Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
днес отново между остров Св.Иван и созопол отидох,2 човека 8 кг чернокоп и кило сафрид, сафрид имаше много на сонара, но не иска да яде, иначе тролих от черноморец до там и обратно- нищо.като излезнохме на черноморец се чу , че са взели на тролинг по 30-40 лефера на ставрова банка на поморие, някои да знае нещо???
-
- научил се да хвърля
Колегата на Ставрова банка взе днес 6 лефера на воблер от 9 до 12.00 часа. Воблерите са били дълбоко газещи. Някои от рибите са се хванали и на калмарчетата.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Айде този път суха информация,
пред Дружба по десетина едри сафрида,
и още толкова чернокопа.
Явно има и доста големи бройки,19-ка кука ми е взета без да усетя даже.
По нежно и от мангалите режат ве...
Пръсната е много рибата,обаче заваля и свърши хубавото време.
В 11:30 си бихме камшика.
пред Дружба по десетина едри сафрида,
и още толкова чернокопа.
Явно има и доста големи бройки,19-ка кука ми е взета без да усетя даже.
По нежно и от мангалите режат ве...
Пръсната е много рибата,обаче заваля и свърши хубавото време.
В 11:30 си бихме камшика.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От Царево. Вече съм в морето, няма само да чета.
Вчера,събота, около 2кг сафридо-граца. Преди обяд 3 (три!) сафрида, след обяд около 2кг.
Днес, неделя, преди обяд - 42бр. хубав чернокоп, едър. Скъсано едно чепаре с 6-7 чернокопа на него. Още две чепарета сменени заради куките, бяха изядени. Хванати четири чернокопа с куки в устата. След обяд не влязохме, силен вятър. Нямаше голяма вълна, но вятъра беше южно-изток, и ако нещо се случи с моторчето, туку виж сме отишли към Емине.
Цвят на чепаретата - туквено-оранжеви, с една нишка ламе.
Божидар , е пуснал за паламуд - 2бр. И аз си загубих времето над еди час, но нищо. Ако бях останал на чернокоп, резултата щеше да е по-добър.
Допълнение:
Събота: Температура на водата 21.7С на около 15-20м дълбочина
Неделя: Температура на водата 21.1С на около 15-20м дълбочина
Разбира се, това е температурата на височина сонда на сонара.
Има много медузи, големи, направо сонара почервенява на места от тях.
Дано да съм Ви на помощ, за съставяне на правилна картина на улова в район Царево (Мичурин).
Вчера,събота, около 2кг сафридо-граца. Преди обяд 3 (три!) сафрида, след обяд около 2кг.
Днес, неделя, преди обяд - 42бр. хубав чернокоп, едър. Скъсано едно чепаре с 6-7 чернокопа на него. Още две чепарета сменени заради куките, бяха изядени. Хванати четири чернокопа с куки в устата. След обяд не влязохме, силен вятър. Нямаше голяма вълна, но вятъра беше южно-изток, и ако нещо се случи с моторчето, туку виж сме отишли към Емине.
Цвят на чепаретата - туквено-оранжеви, с една нишка ламе.
Божидар , е пуснал за паламуд - 2бр. И аз си загубих времето над еди час, но нищо. Ако бях останал на чернокоп, резултата щеше да е по-добър.
Допълнение:
Събота: Температура на водата 21.7С на около 15-20м дълбочина
Неделя: Температура на водата 21.1С на около 15-20м дълбочина
Разбира се, това е температурата на височина сонда на сонара.
Има много медузи, големи, направо сонара почервенява на места от тях.
Дано да съм Ви на помощ, за съставяне на правилна картина на улова в район Царево (Мичурин).
Браво Колеги! Заповядайте и на Калиакра - днес в дъжда сафрида кълвеше като за последно!martcho написа:днес отново между остров Св.Иван и созопол отидох,2 човека 8 кг чернокоп и кило сафрид, сафрид имаше много на сонара, но не иска да яде, иначе тролих от черноморец до там и обратно- нищо.като излезнохме на черноморец се чу , че са взели на тролинг по 30-40 лефера на ставрова банка на поморие, някои да знае нещо???
Влязохме 3 души и не ни стигнаха кофите, та се наложи да ползаваме кафеза на котвата .
Моят улов беше 28 кг много едър сафрид, малко граца и 13 чернокопа.
В петък на циганската буна в Балчик направих 84 заргани / 5,150 кг. + 1 кг илария.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЗА РИБА СЕ ХОДИ КОГАТО ИМА РИБА, А НЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.
Е това е кефа от риболова.Супер. Времето оправили се там сме. 

пък ние пред галата голяма мъка,2граци,1 дракон и мнооого дъжд,това след обяд,а и много делфин,гледката си струва
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нямаше как да пиша по рано та..в събота бяхме трима в лодката и обикаляхме остров Св.Иван.До около 14.30 имаме 17 кила едър сафрид мешан с 20-ина чернокопа.Рибите не се закачаха повече от 4 на чепарето.Влачихме и воблери около час и половина но останахме без удар.
Качествени чепарета Borkata

Браво ,дано времето не повлияе,да се надяваме на още такива моменти
ПО ИНФОРМАЦИЯ НА PELENGAS ВЛЯЗОХМЕ ПРЕД СБА И СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ;ДВАМА ЗА 3ЧАСА ОКОЛО 28 КГ ЕДЪР САФРИД. БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО.ТОВА ЗА КОЕТО ПИША ЕВ НЕДЕЛЯ. РАЗБРАХ ,ЧЕ И ДНЕС Е БИЛО КАЛ ОТ РИБА.PS;НЕДЕЛЯ СУТРИНТА ОКОЛО БАЛЧИК ВЗЕЛИ ЛЕФЕР
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Я кажи кой е бил днес в морето ве........e2001 написа:.....РАЗБРАХ ,ЧЕ И ДНЕС Е БИЛО КАЛ ОТ РИБА.PS;

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
само една лодка в БАЛЧИК.БИЛИ СА ЦЕЛИТЕ ВЪВ ВОДА,НОРИБА МНОГО
-
- ще става разбирач
Колега с това което казваш ,подтикваш хората към самоубийствени действия!!!e2001 написа:само една лодка в БАЛЧИК.БИЛИ СА ЦЕЛИТЕ ВЪВ ВОДА,НОРИБА МНОГО

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

Тъпаци в БГ. колкото щешe2001 написа:само една лодка в БАЛЧИК.БИЛИ СА ЦЕЛИТЕ ВЪВ ВОДА,НОРИБА МНОГО

що така остро ? Искам да те видя на 4-5 бала в Биская , Шетланд или към Берген или те там риба не ядат , що ли ?vakril.k написа:
Тъпаци в БГ. колкото щеш