Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2013
Живарникът ли се казва Белчо?
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
то белчо контузен малко ама здраво ги дърпа карандашите, лабаво няма идвам на проверка за няколко дни.
-
- ще става разбирач
на буната има няма 120човека ,познаи........[/quote]
на коя буна бе ??????
на коя буна бе ??????
Браво бре,от целия митинг на Дружба днес, само колегата Hamerfall12 ли можа да напише два реда?Чакайте после да Ви пише някой, къде имало и къде нямало риба.
Браво колега Hamerfall12,отново си отличник
Браво колега Hamerfall12,отново си отличник

До Дидо ди
Ти да не си отпуска бре? На панела чух че дава - още не съм ходил, ама май сбърках че забих към Тюленово макар че кой знае
А че си и майстор съм те признал тъй че ........
Ти да не си отпуска бре? На панела чух че дава - още не съм ходил, ама май сбърках че забих към Тюленово макар че кой знае

SANTIMIR написа:на буната има няма 120човека ,познаи........
на коя буна бе ??????[/quote]
Два поста на горе си пише -панела.
Разбира се живарника се казва Белчо а рибаря живарник правелно си разбрал ако това ти е проблема.hamerfall12 написа:Живарникът ли се казва Белчо?
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Спокойно, добруджанецо...Аз проблеми тук нямам, целта на пребиваването ми в този форум е забавление ,а не дрязги и конфликти. Наздраве и много заргани в кофичката !dido_di написа:Разбира се живарника се казва Белчо а рибаря живарник правелно си разбрал ако това ти е проблема.hamerfall12 написа:Живарникът ли се казва Белчо?
-
- ще става разбирач
Разбира се живарника се казва Белчо а рибаря живарник правелно си разбрал ако това ти е проблема.
TИ май - не си пиеш хапчетата редовно ?На фатален ли се правиш?
Питат хората , кат не ти харесва не отговаряй

Питат хората , кат не ти харесва не отговаряй

- sardina
- научил се да хвърля
Както споменах вчера, станах рано и при изгрев бах в залива до завода за лодки. Времето супер, обаче в залива не можеш да намериш място да хвърлиш от пуснати мрежи. Тъкмо метнах два пъти между тях и две лодки цъфнаха и почнаха да бръмчат и да ги вадят. За три минути бях згънал и реших да търся място по посока с. Варвара. Харесах си едни скали и с малко алпинизъм се добрах до тях. Трябваха ми около десетина хвърляния докато ги напипам къде са и .........абе рибата направо си правеше сепуко с куките. Жалко че след два часа се раздуха и рибата духна и тя. Малко след това и аз.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Днес, от 8-14 ч. в канала след Белослав (с.Разделна) около 90 иларии общо двамата с баща ми. Чистенето обаче после, голяма играчка (требат ти железни нерви)..
http://simonb.snimka.bg/hobby/tehnika.767471.31632776" onclick="window.open(this.href);return false;
http://simonb.snimka.bg/hobby/tehnika.767471.31632777" onclick="window.open(this.href);return false;
Как се качват тези снимки направо тука.,няма сега и тука да чета 1 час.,всеки форум различно, аааааа !??

http://simonb.snimka.bg/hobby/tehnika.767471.31632776" onclick="window.open(this.href);return false;
http://simonb.snimka.bg/hobby/tehnika.767471.31632777" onclick="window.open(this.href);return false;
Как се качват тези снимки направо тука.,няма сега и тука да чета 1 час.,всеки форум различно, аааааа !??
Шегичка,наздраве и на слука.hamerfall12 написа:Спокойно, добруджанецо...Аз проблеми тук нямам, целта на пребиваването ми в този форум е забавление ,а не дрязги и конфликти. Наздраве и много заргани в кофичката !dido_di написа:Разбира се живарника се казва Белчо а рибаря живарник правелно си разбрал ако това ти е проблема.hamerfall12 написа:Живарникът ли се казва Белчо?
ТИ въпроса не видя а коментираш отговора ми???????SANTIMIR написа:Разбира се живарника се казва Белчо а рибаря живарник правелно си разбрал ако това ти е проблема.
Питат хората , кат не ти харесва не отговаряй![]()
-
- ще става разбирач
Здравейте! Рядко влизам тука. Познати или непознати Хайде сега се помирете и повече не се сърдете! Щото го приемам лично! Пускам само снимка разказа ще е тогава, когато няма пара и приятелството продължава.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.