За шаран в големи дълбочини - резонно или не?

Модератор: sapuna

bay_grozdan
новобранец
новобранец

Мнение от bay_grozdan »

опитай на косъм с една кука
dancho50
новобранец
новобранец

Мнение от dancho50 »

ако това на снимката е т.н. Санчо Панса (близо до Чепинци)може и да хванете някоя каракуда,ама шаран?
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Момчета риболовът приключи ден преди планираното и продължи само 3 дни заради лошото време.Именно и поради рязката промяна на времето предполагам не беше особено успешен и шарански удар нямаше.За сметка на това имаше едно сомче около 4 кг и доста каракуда.
:wink:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Big^Fish написа:Момчета риболовът приключи ден преди планираното и продължи само 3 дни заради лошото време.
Къде това лошо време :D
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

www.***.com написа:
Big^Fish написа:Момчета риболовът приключи ден преди планираното и продължи само 3 дни заради лошото време.
Къде това лошо време :D

Незнам в софия как е било, но около Варна си беше 3 дни почти нонстоп дъжд, от вчера обаче е пак слънчево. :wink:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

kalkan4o написа:си беше 3 дни почти нонстоп дъжд, от вчера обаче е пак слънчево. :wink:
А дъжд имало значи :lol: Аз мислех, че камъни са падали от небето :P
Колкото времето стъва по-студено и повече вали дъжд, толкова повече шараните ще се ловят :wink:
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

www.***.com написа:
kalkan4o написа:си беше 3 дни почти нонстоп дъжд, от вчера обаче е пак слънчево. :wink:
Колкото времето стъва по-студено и повече вали дъжд, толкова повече шараните ще се ловят :wink:
Абе да ти кажа не валяха камани, ама и в прогнозата нищо не казаха за камани :lol: .Така e риба се лови в лошо време.Аз съм на принципа "И да духа и да вее,ич през уя ми нее" :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

kalkan4o написа:
www.***.com написа:
Абе да ти кажа не валяха камани, ама и в прогнозата нищо не казаха за камани :lol: .Така e риба се лови в лошо време.Аз съм на принципа "И да духа и да вее,ич през уя ми нее" :lol: .
При нас беше 3 дни дъжд и почти 2 дни бурен вятър,ама наистина бурен...Не само че сигнализаторите пищяха нон стоп,ами и стойките и въдиците едва сварихме да ги приберем да не ги отнесе вятъра.Палатката едва я крепяхме и при едно кратко затишие просто обрахме багажа и... :x
georgi_gopata

Re: За шаран в големи дълбочини - резонно или не?

Мнение от georgi_gopata »

georgi_gopata написа:другият път повече
georgi_gopata написа:колега би ли казал на кой водоем сте били и има ли по-големи риби там
колега баща ми който е стар рибар казва че който е със въдица има шанс да хване шаран но много неща зависят от времето НАСЛУКА

----

# Не пишете по няколко коментара когато можете да ги съберете в един(ползвайте бутона редактирай за да добавите нещо към вече съществуващ Ваш пост)
SAPUNA
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”