Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: около Бургас ????
Здравейте бихте ли препоръчали някъде платено с преспиване че Българово бил източен, на Лъка някой ако има инфо дали е разрешено преспиването и цени? Мерси
За лъка ще ти цитирам какво чух от двама колеги, които се оплакоха от собственика на лъка :
Първо АКО РЕШИШ ДА ХОДИШ шарана кълвял на солена цаца.
Първият колега ми каза хванах към 10-12 шарана и пристига собственика и ми вика ако не вземеш поне 70 % от улова си тръгвай няма само да ми дупчиш рибите.
Втория колега вика ловя си аз и идва пича с една пила да ми трърка контрите на куките .....
С двете момечета се запознах на язовирчето след меден рудник.
И аз исках да ида да надърпам малко шарани ама като чух това и ми се секна мерака, имай едно на ум и ти. Успех
ДА ТЕ ПИТАМ за БЪЛГАРОВО ЯЗОВИРА СИГУРНО ЛИ Е че са го изпуснали ?
И накрая където и да птидеш драсни някой ред да кажеш какво е било - УСПЕХ !!!
Първо АКО РЕШИШ ДА ХОДИШ шарана кълвял на солена цаца.
Първият колега ми каза хванах към 10-12 шарана и пристига собственика и ми вика ако не вземеш поне 70 % от улова си тръгвай няма само да ми дупчиш рибите.
Втория колега вика ловя си аз и идва пича с една пила да ми трърка контрите на куките .....
С двете момечета се запознах на язовирчето след меден рудник.
И аз исках да ида да надърпам малко шарани ама като чух това и ми се секна мерака, имай едно на ум и ти. Успех
ДА ТЕ ПИТАМ за БЪЛГАРОВО ЯЗОВИРА СИГУРНО ЛИ Е че са го изпуснали ?
И накрая където и да птидеш драсни някой ред да кажеш какво е било - УСПЕХ !!!
Димитър Димитров ( 161)
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ясно за Лъка и аз само лоши неща за собственика слушам и няма да стъпя там,за Българово мин. седмица приятел е ходил и каза че язовира е бил само пред фургона и Димо е казал че този понеделник щял да вади останалата риба,лично не съм ходил да видя. В крайна сметка никъде не отидохме с преспиване 

Тук в форума ми писаха че на Ябълчево може да се спи ( някъде по напред в темата имаше коментар ) даже и телефона на пазача го има. Но имаше оплакване че рибата била дребна...... Иначе чух хубави неща за Детелина ( там били 2 язовира ) .
Димитър Димитров ( 161)
- Живко Василев
- разбира нещата
На Ябълчево съм бил 4-5 пъти. Малката таранка беше толкова много, че друго не може да се нареди от нея. вадили сме и шаранчета - 200-400 гр. За спането не знам как е. Преди няколко месеца имаше състезание сигурно има тема...
Поздрави
Поздрави

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- научил се да хвърля
На яз. Промет може да се преспи ама не знам дали дава риба в момента
- Живко Василев
- разбира нещата
Това е към дата първиЖивко Василев написа:Да не биете път напразно, на Промет пак е забранен риболова. На Баластиерата в Слънчев Бряг също.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- научил се да хвърля
промет е забранен ,щото ГОЛЕМИТЕ ШАРАНДЖИИ крадът амура и после го продават;)
-
- научил се да хвърля
Че колко амур се хваща, че и да го продават...тази година беше толкова слабо, че на излет на дали се е хващало повече от 2-3 амура.Но е вярно, че всичката риба се тъпчеше по торбите...ей за това после ще висим като прани гащи по гьоловете и ще си бъркаме в носовете.alex_the_machine написа:промет е забранен ,щото ГОЛЕМИТЕ ШАРАНДЖИИ крадът амура и после го продават;)

-
- научил се да хвърля
Колкото-толкова,достатъчно за да се нарушават правилата на водоема.
Сега-Вая лейк;)
Сега-Вая лейк;)
Днес ходих на разлятото на Димчево,застанах още в началото преди първият мост.Бях на мач с ваглерче 2+2гр.,а колегите около мене бяха на директни 6-7м.Лових само на торен-едър,на царевица на колегите не им пипна.Рибата беше малко по на вътре около 18-ят метър.Храната беше мое производство като даде отличен резултат спрямо колегите около мен.Рибите бяха на приливи и отливи,като по добре даде сутринта около 14часа приключих с около 7-8кг. каракуди и едно шаранче около 500гр.което естествено върнах обратно
Айде до нови срещи 

-
- научил се да хвърля
На Караново да 10 ч.,около 15 шарана към кило и половина......после дойде МЕРИНЖЕЯ и еба мамата на всичко-ТРЯБВАЛО ДА ПЛАЩАМ ВСИЧКАТА ХВАНАТА РИБА?!?!.....
-Бе ти нормален ли си?!?!...
-Ми такива са правилата...
-Ми що не си ебеш майката?!?!
Хубав язовир ,ама тоя е пълен пумияр!!!
-
- научил се да хвърля
На Караново да 10 ч.,около 15 шарана към кило и половина......после дойде МЕРИНЖЕЯ и еба мамата на всичко-ТРЯБВАЛО ДА ПЛАЩАМ ВСИЧКАТА ХВАНАТА РИБА?!?!.....
Малко инфо от миналата седмица ( петък ) - "МАНДРА" ( Димчево - мостовете ) малко каракуда и червеноперка и едно малко шаранче - всичко си плува обратно ( имаше много вятър и искарах до обяд. Тревата е паднала малко но все пак има много трева и се губи кефа от дърпането на рибата ( скоро не мисля да ходя на там.
Събота ( на платеното след меден рудник ( преди бензиностанцията ) 5 шаранчета 0,800 гр - 1кг и един 3,100 кг и каракуда на корем.
Неделя( Карнобат ) малкото язовирче до зоологическата 2 шарана около кило , нещо огромно ми взе аванс много аванас 70,80 метра и после бум и всичко свърши. Сутринта си плуваха отгоре амури по 10 кила може и по големи ама не бараха.
Като се пребирах към Бургас на с. Пирне видях яовира -доста е голям и имаше много коли на него.
СЕГА ВЪПРОСА МИ Е някой знае ли какво има на Пирне и какви са условията там ???
Събота ( на платеното след меден рудник ( преди бензиностанцията ) 5 шаранчета 0,800 гр - 1кг и един 3,100 кг и каракуда на корем.
Неделя( Карнобат ) малкото язовирче до зоологическата 2 шарана около кило , нещо огромно ми взе аванс много аванас 70,80 метра и после бум и всичко свърши. Сутринта си плуваха отгоре амури по 10 кила може и по големи ама не бараха.
Като се пребирах към Бургас на с. Пирне видях яовира -доста е голям и имаше много коли на него.
СЕГА ВЪПРОСА МИ Е някой знае ли какво има на Пирне и какви са условията там ???
Димитър Димитров ( 161)