Мнения за евтина пръчка

Модератор: sapuna

niksana84
новобранец
новобранец

Мнения за евтина пръчка

Мнение от niksana84 »

http://www.bulit2000.com/%D0%BF%D0%BB%D ... 0%BB%D0%BE" onclick="window.open(this.href);return false;

колеги какво ви е мнението за тази пръчка?

смятам да я ползвам за риболов на дъно на река, но незнам дали си заслужава.

ако някой има преки наблюдения ще съм благодарен за мнение.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнения за евтина пръчка

Мнение от яз,Сопот »

Без да се замисляш за тежък риболов,на дъно супер е,на 50г съм,първата ми беше 2.40,но взени 3,00м. :D
Риба къща няма.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Това си е яка гьощерица, ако не те притеснява тежината и не си от капризните - вземай смело/па и по-длъчка да е не пречи/. Имам подобна на това чудо с по-голяма акция 100-300, кола комби/Фолксваген/ мина връз нея и се размина с един огънат водач :wink: /то вярно, че беше мокро и кално де :lol: /.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
rumenige
новобранец
новобранец

Мнение от rumenige »

Месните рибари по Дунава са с такива пръчки, независимо дали хвърлят от лодка или от брега.
toti2001
новобранец
новобранец

Мнение от toti2001 »

На тия пари я взимай без да се замисляш,според мен 2.70 е добре,тройката е малко по дълга и на мен ми идва неудобна.Имам три китайки и на Дунав ако не гониш далечно хвърляне за всичко друго си е супер.Внимавай само с водачите ,като падне няколко пъти на земята и се чупят или изпадат пръстените.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

antivik написа:Това си е яка гьощерица, ако не те притеснява тежината и не си от капризните - вземай смело/па и по-длъчка да е не пречи/. Имам подобна на това чудо с по-голяма акция 100-300, кола комби/Фолксваген/ мина връз нея и се размина с един огънат водач :wink: /то вярно, че беше мокро и кално де :lol: /.
И аз имам същата 100-300...като не ми се лови риба, ходим да си брулим круши с нея! :) Шаран 10 кг не може да я огъне :) Става за всичко...друг е въпроса че няма да усещаш риба, освен ако не е 30 +
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Redimido написа:
antivik написа:Това си е яка гьощерица, ако не те притеснява тежината и не си от капризните - вземай смело/па и по-длъчка да е не пречи/. Имам подобна на това чудо с по-голяма акция 100-300, кола комби/Фолксваген/ мина връз нея и се размина с един огънат водач :wink: /то вярно, че беше мокро и кално де :lol: /.
И аз имам същата 100-300...като не ми се лови риба, ходим да си брулим круши с нея! :) Шаран 10 кг не може да я огъне :) Става за всичко...друг е въпроса че няма да усещаш риба, освен ако не е 30 +
Но па за сметка на това ракети с ранъ ги мята от най-големите без ни`къв зор, сал да не ти откапват ръцете, може и без лодка да минеш :wink: .
niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niko_tod »

2.70м. за да не подскачаш да слагаш звънеца на триметрова. :D
niksana84
новобранец
новобранец

Мнение от niksana84 »

Мерси много за отговорите колеги. Гледах пръчката на живо в магазина. Размера 2,70 ми хареса, нокаточеки макародържача нещо не ми хареса. Сложих за проба известната макара ENERGO TEAM EXTREME LONG CAST 10000 и някаксти макарата неможе да се застопори неподвижно, все се клата в страни.

То и за тая цена неможе да се иска да е прерфектна но все пак да отбележа.
niksana84
новобранец
новобранец

Мнение от niksana84 »

А някакво мнение за тази ?

http://www.bulit2000.com/energo-team-rubin-boilie-3" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:o А че това си е баш шаранджийска и тука вече е според кой - к`во аресва - 2-ву или 3 делна. Баш шаранджиите ще тръгнат да ти обясняват, че на тези пари, няма да намериш нищо свястно. Ма ти си решаваш, какво и за какво търсиш.... :wink:
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

niksana84 написа:Мерси много за отговорите колеги. Гледах пръчката на живо в магазина. Размера 2,70 ми хареса, нокаточеки макародържача нещо не ми хареса. Сложих за проба известната макара ENERGO TEAM EXTREME LONG CAST 10000 и някаксти макарата неможе да се застопори неподвижно, все се клата в страни.

То и за тая цена неможе да се иска да е прерфектна но все пак да отбележа.

Абсолютно, а моята вече съвсем свободно се върти около оста на пръчката. Може би най-слабото им място е това.
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

Пръчките стават,ще те изкарат дълго време
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Redimido написа:И аз имам същата 100-300...като не ми се лови риба, ходим да си брулим круши с нея! :)
Орките обрулиха и круши и орехи така , че се ориентирай за зимния период - става за дръжка на брадвата :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

С.Върбанов написа:
Redimido написа:И аз имам същата 100-300...като не ми се лови риба, ходим да си брулим круши с нея! :)
Орките обрулиха и круши и орехи така , че се ориентирай за зимния период - става за дръжка на брадвата :wink:
Това ми беше първата дънарка...а почнах с директни да ловя. Днес вече рядко я ползвам, ама си стои в архива.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”