Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
Re: Зарган 2013
Тя и моята идва,но да не си отидат рибите докато изляза в отпускzografa написа:А такаааа,скубите ги здраво,още малко и моята отпуска идва пък да видим с лодката ли ще е,с бомбардите ли не се знае:):).

А за колегите-евала

В Неделя от 6:30 до 17:00 - 2-ма човека на м.Агалина 65 бр. До 10:30 имахме по 4-5 риби и си мислехме, че риболова беше приключил.Учудващо започна да дава след това предимно от 11 до кам 14-15 часа.Предимно даваше на бавно потапяща бомбарда без значение марката на бомбардата,въдицата и така нататак.Когато има - има! 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес мноо слаб риболов по тъмно две хаймани взех и после до 11 само 8 заргана , писна ми и си бих камшика
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- ivalpetkov
- разбира нещата
Това е от днеска преди обед-на юг от Бургас
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36727" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36727" onclick="window.open(this.href);return false;
аз съм с Filstar Sbiro 4.50 и макара Shimano Catana, доволен съм от пръчката и макарата щом лови значи всичко е ОК и въдица от 500лв. да си вземеш ако няма риба все тая, че си дал куп пари. Най-добре иди в магазина разпъни си я виж дали ти пасва и вземай, няма кво много да го мислиш.brainwave написа:Колеги зарганджии, моля препоръчайте пръчка и макара за зарган. С пръчка за илария съм на DAM и ми умалява ръката да маам. Гледам навсякъде предлагат на Filstar, добри ли са или да се насоча към някоя друга. Мерси предварително
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Инфото е от вчера (понеделник), от 10:30-15:00 на буната в Балчик (Пречиствателната станция) 26 заргани, доста прилични. Уловът беше на бавно потапяща бомбарда и въпреки огромните вълни и вятър даваше, както никога досега тази година.
Това е то, утре ще уважим празника на Добрич и неработния ден с целодневен риболов пак там някъде.
Това е то, утре ще уважим празника на Добрич и неработния ден с целодневен риболов пак там някъде.
Вчера на Дружба от 6и30 до 7 - 8 заргана,от които едната тлъста 48 сантова хубавица! На бавнопотъваща бомбарда! Кълвеше си доволно и си викам ей сега стана боя,но слънцето изгря и върхът на пръчката ми повече не помръдна! В 9 си бих камшика! Е те това от мен! 

В Неделята се каня да мръдна пак на някъде,но се чудя този път на къде да хвана...я кажете към Приморско, Царево заргана обажда ли се ?
На Царево от вчера на сам слаба работа общо три броя,говоря за местата около ,,Нестинарка“ и централния. Чернокопчета излизат чат пат ,стига да не мине някой делфин.kocetobs написа:В Неделята се каня да мръдна пак на някъде,но се чудя този път на къде да хвана...я кажете към Приморско, Царево заргана обажда ли се ?
Лоша работа значи ... ще държим връзка значи
Лошото е, че повечето от хората не казват къде дава .. "На юг от Бургас" , "На север от варна" .. ще кажеш, че аз ще им изловя рибата или те мойта .. ама както и да е
Мерси за инфото !

- sardina
- научил се да хвърля
[quote="kocetobs"] Лошото е, че повечето от хората не казват къде дава .. "На юг от Бургас" , "На север от варна" .. ще кажеш, че аз ще им изловя рибата или те мойта .. ама както и да е
Така е колега. Аз също мисля , че е хубаво да се пишат малко по-точни координати. Нямам в предвид с точност до метър, а поне в близост до нещо познато за повечето хора. От друга страна, ако човек си има любимо място, за което е писал и като отиде , установи, че не може да припари до него от рибари.................!?
А за риболова , който сте направили миналата седмица - браво!Било е голям кеф.
Така е колега. Аз също мисля , че е хубаво да се пишат малко по-точни координати. Нямам в предвид с точност до метър, а поне в близост до нещо познато за повечето хора. От друга страна, ако човек си има любимо място, за което е писал и като отиде , установи, че не може да припари до него от рибари.................!?
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- ще става разбирач
аз не съм по този риболов ,но по буните на Кранево виждам че взимат заргани доволно според късмета и майсторлъка естествено !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

Ще напиша аз къде съм ловил миналата година на юг от Бургас. За съжаление тази година не съм открил сезона на заргана.sardina написа:kocetobs написа: Лошото е, че повечето от хората не казват къде дава .. "На юг от Бургас" , "На север от варна" .. ще кажеш, че аз ще им изловя рибата или те мойта .. ама както и да е
Та подред на юг.
1. Атия - до една стара помпена станция /там едни мургави личности дърпаха гриб преди 4 дни и извадиха половин лонда зарган, поне толкова видях аз/
2. Черноморец - едни скали до къщата на известна личност
3. н Агалина - до Созопол.
на тези три места съм ловил.
Колеги са ходили в Черноморец до пристана и са имали резултати.
това е от мен.
Днес пак поех към Тюленово рано рано - към 7:15 бях на двата камъка до Паметника.С второто хвърляне удар и се почна - на всяко второ хвърляне удар и така за около час 10 броя и пак две изтървани. После вятъра се усили и след час тръгнахме обратно - на Бялата лагуна втора буна взех още 2 броя и там спря на връщане минах през Панела имаше бая народ и коли - може пък някой да пише как е било там.Толкоз!