Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Гълабово камъните
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Гълабово камъните
колеги някои ходил ли е тези дни на обручеще на камъните кадето разделят топлото и студеното.преди месец излизаше хубава каракуда.успехи за 2008г.
наслука риболовци
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Билета е съвсем друго нещо билет имам от дете и не съм спирал да го заверявам всяка година, дори и да не отида за риба някак си съм спокоен че всеки един момент мога да тръгна, и дори да ми се иска за 2 часа да изляза билета ми осигурява спокойствието на целия излет.
Билета за мен е по важен дори и от личната ми карта, а щом се лови само с билет и риба да няма поне не сме дали 20 лв за 2-ма души.
Билета за мен е по важен дори и от личната ми карта, а щом се лови само с билет и риба да няма поне не сме дали 20 лв за 2-ма души.
-
- новобранец
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Абе хора ха за много години най-напред каквото си пожелаете да ви се сбъдва, но ше ви кажа няма шега а покраи Варна няма гиол да е с по малко от 10 лв такса повече от две години а някои даже и на 15-20 жулят че нали именно с по-висока такса заблуждават хората че има риба затва аз съм на мнение да не се ходи по платено или да се сведе ходенето до минимум.