Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Спининг край Ямбол
Това място какви спомени ми навява .... Едно състезание преди седем , осем години . Седи си Алеко от двайсетина минути на мястото и си мята ли мята . Дойдох при него , попитах го "- Може ли да си хвана една риба?" , след положителният отговор заметнах на десетина сантима от неговата примамка , хванах един половин литров клен и си тръгнахarilus написа:......

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Това място какви спомени ми навява .... Едно състезание преди седем , осем години . Седи си Алеко от двайсетина минути на мястото и си мята ли мята . Дойдох при него , попитах го "- Може ли да си хвана една риба?" , след положителният отговор заметнах на десетина сантима от неговата примамка , хванах един половин литров клен и си тръгнахarilus написа:......
![]()
![]()
В интерес на истината случаката се повтори и на едно друго състезание на Жребчево , пак с Алеко . Мята си сума си време на едно място човека , пристигнах , попитах го същото , на второто замятане хванах едно три килограмово бяло рибе , благодарих му за отзивчивостта и го оставих да си "лови"
![]()
![]()
Eeeeee сила си ти сила сии

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
В неделя бях в Елхово за цял ден 1 расперче, 4 кефала 2 малки щучки изтървани и 1 костур.Само не разбрах защо мепса lusox се оплиташе без утежнението.Един местен каза че откакто построили веца на Даркая рибата е намаляла много.Надявам се зимата да не бъде толкова слаб риболова
- arilus
- ще става разбирач
23,09,2013 - отровена риба в района след моста на с. Тенево, взета е проба за лабораторен анализ.
- ro666koto
- научил се да хвърля
Петък, събота и неделя по един час по рЯката около Златен рог без удар.
RTM Tempo
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Да раздвижа малко и аз..Заприходих си някой нови Джаковци и трябваше да ги изпробвам.Благодяря много на Джако за Специалната и единствена такава 'щучка'.Много е уловиста.Това е резултата за 1 час около Завой http://boceto84.snimka.bg/fishing/lov-i ... 9.31699856" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Днес се разходих по реката с болонезата ама след 2 часово капо си взех спининга и поцопахме малко с моя калпазанин
.От Самуилово до Крушаре нищо не се обади и от там на Завой.Резултата от 2-3 часовата разходка е една малка щучка,2 кефалчета и един распер около кило и малко.http://boceto84.snimka.bg/fishing/lov-i ... 9.31913351" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- mesket4eto
- научил се да хвърля
Вяла активност на тази темичка, а иначе в Ямбол рибарлъка ври и кипи в студеното време, всеки ден е стълпотворение от рибари, особено под моста на SHELL, верно видимо наблягат на естествената стръв, но сигурно и хващат
Аз наскоро се пробвах със спининг на този канал, дето опасва градския парк, видимо много подходящ за риболов, но не хванах нищичко - блесни разни, туистери и накрая капо 

Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
- ro666koto
- научил се да хвърля
Да пораздвижа малко темата.
На 24.12 реших да започна с гребните канали, температурата около -5.
Южният гребен канал ме послещна в лед, като на места имаше незамръзнали участъци.

Изненада- бях си забравил кутииката с воблери и блесни в нас. Смело закрачих с THE ONE дежурен калпазанин, оставен небрежно на пръчката от последният път.
Преместих се на северният, който си беше спокоен и чакащ.
Мъглата не толкова гъста, но се влачи на талази.
Рибата се е завряла на м.....та си, ами поне да си пробвам новият водоустойчив фотоапарат.
Закачих го на сопата и айде у водата на самоснимачка.

Ами да, тя рибата за това се завряла, много съм грозен.

След това продължих по течението на Рякътъ.

Мина се не мина и една банда мина да ме провери.

Една нескопосана снимка на The One.

Приключих с рибилова и на връщане се спрях на мостът на бонбонена. Слаба моментна активност.

Следващият ден започнах от

Пауза от водни проби и по щрак

Риба пак няма. Прескочих до замръзналият гребен канал и леда започнал да се топи. Голяма група водни пакти си плаваха
.
На 26.12 ледът почти се беше стопил, по-тежките воблери го пробиваха. Малко разходка и видях змия да се препича на слънце , ама си забравих да я снимам.
Като цяло си направих разходка , закопах The One. Сега чакане на Новата година и следващото идване в Ямбол.
Весели празници
На 24.12 реших да започна с гребните канали, температурата около -5.
Южният гребен канал ме послещна в лед, като на места имаше незамръзнали участъци.

Изненада- бях си забравил кутииката с воблери и блесни в нас. Смело закрачих с THE ONE дежурен калпазанин, оставен небрежно на пръчката от последният път.
Преместих се на северният, който си беше спокоен и чакащ.

Мъглата не толкова гъста, но се влачи на талази.
Рибата се е завряла на м.....та си, ами поне да си пробвам новият водоустойчив фотоапарат.
Закачих го на сопата и айде у водата на самоснимачка.

Ами да, тя рибата за това се завряла, много съм грозен.

След това продължих по течението на Рякътъ.

Мина се не мина и една банда мина да ме провери.

Една нескопосана снимка на The One.

Приключих с рибилова и на връщане се спрях на мостът на бонбонена. Слаба моментна активност.

Следващият ден започнах от

Пауза от водни проби и по щрак

Риба пак няма. Прескочих до замръзналият гребен канал и леда започнал да се топи. Голяма група водни пакти си плаваха

На 26.12 ледът почти се беше стопил, по-тежките воблери го пробиваха. Малко разходка и видях змия да се препича на слънце , ама си забравих да я снимам.
Като цяло си направих разходка , закопах The One. Сега чакане на Новата година и следващото идване в Ямбол.
Весели празници
RTM Tempo
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Да раздвижа малко,че много замряла темата.Днес направих една перфектна разходка по реката.От много време се каних да изляза със спининга(стига с тея плувки вече).Пообикалях си доста и резултата беше на лице.Един распер около 35-40см и един по дребен кефал.Распера взе на mosca longet 4,а кефалчето на 6см. Rapala husky jerk GMN.
- pavkata_10
- новобранец
Браво колега!
Тунджа си дава рибки на спининг още от декември.

Тунджа си дава рибки на спининг още от декември.

- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Сигурен съм че дава,но просто аз не съм ходил.Бях си тръгнал с боло-то като се застуди и чак сега го оставих.Даже днес пак изневерих на спининга.(ЗА ПОСЛЕДНО)
- mesket4eto
- научил се да хвърля
След 20-тина напълно ялови спинингови излета за около месец край Елхово днес направих сефтето на Стамина-та с едно маломерно кефалче, което беше изпратено с овации и заръки да дойде с баба си и дядо си + 1-2 неуспешни удари на воблерчето.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()