова, така че ....
Чета ти мненията от години и знам, че си риболовствал там доволно и не ти е пречела, макар че ми е чудно как до сега не си я видял.
Дано мнението ми не прозвучи като заяждане. Нямам никакво намерение да го правя. Такива животни се въдят от години по реката не само в Невестино, а и на много други места.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Па и ядат мрежите,така че до една степен са полезни.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”