Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
Бержо как ,ами от 5дни я убиват там от50до 70бр.Разбира се маисторите ,другите малко по малкоBERG написа:Днес пак поех към Тюленово рано рано - към 7:15 бях на двата камъка до Паметника.С второто хвърляне удар и се почна - на всяко второ хвърляне удар и така за около час 10 броя и пак две изтървани. После вятъра се усили и след час тръгнахме обратно - на Бялата лагуна втора буна взех още 2 броя и там спря на връщане минах през Панела имаше бая народ и коли - може пък някой да пише как е било там.Толкоз!
Последно промяна от dido_di на Сря Сеп 25, 2013 9:22 pm, променено общо 1 път.
Мани мани - дай ги тези майстори да ги видим щото да пише всеки може.И двата пъти като бях говорих с колегите същата работа - поне за това място дето ходя за другите не знам.Не знам защо ама заргана взе да дава тази година на юг от Бургас - поне ако вярваме на постовете на колегите . Зарганджийскто Тюленово тази година се излага.Това е положението.Поздрави!dido_di написа:Бержо как ,ами от 5дни я убиват там от50до 70бр.Разбира се маисторите ,другите малко по малкоBERG написа:Днес пак поех към Тюленово рано рано - към 7:15 бях на двата камъка до Паметника.С второто хвърляне удар и се почна - на всяко второ хвърляне удар и така за около час 10 броя и пак две изтървани. После вятъра се усили и след час тръгнахме обратно - на Бялата лагуна втора буна взех още 2 броя и там спря на връщане минах през Панела имаше бая народ и коли - може пък някой да пише как е било там.Толкоз!

Така ... ето малко информация.Снощи реших да опитам нощният риболов на фосфор .. разбрах,че излизал Лефер на филенце от Сафрид.Отидох в Черноморец на кея обаче - греда.1 удар имаше само,но така и не разбрах какво беше .. на връщане минах през кея на Илия Бояджиев само да видя за какво иде реч.Нито 1 човек нямаше, обаче като светнах с фенера във водата вреше от зарган !!!Предполагам, че и там ще дава, но понеже съм на работа няма как да проверя.Ако някой отиде да пробва да каже!Само да споделя - пътят до там е отвратителен!
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Вчера след работа, на Траката с колегата на този вятър общо 7 броя!!! Рибата мина набързо от 18 до 18,30 и ние на едни умряли червей толкоз!!! Имаше още няколко колеги, но явно с неправилните плаващи бомбарди и не хванаха нищо от пасажчето! Рибата пипаше много плахо, добре че колегата хвана едно гларусче, че да разсмее зарганите и ние тогава направо в човките им хвърляхме!
Слухове много, но верните са малко!!! Общо взето зарганоулова е слаб за това време на годината, но и времето не е много подходящо - вятъра беше ужасен, но накрая ни съжали и хванахме!
Слухове много, но верните са малко!!! Общо взето зарганоулова е слаб за това време на годината, но и времето не е много подходящо - вятъра беше ужасен, но накрая ни съжали и хванахме!
Днес много слабо,поне на моето място,аз имам 16 бр. приятелчето по-майстор и приключи с 24бр.Това до 10ч.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Днес преди обяд...17 заргана 20 иларии и един сафрид-мястото на юг от Бургас и по конкретно точно между резовска река и местността пода в Крайморие!
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36778" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36778" onclick="window.open(this.href);return false;
- sardina
- научил се да хвърля
Тази вечер не стана риболов. Бях на Дюнев Гьол. За 20 минути презполових дозата с червеи. Ония дребните зъбати пирани не го оставяха да паднат във водата. Преместих се до завода за лодки /Царево/, но и там греда. Само едно зарганче и един гюмюш!!! Поне зъбатите ги нямаше. Утре сутринта, ако става за риба , ще пробвам пак за 2 часа, че съм на работа и трябва да се прибирам към Варна.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Вчера на Дружба от 6:30 до 13:30, 30 броя едри заргани. Кълвеше много на вътре. Използвах тежка (50гр.) бавно потъваща бомбарда за да постигна максимална дистанция, предвид и вятъра разбира се. На средна или близка дистанция почти на пипаше. Имаше доста колеги и предполагам че ще споделят моето мнение.
Успех на всички!
Успех на всички!
Днес на Агалина 16 бр+една платеринка+една хаймана,като основно започна да кълве след 10 часа.Заргана дребен и среден размер,рядко големи.Основно кълвеше на бавно потъваща и потъваща бомбарда,на голяма дистанция,с големи паузи.Много приятно време и много народ като ми се искаше резултата да е по-добър,но уви ... 

Гледам тази година много актуална е станала дестинацията "на юг от Бургас" даже има повече привърженици от миналата година
Днес си викам,дай да видим какво толкова му харесват на това "на юг от Бургас" и се насочих на юг.Резултата 38 заргана,като преобладават дребните и тук там някой каиш.Ето и фотото:

И понеже не съм като повечето от южните и инфото няма да си го нося в гроба,мястото е Агалина
п.п ако продължавате в същия дух,скоро няма да има нужда от този подраздел във форума

И понеже не съм като повечето от южните и инфото няма да си го нося в гроба,мястото е Агалина

п.п ако продължавате в същия дух,скоро няма да има нужда от този подраздел във форума

- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Беше пладне...Слънцето бавно пресполови небосклона и застана като огромен огнен диск, огрявайки древните порти на Мория( в случая Рубин).Беше време за лов на гоблини.Много от войните на Дурин бяха застанали в полукръг около инкрустираните с руни врати на древното кралство на джуджетата.На десния фронт бяха застанали подранилите наследници на Даин Желязната Пета, въоръжени с неизменните си двувърхи бойни кирки (т.е кой каквото намери-теле мачове , триколенни пръти и дори фидер-сопи), отдясно се бяха строили наследниците на Балин , жадуващи отмъщение, а по средата на фронта бяха застанали Чукопад и верния му боен другар Кико-мрън....Бойните рогове надаваха писък , тъпаните отмерваха неравноделния боен ритъм на хирда.Откъм Мория зазвъняха пискливите гоблински(заргански) гласчета като в някаква извратена симфония , породена от нотния лист на гений.И се започна-кой отлява кой отдясно, всеки сечеше , а мощният джуджешки смях надвикваше гърлените оркски звуци.Митриловата брадва с червената ръкохватка отново беше в първите редове, каквото пропускаше го довършваше 4 метровия Morning Star- боздуган на Кико-Мрън..Тайната на успеха при това извънредно мнително и преважно джудже беше непрекъснатото мърморене , обясняване и отправяне на тежки заклинания към вражеската орда от гоблини (заргани).
Победата беше близо, оръжията свистяха непрестанно ,а гоблинските орди се топяха като лански сняг....Сигнал за отбой и...толкова...Малцината останали живи орки(изтървани заргани ) бяха великодушно освободени ,за да разказват за мощта на армията на синовете на Дурин....Битката приключи , но войната продължава.
Очаквайте продължение

Победата беше близо, оръжията свистяха непрестанно ,а гоблинските орди се топяха като лански сняг....Сигнал за отбой и...толкова...Малцината останали живи орки(изтървани заргани ) бяха великодушно освободени ,за да разказват за мощта на армията на синовете на Дурин....Битката приключи , но войната продължава.
Очаквайте продължение

- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Хубава приказка , скоро ще пристигнат и нови герои , млади и стари 

....ех тази Агалина
, и аз бях там
, и аз ядох зарган
, ама и много изтървах 

- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Добре са ни дошлиplamenski4 написа:Хубава приказка , скоро ще пристигнат и нови герои , млади и стари

мани ни мани днес ходих на проверка от 3 до 6ч.имам36 бр.Ти си направи сметка ако си от сутринта.Аз с очите си видях пълен живарник със зигита Белчо се казва другия е Ванко с кучето, знаеш го ,половин хладилна чанта с жена си.Аз не проверени от 4 източника инфо не давам ако лично не съм бил там.Има и едно НО на буната има няма 120човека ,познаи........BERG написа:Мани мани - дай ги тези майстори да ги видим щото да пише всеки може.И двата пъти като бях говорих с колегите същата работа - поне за това място дето ходя за другите не знам.Не знам защо ама заргана взе да дава тази година на юг от Бургас - поне ако вярваме на постовете на колегите . Зарганджийскто Тюленово тази година се излага.Това е положението.Поздрави!dido_di написа:Бержо как ,ами от 5дни я убиват там от50до 70бр.Разбира се маисторите ,другите малко по малкоBERG написа:Днес пак поех към Тюленово рано рано - към 7:15 бях на двата камъка до Паметника.С второто хвърляне удар и се почна - на всяко второ хвърляне удар и така за около час 10 броя и пак две изтървани. После вятъра се усили и след час тръгнахме обратно - на Бялата лагуна втора буна взех още 2 броя и там спря на връщане минах през Панела имаше бая народ и коли - може пък някой да пише как е било там.Толкоз!