Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2013
преди 1 час се връщам от Германката риба няма хванах 19 сафрида за периода от 17:00 до 19:30 рибата беше много пръсната и на моменти
-
- ще става разбирач
Браво Ванка ,ние ще я акаме малко по надоло!!! 

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- вече хвърля и на тежко
току що се връщам от Германката резултата много студ мокър до кости и за 4 часа 1 кг едър сафрид рибата беше много пръсната и се вадеха само по 1 бройка
днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
-
- вече хвърля и на тежко
днеска на същото място където казва колегата до черноморец двама човека по 12кг много едър сафрид и тук там някой чернокоп но доста маки това с лодка от 6:00 до към 11:20
-
- вече хвърля и на тежко
някой пробвал ли е с такива чепарета и ако да да каже какъв е резултата броят на куките не ме притеснява изобщо
http://akvasport.com/product/6273/chepa ... -626g.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://akvasport.com/product/6273/chepa ... -626g.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
28.09 до Дюни на 10 метра около 5 кила 4ернокоп от колега. На Маслен нос много едър сафрид, 1 4ернокоп мешан с много вода и голяма вълна
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Снощи на Мартината (до Тюленово) малко сафрид и няколко еврейки . За отбелязване , сафрида е доста едър , от този дето прави резултат като го има .

Ми горе долу това . Иначе имаше риба , само дето не вземаше и май трябваше да пробвам на ем , ама късно се светнах
.

Ми горе долу това . Иначе имаше риба , само дето не вземаше и май трябваше да пробвам на ем , ама късно се светнах

-
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от Германката резултат 1.5 едър сафрид това от 12:00 до 19:10 рибата вървеше след 18:20 до тъмно но рядко се хващаха повече от 2 .Имам и един зарган и един едър чернокоп всичко това на чепарето.
Вчера на Болата - много дъжд и резултата от снимката 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В неделя, на пристанището на Поморие двама човека хванахме по двайсетина дребни сафрида на плувка със стръв белена скарида, това за време от 5-6 часа. Двама възрастни местни рибари клатеха на чепаре, но май не извадиха нищо. На нас ни кълвеше много но вместо да хващаме, не успявахме да засечем рибките, а и размразената скарида беше станала на каша и падаше много леко. Такъма ми беше 7 метров телескоп с неподвижна плувка 4 грама и кука на Камасан №12. Колегата беше с подвижна плувка 5гр., ловяхме на около три метра дълбочина.
Та да попитам няколко неща в тази посока:
- прясната скарида дали е с по-стегнато месо;
- става ли скаридите да се попарят за да се попари или свари;
- ако се осоли би трябвало месото също да стане по-твърдо.
Кой е най верния метод, колеги? Благодаря предварително!!!
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Колега осоли скаридата и ще се стегне 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Към Варна няма ли да се спуска тая риба.. ееее само слушам, на Каварна 20 кила извадил един прятел, Болата сума ти шайги... тука едно ядене сафрид като хората не можем да почерпим вчера слизах до борсата, 10лв/кг е сафрида, бах ги.
И попарена става.ico_dok написа:В неделя, на пристанището на Поморие двама човека хванахме по двайсетина дребни сафрида на плувка със стръв белена скарида, това за време от 5-6 часа. Двама възрастни местни рибари клатеха на чепаре, но май не извадиха нищо. На нас ни кълвеше много но вместо да хващаме, не успявахме да засечем рибките, а и размразената скарида беше станала на каша и падаше много леко. Такъма ми беше 7 метров телескоп с неподвижна плувка 4 грама и кука на Камасан №12. Колегата беше с подвижна плувка 5гр., ловяхме на около три метра дълбочина.
-
- ще става разбирач
coolgoose написа:Вчера на Болата - много дъжд и резултата от снимката
не вие исрам - вий сте обезрибили морето , не сте оставили