Безден-30.12.2007

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Безден-30.12.2007

Мнение от saksi »

След информация от приятел ,реших да ида днес там.Бях предупреден да ида по рано.Да ама Не.В 6-20 ч. вече нямаше места.Отидох на стената и хвърлях половин час за щука.След това се върнах на "скарите".Хващаха червеноперки колкото длан и едно шаранче,около половинка.Покисих там малко и оттам на платеното(дето рибата се плаща) ама там нямаше никой и се прибрах.
Колкото и да ми се ходеше за риба през зимата май ще зазимявам.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти Сакси!И аз като теб,ми се ходеше ,че имам едни каракуди в кофата ,стоят си в мазето ,но зазимих преди коледа.То и сега файда много няма.Моя "прословут"дядо/на жената баща/ :) ,сутринта тръгнали в 3ч.за Струма да вземат места на Железница :shock: Да ама не,местните пак ги изпреварили а и слабо кълвяло,в тоя калабълък там.За това весело посрещане на новата година ,пък нова година нов късмет!
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
ivan2775
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan2775 »

някои ако има прясна информация как е в момента нека сподели ще му бъда благодарен
mc_to4en
новобранец
новобранец

Мнение от mc_to4en »

Вчера(неделя) отиваме на скарите ......и в 6:15 часа имаше около 30 човека......как не пропаднаха тея талпи незнам :lol:
Аватар
ivan2775
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan2775 »

никои нищо ли не беше хванал
Аватар
NIKI DONCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от NIKI DONCHEV »

в неделя бях, як студ вятър и 10 червеноперки до 14 часа :lol: