Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

За шаран в големи дълбочини - резонно или не?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе да ти кажа не валяха камани, ама и в прогнозата нищо не казаха за каманиwww.***.com написа:А дъжд имало значиkalkan4o написа:си беше 3 дни почти нонстоп дъжд, от вчера обаче е пак слънчево.Аз мислех, че камъни са падали от небето
Колкото времето стъва по-студено и повече вали дъжд, толкова повече шараните ще се ловят

За бракониерите само слънчаци
!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
При нас беше 3 дни дъжд и почти 2 дни бурен вятър,ама наистина бурен...Не само че сигнализаторите пищяха нон стоп,ами и стойките и въдиците едва сварихме да ги приберем да не ги отнесе вятъра.Палатката едва я крепяхме и при едно кратко затишие просто обрахме багажа и...kalkan4o написа:Абе да ти кажа не валяха камани, ама и в прогнозата нищо не казаха за каманиwww.***.com написа:А дъжд имало значиkalkan4o написа:си беше 3 дни почти нонстоп дъжд, от вчера обаче е пак слънчево.Аз мислех, че камъни са падали от небето
Колкото времето стъва по-студено и повече вали дъжд, толкова повече шараните ще се ловят.Така e риба се лови в лошо време.Аз съм на принципа "И да духа и да вее,ич през уя ми нее"
.

Re: За шаран в големи дълбочини - резонно или не?
georgi_gopata написа:другият път повече
колега баща ми който е стар рибар казва че който е със въдица има шанс да хване шаран но много неща зависят от времето НАСЛУКАgeorgi_gopata написа:колега би ли казал на кой водоем сте били и има ли по-големи риби там
----
# Не пишете по няколко коментара когато можете да ги съберете в един(ползвайте бутона редактирай за да добавите нещо към вече съществуващ Ваш пост)
SAPUNA