Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Любимия воблер!
На мен и колегата Амет Ахатафанах Атанаибах не ни харесва!6tukara написа: Ако може дай марки и цени който не му харесва да не купува.

- te4osoma
- разбира нещата
Емо ,нищо лошо съм нямал в предвид,...нета изкривява мисълта
аз и затова гледам да не пиша,един едно разбрал трети друго и....не мерси
купувам си халки от Ебай /както и много други работи/...и съм доволен
повече наблягам на спининга за това
нека силата бъде с вас

колмик ги виждам само на изложението ,даже не знам къде им е магазина в града,ходя в друг магазин когато съм в ПловдивEmo-83 написа:Това,което зная,че си пазаруваш на Колмик,защото са здрави и по-евтини.Не виждам нищо лошо в твоята
купувам си халки от Ебай /както и много други работи/...и съм доволен

ще прозвучи тривиално но ...нямам фаворитиEmo-83 написа:какъв ти е любимия воблер!?Моя е Сливъ

нека силата бъде с вас

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
Купувам си повода от Е-бей.Метален повод облечен с червен шлаух.Препоръчвам 20 и 40либри за тролинг.За кльонк ползвам 90 либри.Доста по-здраво е от всеки конец.6tukara написа:Колега ЕМО-83 би ли споделил малко повече за металните поводи. Този червеникавият- кримпвания какъв е и вътре с метални нишки ли е. Препоръчай някакъв метален повод на метър или ако е на парчета да са дълги поне 40-50см. Ако може дай марки и цени който не му харесва да не купува.

Другите метални поводи са на Балзер и се продават на цяла кора.Тя е скъпа(към 90лв.),но с много поводи с различна дължина.Обикновено се пазарува от магазините и после те продават на единични бройки.Издържат 11-12кг. мъртва тежест,което си е доста.Повечето ползвани конци рядко вдигат над 10кг.

Този повод го ползвам от години и чувах всякакви негативни мнения за него....усещал го сома и дрън,дрън ярина.Истината е,че има големи предимства.Едно от тях е,че стръвта не оплита и по-трудно бяга на сома.Сега изведнъж се превърна в мода на кльонкаджиите.....при тролингистите още не е,но си ловкам успешно с него.Препоръча ми го Асен Пена отдавна.Още преди да продавам нещо риболовно,но Троли е с къса памет дори за неща писани от него.
Този сом е намерен на яз.Стамболийски със металния повод на Балзер и воблер в устата от Иво Чопа.Предишния ден е бил в епична битка с Търновски тролингист и след,като е бил изморен е скъсал конеца на колегата.Което е учудващо,че същия колега не е сменил оригиналната карабаника,която е изключително слаба.Това е единственото нещо,което променям по повода.

http://prikachi.com/images/676/6610676F.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е 20-ката на 20-ките . Дал съм и на колеги , защото за да получиш трябва да дадеш
Това е 20-ката на 20-ките . Дал съм и на колеги , защото за да получиш трябва да дадеш

Хубав воблер и цвят.Не ми е любим,защото го нямам в този размер.
Това не е NF нито B .
Не съм колекционер.Ловя с каквото имам под ръка.Нюансите са за други риби,различни от сома.SFR написа:Това не е NF нито B .
- 6tukara
- ще става разбирач
Благодаря ще го пробвам със сигурност. И цената му е прилична.Emo-83 написа:Купувам си повода от Е-бей.Метален повод облечен с червен шлаух.Препоръчвам 20 и 40либри за тролинг.За кльонк ползвам 90 либри.Доста по-здраво е от всеки конец.6tukara написа:Колега ЕМО-83 би ли споделил малко повече за металните поводи. Този червеникавият- кримпвания какъв е и вътре с метални нишки ли е. Препоръчай някакъв метален повод на метър или ако е на парчета да са дълги поне 40-50см. Ако може дай марки и цени който не му харесва да не купува.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвай смело,а през това време Геле Капацитето вади оня ден щуки по метър и петнайсе санта=12.8килограма без повод,на такъм за костури!6tukara написа:
Благодаря ще го пробвам със сигурност. И цената му е прилична.

- spookymiro
- ще става разбирач
Мисля че бъркаш, колега.SFR написа:Това не е NF нито B .
Според мен е точно В. Поне що се отнася до 13 см.
Справка - горните воблери от снимките:

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Точно цвят В си еSFR написа:Това не е NF нито B .

Да , прави сте , че е "В" грешката е моя . В предишният пост исках да поясня , че не е 'ВТВ' .
Миро хубав Специал си докопал честито , аз този го нямам ( чудо
)
Миро хубав Специал си докопал честито , аз този го нямам ( чудо

Айде сега , Сома пак ли ослепяEmo-83 написа:Не съм колекционер.Ловя с каквото имам под ръка.Нюансите са за други риби,различни от сома.SFR написа:Това не е NF нито B .

- spookymiro
- ще става разбирач
За съжеление този специал го нямам. Има останалите два от снимката и другия специал - RY. Даже имам и още един RY - за трампа за този синия специалSFR написа:Да , прави сте , че е "В" грешката е моя . В предишният пост исках да поясня , че не е 'ВТВ' .
Миро хубав Специал си докопал честито , аз този го нямам ( чудо)

RY - най долният от снимката:

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.