Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Излета беше в района на Благоевград , захранката - 2 пакета Мондиал Река по 2.5 кг. , 10 хляба (сухи , минати през сито) ,мозайка и малко лепило за захранкаbounce написа:поне като сте прикачили снимка със риба па напишете горе долу в кой район е уловена на какво захранвано е с какво колко....аз поне мисля че това е смисала на форума а не да се докаже някой че е хванал пред другите.....никой на никой няма да открадне рибата ако се споделят тея неща![]()

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- калин кацаров
- сериозен играч
bounce написа:поне като сте прикачили снимка със риба па напишете горе долу в кой район е уловена на какво захранвано е с какво колко....аз поне мисля че това е смисала на форума а не да се докаже някой че е хванал пред другите.....никой на никой няма да открадне рибата ако се споделят тея неща![]()
Колега ще ти дам един съвет: Гледай къде са се струпали хората и колите там са и рибите

Колега ще ти дам един съвет: Гледай къде са се струпали хората и колите там са и рибите
Скобар се лови на чисти и удобни места, както да може да се замята, така и да си паркираш колата до теб, никой няма да мъкне щеки, болонези, кофи със захранка през шубраци и храсталаци. Скобара се групира около населените места и мостовете, а къде има такива места, Благоевград, Бело поле,Железница, Симитли.. Поогледай се около Бело поле и Зелен дол, минаваш мостовете и се вижда кой къде се крие
В шубраците и храсталаците се гонят хищниците, скобара не е плашлива риба.
благодаря за инфото колега . аз скобар съм ловил доста и горе долу мога да се ориентирам в обстановката. мисалта ми беше друга . ставаше въпрос просто да се споделя не само снимка на някакви риби от някаде а да се даде някакво инфо каде е осъществен риболова

благодаря за инфото колега . аз скобар съм ловил доста и горе долу мога да се ориентирам в обстановката. мисалта ми беше друга . ставаше въпрос просто да се споделя не само снимка на някакви риби от някаде а да се даде някакво инфо каде е осъществен риболова

- prodigy666
- разбира нещата
аз пък щото немога да се отърва от навлеци ... особено на железница под игрището ...хванах 10 по кило и половина и сега там е половин перник .... за това си джапам ... мъкна кофи през реката и 99 % от излетите в моя офис са без досадни старци и разбирачикалин кацаров написа:bounce написа:поне като сте прикачили снимка със риба па напишете горе долу в кой район е уловена на какво захранвано е с какво колко....аз поне мисля че това е смисала на форума а не да се докаже някой че е хванал пред другите.....никой на никой няма да открадне рибата ако се споделят тея неща![]()
Колега ще ти дам един съвет: Гледай къде са се струпали хората и колите там са и рибитеСкобар се лови на чисти и удобни места, както да може да се замята, така и да си паркираш колата до теб, никой няма да мъкне щеки, болонези, кофи със захранка през шубраци и храсталаци. Скобара се групира около населените места и мостовете, а къде има такива места, Благоевград, Бело поле,Железница, Симитли.. Поогледай се около Бело поле и Зелен дол, минаваш мостовете и се вижда кой къде се крие
В шубраците и храсталаците се гонят хищниците, скобара не е плашлива риба.

Колеги мераклии на щука, над Бело поле най вероятно са се завъдили бая щуки , хванах мрени и скобари с изядени опашки !Даже на единия скобар няколко странични кости бяха счупени и то на голям скобар!Който е мераклия на щука да ги пробва.
Има Щуки да ,но са черни , с пера и криви клюнове (Корморани)kdpav написа:Колеги мераклии на щука, над Бело поле най вероятно са се завъдили бая щуки , хванах мрени и скобари с изядени опашки !Даже на единия скобар няколко странични кости бяха счупени и то на голям скобар!Който е мераклия на щука да ги пробва.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- калин кацаров
- сериозен играч
Има малки щуклета, сомчета също, те не ни интересуватkdpav написа:Колеги мераклии на щука, над Бело поле най вероятно са се завъдили бая щуки , хванах мрени и скобари с изядени опашки !Даже на единия скобар няколко странични кости бяха счупени и то на голям скобар!Който е мераклия на щука да ги пробва.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ааа недей така,представляват интерес за мене,ама ще ги чакам да станат големи.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- калин кацаров
- сериозен играч
Именно малките, маломерките, не ни интересуват, иначе сом и щука и на мен ми се лови многоД.Граховски написа:Ааа недей така,представляват интерес за мене,ама ще ги чакам да станат големи.
- emo vasilev
- сериозен играч
Днес на Бело поле мноооого тегава работа ,излезнаха няколко дребни скобарчета , по някое кленче и 2-3 що годе добри мренки .
Мястото - малко над казана ,риболов с щека и боло , храна доволно - резултат плачевен !
Мястото - малко над казана ,риболов с щека и боло , храна доволно - резултат плачевен !
Днес на Монцата горе доло доволно:1 Скобар и 2 изпуснати 2 морунаша и мряна доволно,следобяда беше по успешен. 

-
- разбира нещата
emo vasilev написа:Днес на Бело поле мноооого тегава работа ,излезнаха няколко дребни скобарчета , по някое кленче и 2-3 що годе добри мренки .
Същото и при мене, на третия бараж почти нищо.

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
След 2 годишна пауза и аз най-после да се весна на Бело поле.От към риба доволно,10-тина скобара 5 от които направо ме изумиха с големината си и 4,5 мрени.Имам някоя снимка ,но не мога да ги ка4а ,та ще си ги гледам аз! От моста на долу беше дестинацията.Жалкото беше ,4е мрежета по дъното и съответно непрощаващи зака4ки пълно.Един от виновниците дърт ,не много бял местен периоди4но плахо поглеждаше дали все още има рибари по брега.Ако имаше некой познат колега с мен сигурно щеше да поплува тоя ,докато не извади вси4ко откъдето му покажеме вътре.Поздрави
- калин кацаров
- сериозен играч
И аз днес слетобяд се разходих до Струма, мислех да ходя надолу след Благоевград, но стана късно и го отложих за следващия път. Отидох на Пастух в дефилето. Прави ми впечатление ,че има участъци от реката където не видях нито една риба. Рибата просто се групира около населените места, мостовете и оживените участъци. По другите места има и корморани.
Всички риби бяха живи и ги пуснах .

Всички риби бяха живи и ги пуснах .
-
- вече хвърля и на тежко
Днес под Железница,много тегава работа,бистра вода,слънце,вятър следобед и риби йок
Ама поне немаше панаир около мен,та си отморих
Излъгаха се 5-6 скобара убави и 15-ина мрени па убави,щракнах някои

Излъгаха се 5-6 скобара убави и 15-ина мрени па убави,щракнах някои

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.