Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Когато ловиш на спининг,няма как да сложиш 050 влакно на 300 грама акция.Обикновено се лови на тънки плетени влакна и леки но здрави пръчки с малка акция,така че кефа да се снимаш с такава риба наистина си струва.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Колега прочети по хубаво какво съм писал. Много ясно че не ловя на Спининг с 300 гр акция и 0.50....elbosi написа:Когато ловиш на спининг,няма как да сложиш 050 влакно на 300 грама акция.Обикновено се лови на тънки плетени влакна и леки но здрави пръчки с малка акция,така че кефа да се снимаш с такава риба наистина си струва.

Не се засягай колега,не го писах на теб.Просто исках да кажа че на спининг си е по голям кеф.Извини ме.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Няма проблеми, не се засягам,elbosi написа:Не се засягай колега,не го писах на теб.Просто исках да кажа че на спининг си е по голям кеф.Извини ме.

Някой нещо извади ли уикенда?
Аз да се оплача: нещо удари на грозд торен и си остана в Дунава. Не можах да го вдигна, 20-30 секунди усещах как бие и това беше.

Аз да се оплача: нещо удари на грозд торен и си остана в Дунава. Не можах да го вдигна, 20-30 секунди усещах как бие и това беше.

И при мене същата работа само че на мида и на кука 6/0, но не успя да ми счупи сопата 

- potrebitel_666
- новобранец
Здравейте колеги! Имам една питанка за рибарниците на Басарбово след едноименния манастир. Гледам че има закачена табела гласяща: "СПОРТЕН РИБОЛОВ 500м" . Та някой има ли някакво инфо за тези рибарници като позволено ли е да се риболовства и дали има (и каква)риба? Благодаря ви предварително!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Просто няма кой да махне табелката,преди две години беше актуална.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- potrebitel_666
- новобранец
Благодаря много колега! А иначе изглежда новичка табелкатаdjokoriboloveca написа:Просто няма кой да махне табелката,преди две години беше актуална.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
На Дунав- много тегав риболов. Водата се вдига. Влачи водорасли. Докато хвърлиш въдицата -не удари ли след 2-3 минути стръвта е обвита с водорасли. С голям зор хванах две платики и една таранка, но се скъсах от чистене на водорасли.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Я кажете за каналите край Нова Черна разрешени ли са за риболов или не?
Казаха ми, че излизали таранка и щука?
Казаха ми, че излизали таранка и щука?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Ако са тези канали от главния път наляво дето се тръгва по един тесен път, обрасъл отстрани - аз лично знам, че са забранени.
Аз също съм чувал, че е забранено. 
На текето скоро някои нещо?

На текето скоро някои нещо?

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Да за тях питам...kutinchev написа:Ако са тези канали от главния път наляво дето се тръгва по един тесен път, обрасъл отстрани - аз лично знам, че са забранени.
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Времето е чудесно, не ходите ли за риба?
Между другото някой ще предложи ли къде мога да развартя блесната тези дни, че съм новак в този вид риболов...