Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: около Бургас ????
toko7 написа:Колеги ако някой дадеде достоверно инфо за риболова около Бургас щте съм много благодарен.Покрай работата не ми остава много време за най_върховното удоволствие РИБОЛОВА.Но сега ми се очертават 2 свободни дни и мисля да ги посветя на риболова.Чудя се накаде да поема----![]()
![]()
![]()
![]()
.благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте, на Пирне Входа е 3 лв, таранката е безплатна ( има много едри таранки 800 гр-900 гр), има едри шарани ( 1.500 - 3.800) шарана е 5 лв килограма, има щука и сом , хубавото е че ако хванеш например 10 шарана не е задължително да ги вземеш, има много диви шарани преди 2 седмици закачих един около 2 кг дърпаше много здраво161 написа:
Като се пребирах към Бургас на с. Пирне видях яовира -доста е голям и имаше много коли на него.
СЕГА ВЪПРОСА МИ Е някой знае ли какво има на Пирне и какви са условията там ???
Поздрави
Благодаря за бързия отговор
А може ли само да си риболовам ( смисъл аз не обичам да ям риба ) . И определено там има действие защото минавах към 19 ч на свечаряване а колите бяха поне 15 .
Поздрави.

Поздрави.
Димитър Димитров ( 161)
- glarusa
- кандидат преподавател
Да, само арендатора да е в настроение ...Че се започва с "сега кво само ми бодеш рибата, и ся к'во, нищо ли няма да купиш" ... Иначе си държи риби, за сом съм сигурен, че има и каракуди и варани...Но за щуката ми е малко съмнително!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
НА държавните язовири няма риба , или само някакви индивиди събрани там чудещи се как да изтарашат малкото останала риба, на частно пък се чудят как да ти съдерат някой лев няма оправия тая държава. Благодаря за бързите отговори, сигурно ще ида да се пробвам ще му взема един шаран да не реве там. Наслука на всички !
Димитър Димитров ( 161)
колега малкото язовирче до зоологическата има ли 70-80 метра щот имам спомен че беше една малка локва161 написа:Малко инфо от миналата седмица ( петък ) - "МАНДРА" ( Димчево - мостовете ) малко каракуда и червеноперка и едно малко шаранче - всичко си плува обратно ( имаше много вятър и искарах до обяд. Тревата е паднала малко но все пак има много трева и се губи кефа от дърпането на рибата ( скоро не мисля да ходя на там.
Събота ( на платеното след меден рудник ( преди бензиностанцията ) 5 шаранчета 0,800 гр - 1кг и един 3,100 кг и каракуда на корем.
Неделя( Карнобат ) --2 шарана около кило , нещо огромно ми взе аванс много аванас 70,80 метра и после бум и всичко свърши. Сутринта си плуваха отгоре амури по 10 кила може и по големи ама не бараха.
Като се пребирах към Бургас на с. Пирне видях яовира -доста е голям и имаше много коли на него.
СЕГА ВЪПРОСА МИ Е някой знае ли какво има на Пирне и какви са условията там ???
Да малко е но има 80 метра ( само че в края много изпилитнява) .
Димитър Димитров ( 161)
На тоя карнобатския аквариум едва ли може да се направи някакъв риболов.Да дърпаш риби с въдица да,но не и риболов,веднъж ходих там и е просто смешна работа тази локва.Рибите са наблъскани на тясно и охранени,4-5 килограмови шарани излизат,като парцали.
Здравейте, ще можете ли да ми кажете какво излиза в монета и къде
Поздрави
Поздрави
-
- ще става разбирач
чувам за някакви риби на канала към тръстиково някой ако е ходил да сподели , че не знам вече от колко време не съм ходил никаде
и аз чух за този канал но не съм ходил, аз искам да ходя за щука, костур, белица или нещо друго освен шаран и каракуда защото ми омразна тази година ходих само за шарани и каракуди ако някой знае къде излиза щука, костур, белица или някаква друга риба да сподели
Поздрави
Поздрави
Някой чувал ли е нещо ново за язовирчето на Черни Връх?Гледам нова табела,оферти в сайтовете за колективно пазаруване...Да не би да има нов арендатор и нови условия,че мисля да го посетя.До сега съм ходил само на 1вия язовир зад бензиностанцията,втория "Спортен Риболов" не съм го посещавал..Повече инфо?
Да раздвижим малко темата, че пак се застояхме - Събота от 10и30ч до 17 ч на Мандра ( след меден рудник - местата за състезания ) на мач, а после и на гол прът ( 8м ) червеноперки колкото искаш на бял и царевица ( като на късо се ловяха по добре и по едри. Не съм си играл да опъвам живарник,в всичко обратно. Една каракуда не взех. На дъно имаше доста колеги около мен кой с една каракудка, кой с нищо. Нито захранки нито стрелба на жито и царевица успяха да раздвижат каракудите. Тази седмица я дават по топла без промени във времето събота пак ще пробвам да видим дали ще дръпна нещо по различно. Успех на всички .
Димитър Димитров ( 161)
До колегата " Methokil " получили някакво инфо за платеното на " Черни връх" ? На първия язовир ясно стана ми интересно за другия язовир.
Димитър Димитров ( 161)