такъми

Модератор: sapuna

Аватар
planik
новобранец
новобранец

такъми

Мнение от planik »

дайте предложение за втория мултипликатор (подарък от баджанака) каква сопа да му туря
Изображение
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

ами като начало може да му сложиш една стъклопластова с акция около 150 за 15 - 20 лв и ако ти тръгне и ти прави кеф може да бацнеш нещо по леко и добро. А тоя кльонк на снимката ако е твой може направо да го сложиш към дървата за подпалки на камината или скарата, аз имах същия (беше експериментална покупка) и това направих с него, 100% за нищо не става.
айде и весело изкарване на новата година
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

честито

Мнение от valeri »

Честито и Наслука не се претеснявай за критиките !!!!! :evil: Всеки е правил грешни покупки нека да кажат колегите колко тъкъми седят на тавана без да ги ползват или само да се фукат, в големи кутии. Но ти със сигорно не си сбъркал. Като я пробваш ще видиш. Ако е за критики всеки може , важното да си мераклия да го направиш.Това е по важно.Е не на всеки му харесва другия като има повече, или прави нещо по серйозно :?: :?: .И аз не съм се пробвал в този риболов,но така да се каже си правя,някви планове за лятото :) :) .Успех :D Поне си направил първата крачка.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”