Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: Керамоти
Ники, кейчето е много малко. Имаше още 1-2-ма пишман рибари от К-ли, барабар с мен. Бяха хванали 3-4 зарганчета. Около кея дълбочината няма и 2 метра. От време на време, щъкаха яки ''парцали'' наоколо, но не знам какви са. Истински риболовци нямаше. На близо има интересни скали, от където според мен, също може да се лови. 

-
- сериозен играч
Вальо в крайна сметка хванахте ли нещо и на бомбарда пробвахтели,че утре отивам
-
- сериозен играч
здр .колеги бях вчера на Фанари на кея много слабо сутрин и вечер на бомбарда малки заргани,ако някой има информация или е ходил някъде около Фанари да пише
В петък срещу събота бях на Керамоти.И на товарния кей и в района на ферибота имаше доста българи,но риболова беше много слаб.Излизаха предимно гопи и спароси,дребни.На сутринта в събота на товарния кей колеги уловиха един паламуд и един хубав зарган,може би около половин кг.Имаше и по някой дребен кефал.На бомбарда дребен зарган.
като за първи път мисля, че е супер
това е от кея на бомбарда

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
някой може ли да каже коя е ефективна захранка за морски кефал.глина и накълцана риба ,ясно но,все пак .орлин74 написа:като за първи път мисля, че е супертова е от кея на бомбарда
-
- новобранец
Добавяш и морска захранка сардела със вкус на сирене 

-
- научил се да хвърля
Здарасти колега, за кой кей говориш. Керамоти, или другаде?орлин74 написа:като за първи път мисля, че е супертова е от кея на бомбарда

- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Това, което при мен е действало е смляна цаца омесена с препечени филии хляб също натрошени в блендера. Това нещо ни е спасявало от капото много пъти специално на Керамоти.lubomiros написа:някой може ли да каже коя е ефективна захранка за морски кефал.глина и накълцана риба ,ясно но,все пак .орлин74 написа:като за първи път мисля, че е супертова е от кея на бомбарда
-
- новобранец
Здравейте колеги. Другата седмица съм по работа в Гърция-Аспровалта. Ще взема спининга с мен, но може ли някой да ме ориентра къде около Аспровалта може да похвърлям за лаврак? Ще ползвам предимно воблери. Благодаря предварително!
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
-
- научил се да хвърля
Здрасти колега, би ли споделил на каква дълбочина са воблерите за лаврак и време ли му е сега. Благодаря ти!!!

-
- новобранец
Плиткогазещи воблери до 1метър. Ами да дочувам че се ловят доста лавраци по това време. Сутрин и вечер е активен.val0 написа:Здрасти колега, би ли споделил на каква дълбочина са воблерите за лаврак и време ли му е сега. Благодаря ти!!!![]()
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
-
- научил се да хвърля
Много ти благодаря колега! Ще трябва да заприходим някой и друг. Поздрави!!!

- Vesko1
- сериозен играч
При Росен има на промоция намалени на по 10лв броя,Рапали,Йо-зурита ,Салмота питай го да ти ги покаже.val0 написа:Много ти благодаря колега! Ще трябва да заприходим някой и друг. Поздрави!!!![]()
![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- научил се да хвърля
Ееее, Веско...Цена нямаш. Утре отивам. Кога ще ходим заедно до Гърция???