Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Kiril Hristov »

Menkata написа:
Kiril Hristov написа:Колега къде беше на Карлуково,на дигата ли приди веца
На дигата бях колега.И ми беше странно как нямаше хора.Бях абсолютно сам.Да не би преди веца да излизат мрените или аз нещо не съм разбрал :)
Колега да беше питал преди да ходиш натам.И аз като теб се прецаках преди около месец.Там засега излиза основно каракуда :twisted: и ако имаш късмет някое сомче.Знам че мрените излизат след веца
thorazin
новобранец
новобранец

Мнение от thorazin »

Добър вечер, колеги. Утре ще ми е едва вторият риболов на спининг и ме интересува как е реката при моста на Враждебна, има ли смисъл там да упорствам? Оня ден над Панчарево само 1 удар за 2 часа.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Сега се прибирам от Кунино беше зле риболова,но ковнах 1 мряна към 2.5 и една към кило
Аватар
metodid
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metodid »

Браво, другия път сложи някоя снимка да се порадваме и ние на тези хубавици. На дъно или на плувка излязоха.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Снимки имам,но не ми се занимава да ги редактирам.Малката излезе на дъно,а голямата на плувка.Качил съм снимките в ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ
rotovaq
новобранец
новобранец

Мнение от rotovaq »

Колеги,някой да има актуална информация за риболов в района около Карлуково?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

rotovaq написа:Колеги,някой да има актуална информация за риболов в района около Карлуково?
Информация от вчера.Нивото на реката се покачило,леко замътена реката.Ходих под кариерата точно,доста удобен пътя.Една мрянка ,две каракуди и доста кленчета.Стръв царевица ,бял.За мен риболов си имаше въпреки ,че не излезе някоя едра риба.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
lebi_losh
новобранец
новобранец

Мнение от lebi_losh »

Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя
Изображение
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

lebi_losh написа:Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя
И аз това се питам колега,защо всички си трайкат?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Kiril Hristov написа:
lebi_losh написа:Абе колеги докога с това мълчание, жените ли не ви пускат или сте станали тайни агенти на ЦРУ. Има ли риба, кълве ли , ходили ли сте , елементарни въпроси - какво се криете като детствени а да не пиша какви ..... Аз мисля да разуча тея дни как е на Карлуково и за разлика от вас да споделя, няма да ви изловят рибата яяяяяяяяяяяяяяяя
Нямам излет в който не съм описал тук дали се лови или не се лови.Доста хора си мълчат,някои споделят.Риба има за всички,но колеги имайте предвид ,че рибата все още не се събрала на култовите вирове и е пръсната.В повечето от случаите ми на риболов избирам си дестинация по реката и хващам болото и захранката и тръгвам да обикалям бързеите,забележа ли присъствие на риба.Захранвам и почвам ,като хвана ,хвана ако ли не...просто остава приятен спомен от прекарания излет.Тези които се крият са по скоро месарите да не им изловите рибата ,че няма остане за тях :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

Menkata написа:
Kiril Hristov написа:
Нямам излет в който не съм описал тук дали се лови или не се лови.Доста хора си мълчат,някои споделят.Риба има за всички,но колеги имайте предвид ,че рибата все още не се събрала на култовите вирове и е пръсната.В повечето от случаите ми на риболов избирам си дестинация по реката и хващам болото и захранката и тръгвам да обикалям бързеите,забележа ли присъствие на риба.Захранвам и почвам ,като хвана ,хвана ако ли не...просто остава приятен спомен от прекарания излет.Тези които се крият са по скоро месарите да не им изловите рибата ,че няма остане за тях :wink:
Извинявам се за спама,но на тези постове едва ли си заслужава да им отговваряш! :)
фен клуб-скобар
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

И тази седмица май никой не е ходил по реката!:)
the best
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от the best »

Роман чешмата дребни мренки някое кленче на царевица и жито играе по някоя хубава риба но е още рано според мене .
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

аз не съм ходил от няколко месеца.имам един излет на Искър,края на август..2-3 скобара и дребни морунажчета.Вецовете много е.ават. Като цяло-слабо беше.
фен клуб-скобар
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Как да не е ходил никой ,доста хора срещам по реката (естествено няма да видиш и ред написан ) - ще го кажа така - тази година по добре известните места има повече риба от миналата :idea: просто трябва търсене и правилен подход ( говоря за риболов на плувка) , с фидери , дънни въдици и др. перверзии от този род не ловя :lol: :lol:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”