Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
profish
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от profish »

kolegi niakoi da e bil na iskara tazi sedmica.minalata izleze niakoi kostyr no drebni ,na klonka mi ydari edno somce3/4kg
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Това на шипочанския ли? Ще ги мъча и аз другата седмица там, че не ми се бие път нещо.
profish
новобранец
новобранец

Мнение от profish »

ot tazi strana na ystieto okolo cimentovata postroika
batzeto
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batzeto »

Във петък бях на язовира ,за 4часа 5бр. сом :D чета всичките до 3кг. само на кльонк.
Естествено всичко плува живо и здраво.
Зависим от риболова !!!!!
profish
новобранец
новобранец

Мнение от profish »

batzeto.kolega goliam kasmet cuh ce pred suhoto dere na 16/18m.sa hvanati ribi do 8kg.az biax 28,29,kostyri imahe no obhto vzeto drebni.na klonka behe slabo edno otkradnato ribe.no nai interesnoto koeto mi se sluci.na tapa puskam ribe po gore mi udari bila-riba 1,8kg.go saga samo biax cuval za takiva slucai.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

batzeto написа:
isomov1 написа:Колега не слушай никой,всичко си е до късмет.И неговорете глупости че няма риба,който си може си го може :D .Наблягай на сливърите,и джойнтета.
Колега ти май бъркаш язовира с някой друг.
Не случайно можещите и разбиращине не снъпват там.
БатЗето,нещо ти неам доверие! :shock: Нещо се обърна на 180градуса и от "невървежен",Искъро се оказа супер-дащен с 5сома на кльонк за 2часа? :rolleyes: Неам нищо против,ма поне уцели форума,щот тука си шпрехаме за тролинг,не че не владееме и лесния кльонк! :wink: Редно е и да качиш некоя снимка,че ....... нали знаеш колко по пет сме виждали,докато навършиме 40години,даже веднъж и три ми показваха,ма беха три с присвити лев и десен,та реално видех един баят и изправен! :cry: :mrgreen: :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На Искъро неам сом на кльонк,но на Жребеца рекорда ми е 3броя за 2часа от 20.00ч. до 22.00ч. и се кълна в трите си деца! :idea: Ето доказателството,очаквам и ти да си точен със снимки щом си решил да се изхвърлиш пред всички! :wink: :roll:

Изображение

Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Кълна се в 5-те деца,които отгледах и едното си внуче,че на Монтана тази година с Иво месара хванах 4 подобни сома за по-малко от два часа и много хора ме скиваха.Ако трябва ще викам свидетели да пишат.Случайно ми го напомниха на изложението в неделя.
А с Васко едрото хванахме 5 бр. сутринта и вечерта,но много по-големи от четирите за които ви говоря.
На Искъра ще ходя скоро за да съм в темата. :wink:
batzeto
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batzeto »

Троли за теб винаги !!!! :D :D :D Просто не смятам ,че снимките са кой знае какво ,а и тези сомчета за мен не са никакво постижение.Пак твърдя,че рибата продължва да липсва.
Сега ми се качват кипчетата на пускането .Ще ги кача по късно.
А споед мен 2 от твойте сомета трябва да са във водта а не на хавлята.
Поздрави !!!

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Дано да го казваш сериозно и после да споделиш силните и слабите моменти в риболова на тролинг (може и на кльонк) на този опоскан от всякъде язовир. От теб и от други колеги от този и другия форум съм научил много неща за които щяха да ми трябват десетки години да ги разбера. Продължавай да споделяш и да помагаш, защото има много колеги които тепърва прохождат в този вид риболов. Не се спирай заради завистниците, те никога няма да се спрат.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

mitkom написа:
Дано да го казваш сериозно и после да споделиш силните и слабите моменти в риболова на тролинг (може и на кльонк) на този опоскан от всякъде язовир. От теб и от други колеги от този и другия форум съм научил много неща за които щяха да ми трябват десетки години да ги разбера. Продължавай да споделяш и да помагаш, защото има много колеги които тепърва прохождат в този вид риболов. Не се спирай заради завистниците, те никога няма да се спрат.
Преди развалянето на времето даваше яко на кльонк....сега не.На тролинг излизат сомета на воблери газещи под 10м.....макар да има и по-горе.Това е прясното инфо.
Старото от преди месец е,че на тролинг даваше след 5ч. следобед и то на определени места.Имам приятел за една вечер хвана 4 сомета по около 6-8кг.....преди това извади една 20-ка.на Магнум РХ 11см.
Завистниците не ме интересуват.Повече не пиша,че не стават дискусии и интересни спорове.Естествено вина за това имам и аз.Но кажи ми с кой да си говоря,като все преча на някой.
Всъщност правя го с приятели и знаеш ли....много е интересно.Точно това ми липсва тук.
Ако ми зададеш въпрос,ще ти отговоря.Не винаги и всичко зная,но познанията са ми над средното българско ниво.За това се стремя да се усъвършенствам.
Не ми обръщай внимание,че перото понякога е остро.За воблери,никога не лъжа.
Останалото са глупости,които не са за форумите,но все пак се научават доста ценни неща.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ей,БатЗето страшен си батко! :wink: На тоя опоскан гьол да праснеш набързо 5сомета е достойно за медал! :shock: Успех и занапред! :drinkers: Взех да се замислям дали пак да не се пробвам на тролинг,но некак си ме е страх от ново 10-часово капо? :cry: :roll:
batzeto
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batzeto »

mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Много се чудя на устието или на шипочанския да опитвам, че ще съм с електричка и няма да шара много по язовира.
Ще опитвам Хака ДД-то и ДАМ 11 см., и освен тях ще заложа на Нилса, Бели Денсъра, Предатек пък каквото стане.
batzeto
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batzeto »

Незнам колега,според мен рибата е доста по на дълбоко,виж поледната ми снимка на сонара.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”