Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
тоз Гоше Главата да нее 1но старчеDJONI RINGO написа:Ебати капутите са тея двамата така като ви слушам.......и при нас има Пешо Шубата,Русев Корморано,Гоше Главата))))

само да кажа за видрата че е защитен вид и според мен ние хората трябва да се съобразяваме с тях не те с нас 

Видрата, я мушне 4-5 риби на ден, я не и то болнави, бавни. Само един корморан я надяжда, да не говорим за "майсторите" на тройката. Така, че е никакъв проблем, нека ги пазим и им се радваме!bounce написа:само да кажа за видрата че е защитен вид и според мен ние хората трябва да се съобразяваме с тях не те с нас
Последно промяна от naskobo на Пет Сеп 20, 2013 9:06 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Моя грешка в изписването не ми дойде точната дума а трябваше да напиша да се прогони от този вир /този вир винаги ме е спасявал от капо/, а не да се унищожи /убие/, не го пиша за оправдание щото ако исках да убивам щях да съм ловец!!!!
-
- разбира нещата
И аз съм на мнение че видрата трябва да си живее, а за убиване за бомбащите и мрежащите по Струма. 

-
- фен клуб-скобар
Събота-всичко е в атака! Камон 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Колеги, споделете има ли риболов по Струма днес!
Ами аз тази седмица съм "почивка", но мой приятел ми се обади от Бело поле. Риболов има. Около 60 литрови скобара, които отново си плуват.
Днес под Монцата около 50 мрени от които 15 за вкъщи останалите в реката +4 морунажа,колегите ловяха скобари аз предпочитам мряната, едрите са много борбени. 

-
- фен клуб-скобар
Айде почнаха се хумореските
)))) 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- plamii
- фен клуб-скобар
какви мрени колега днес на Невестино съм капо без рибаpano64 написа:Днес под Монцата около 50 мрени от които 15 за вкъщи останалите в реката +4 морунажа,колегите ловяха скобари аз предпочитам мряната, едрите са много борбени.

The Best

Toва е от събота с Иво( Topsoft)и ако не беше попътния вятър щеше да е тройно повече.Взел съм само 3 риби, а Иво-0( ама през целия излет планираше да изпържи мренките

Риба има навсякъде по обичайните места, но не всеки знае хлебната формула.Който я знае, да не си мисли, че хваща защото е много велик- просто ловим групирана риба, от която само 1/10 ще оцелее за да хвърли хайвер

Последно промяна от naskobo на Нед Сеп 22, 2013 4:54 pm, променено общо 2 пъти.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
Е това е истината, браво Насе!naskobo написа:Риба има навсякъде по обичайните места, но не всеки знае хлебаната формула.Който я знае, да не си мисли, че хваща защото е много велик- просто ловим групирана риба

- izzyone
- фен клуб-скобар
Колега под Монца между двата моста ли са ловили скобар или по-надолу в плиткото?pano64 написа:Днес под Монцата около 50 мрени от които 15 за вкъщи останалите в реката +4 морунажа,колегите ловяха скобари аз предпочитам мряната, едрите са много борбени.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- калин кацаров
- сериозен играч
izzyone написа:Колега под Монца между двата моста ли са ловили скобар или по-надолу в плиткото?pano64 написа:Днес под Монцата около 50 мрени от които 15 за вкъщи останалите в реката +4 морунажа,колегите ловяха скобари аз предпочитам мряната, едрите са много борбени.
Скобар има на доста места, просто хващайте и пускайте рибата, смешно е да се прибират количества риба, все едно някои са за последно на реката. Риболова е спорт, надлъгване с рибата с различни монтажи и методи на риболов и с такъми които да ти доставят удоволствие, а не месарница. Скобара там където го има, лесно се лови!